kunstig intelligens kursus

Kunstig Intelligens: Business

Kunstig intelligens er i øjeblikket i en rivende udvikling. Allerede i dag kan du f.eks. designe et logo eller få idéer og sparring via en bot.

Du indtaster informationer og baseret på dem, vil systemet via kunstig lagret intelligens levere en række forslag, som du kan sortere i, redigere i og slutteligt stå med et resultat, som ikke er skabt af dig.

Hvor tager den teknologi os hen, og hvilke udfordringer er der i ikke at tage den til sig?

På dette 1-dags kursus får du i den første halvdel en grundig gennemgang af, hvad kunstig intelligens er, hvor langt teknologien er, og hvordan virksomheder kan bruge kunstig intelligens. I den anden halvdel får du mulighed for at arbejde specifikt med din egen virksomhed og afdeling for at finde ud af, hvilke muligheder I har for at bruge kunstig intelligens.

Kurset henvender sig til dig, der arbejder med design, grafisk arbejde, marketing eller projektledelse. Måske synes du innovation er vigtigt, og det er essentielt, at du følger med tiden.

Vores instruktør giver dig en introduktion til Microsoft AI (Artifical Intelligence) værktøjer og services, så du kan have en kvalificeret dialog med udviklerne i din virksomhed om et projekt med kunstig intelligens.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Klippekort

1 klip

Varighed

1 dag kl. 9-16

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Forstå begreberne

  Få en gennemgang af begreber som maskinlæring, Big Data, data intelligence og mange andre, så du har en fælles referenceramme med udviklerne i din virksomhed.

 • De forskellige typer af kunstig intelligens

  Lær om de forskellige typer af kunstig intelligens, hvad de hver især kan, og hvordan man kan bruge det i praksis i virksomheder og ude i verden.

 • Det får du ud af kurset

  Du lærer rammerne for kunstig intelligens at kende, så en bot ikke længere blot er en kasse, hvor man kan trykke på en knap, og så kommer der et intelligent svar ud.

  Du kommer til at lære om mulighederne og perspektiverne i kunstig intelligens. Det betyder, at du kan stille mere realistiske krav til dine udviklere og projekter generelt, og du får en fælles referenceramme med dine udviklere og IT-medarbejdere.

 • Erfaren instruktør med brancheerfaring

  Kursets underviser er CEO i IT-konsulentvirksomheden Bluefragments, Thomas Martinsen. 

 • Perspektivet i kunstig intelligens

  Hvis vi kigger 20-30 år frem, hvor er kunstig intelligens så? Få en kvalificeret analyse af, hvordan de trends vi ser i dag kommer til at udvikle sig i fremtiden.

 • Eksempler til inspiration

  Vores instruktør vil medbringe eksempler fra den virkelige verden på, hvordan virksomheder i dag bruger kunstig intelligens, som du kan bruge som inspiration til din virksomhed.

 • Arbejd med mulighederne for din virksomhed

  En del af kurset består i, at du skal udvikle ideer til brug af kunstig intelligens med udgangspunkt i din egen virksomhed i samarbejde med vores erfarne instruktør, som du kan tage med hjem og præsentere for din IT-afdeling.

  Du må gerne på forhånd tænke over, hvilke aktuelle problemstillinger og cases, du vil arbejde med på kurset.

 • Forudsætninger for at deltage på kurset

  Du skal være i stand til at diskutere en aktuel problemstilling i din virksomhed og have noget forretningsviden. Derudover skal du være sulten og nysgerrig på, hvad kunstig intelligens er, og hvordan det kan bruges.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Video: Hør mere om kunstig intelligens

Instruktør på kurset

thomas-martinsen

Thomas Martinsen

Thomas Martinsen er CEO i IT-konsulentvirksomheden Bluefragments. Han kommer med en teknisk baggrund, og det er ham, der er ude og tale med virksomhedens kunder.

Derfor ved han, hvad virksomhedernes behov er, og hvordan man kan se kunstig intelligens brugt hos dem. Det er noget af den praktiske viden, som han blandt andet tager med på kurset.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: