kunstig intelligens kursus

Kunstig Intelligens: Developer

Lær at udvikle intelligente og fremtidssikre løsninger til din virksomhed. På dette kursus får du en indsigt i Microsofts AI platform, og lærer at løse en kunstig intelligens case fra start til slut.

På dette 3-dages kursus får du den første dag en grundig gennemgang af hvad kunstig intelligens er, hvor langt teknologien er, og hvordan virksomheder kan bruge kunstig intelligens.

Du får en indsigt i Microsofts AI platform og de forskellige værktøjer og services, den indeholder. På resten af den første dag og hele den anden dag kommer du til at arbejde med at løse en case omkring kunstig intelligens fra start til slut i en række moduler.

Du kommer til at arbejde i Visual Studio 2017 og med en række services hostet i Azure – herunder en række af Microsofts AI services.

Bestil en plads

DKK 13.995 ekskl. moms

Klippekort

3 klip

Varighed

3 dage kl. 9-16

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Gennemgang af kognitive services

  Du kommer til at gennemgå en række moduler, hvor du step-by-step kommer de forskellige services i Microsoft AI’s kognitive services igennem. 

  Bliv introduceret til Microsofts AI platform, og få en gennemgang af de forskellige værktøjer og services, den indeholder.

 • Løs en case fra start til slut

  Du kommer til at arbejde med en sammenhængende case. Så når du har været igennem alle modulerne, står du med et sammenhængende produkt, som du kan bruge som inspiration til projekter i din egen virksomhed.

 • Lær at lave en bot

  Du kommer til at arbejde hands-on med udviklingen af en chatbot, der anvender de kognitive services fra Microsoft AI – herunder vision-, language- og speech api’erne.

 • Perspektivet i kunstig intelligens

  Hvis vi kigger 20-30 år frem, hvor er kunstig intelligens så? Få en kvalificeret analyse af, hvordan de trends vi ser i dag kommer til at udvikle sig i fremtiden.

 • Det får du ud af kurset

  Du kommer til at få en indsigt i kunstig intelligens, og hvad perspektiverne er, og du får indsigt i Microsofts AI platform. Du kommer til at løse en case om kunstig intelligens fra start til slut.

  Det er erfaringer, som du kan bruge til at løse en case din egen virksomhed. Og så kommer du specifikt til at lære meget om bots, og hvad vi kan bruge dem til.

 • Forudsætninger for at deltage på kurset

  Du skal have erfaring med C#, .NET og Visual Studio. Kurset henvender sig til alle udviklere, der gerne vil i gang med at arbejde med kunstig intelligens. Det er et rigtig godt start kursus.

 • De forskellige typer af kunstig intelligens

  Lær om de forskellige typer af kunstig intelligens, hvad de hver især kan, og hvordan man kan bruge det i praksis i virksomheder og ude i verden.

 • Erfaren instruktør med brancheerfaring

  Kursets underviser er CEO i IT-konsulentvirksomheden Bluefragments, Thomas Martinsen.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København07., 08. & 09. maj 2019
Aarhus21., 22. & 23. maj 2019

Video: Hør mere om kurset

Instruktør på kurset

thomas-martinsen

Thomas Martinsen

Thomas Martinsen er CEO i IT-konsulentvirksomheden Bluefragments. Han kommer med en teknisk baggrund, og det er ham, der er ude og tale med virksomhedens kunder.

Derfor ved han, hvad virksomhedernes behov er, og hvordan man kan se kunstig intelligens brugt hos dem. Det er noget af den praktiske viden, som han blandt andet tager med på kurset.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: