Forside » Kurser » Digitale Medier » Kunstig Intelligens: Developer
kunstig intelligens kursus

Kunstig Intelligens: Developer

Lær at udvikle intelligente og fremtidssikre løsninger til din virksomhed. På dette kursus får du en indsigt i Microsofts AI platform, og lærer at løse en kunstig intelligens case fra start til slut.

På dette 2-dages kursus får du den første dag en grundig gennemgang af hvad kunstig intelligens er, hvor langt teknologien er, og hvordan virksomheder kan bruge kunstig intelligens.

Du får en indsigt i Microsofts AI platform og de forskellige værktøjer og services, den indeholder.

På resten af den første dag og hele den anden dag kommer du til at arbejde med at løse en case omkring kunstig intelligens fra start til slut i en række moduler.

Du kommer til at arbejde i Visual Studio 2017 og med en række services hostet i Azure – herunder en række af Microsofts AI services.

Det lærer du på kurset

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Gennemgang af kognitive services

Du kommer til at gennemgå en række moduler, hvor du step-by-step kommer de forskellige services i Microsoft AI’s kognitive services igennem.

Bliv introduceret til Microsofts AI platform, og få en gennemgang af de forskellige værktøjer og services, den indeholder.

Løs en case fra start til slut

Du kommer til at arbejde med en sammenhængende case. Så når du har været igennem alle modulerne, står du med et sammenhængende produkt, som du kan bruge som inspiration til projekter i din egen virksomhed.

Lær at lave en bot

Du kommer til at arbejde hands-on med udviklingen af en chatbot, der anvender de kognitive services fra Microsoft AI – herunder vision-, language- og speech api’erne.

Perspektivet i kunstig intelligens

Hvis vi kigger 20-30 år frem, hvor er kunstig intelligens så? Få en kvalificeret analyse af, hvordan de trends vi ser i dag kommer til at udvikle sig i fremtiden.

Det får du ud af kurset

Du kommer til at få en indsigt i kunstig intelligens, og hvad perspektiverne er, og du får indsigt i Microsofts AI platform. Du kommer til at løse en case om kunstig intelligens fra start til slut.

Det er erfaringer, som du kan bruge til at løse en case din egen virksomhed. Og så kommer du specifikt til at lære meget om bots, og hvad vi kan bruge dem til.

Forudsætninger for at deltage på kurset

Du skal have erfaring med C#, .NET og Visual Studio. Kurset henvender sig til alle udviklere, der gerne vil i gang med at arbejde med kunstig intelligens. Det er et rigtig godt start kursus.

De forskellige typer af kunstig intelligens

Lær om de forskellige typer af kunstig intelligens, hvad de hver især kan, og hvordan man kan bruge det i praksis i virksomheder og ude i verden.

Erfaren instruktør med brancheerfaring

Kursets underviser er CEO i IT-konsulentvirksomheden Bluefragments, Thomas Martinsen.

Video: Hør mere om kurset

Det siger deltagerne på vores kurser

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon