mac integration basics

Mac Integration Basics

Kurset forbereder dig til at bestå den Apple autoriserede eksamen i Mac Integration Basics 10.13. Denne eksamen tages på kurset sidste dag. Omkostninger til certificeringseksamen er inkluderet i kursusprisen.

Du lærer at tilknytte iPad, iPhone og Apple computere i et eksisterende Windows servermiljø, du bliver grundigt guidet igennem processen for opsætning af systemet på en Mac, og du lærer, hvordan du kan få fuldt udbytte af eksisterende netværkstjenester som fildeling, udskrivning, mailserver og meget mere.

Kom med på dette kursus og lær at integrere Apple produkter til eksisterende Windows miljøer og bl.a. styre kompatibilitet og sikkerhed mellem de to miljøer.

Bestil en plads

DKK 12.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Netværk og konti

  Vi arbejder grundigt med konfiguration af Mac’er, der skal forbindes til en Directory server, brugen af netværkskonti, forbindelse til filservere og personlig fildeling, så du opnår fuld kontrol over dine netværk og konti.

  Du lærer også at binde Mac’erne til det windows-baserede Active Directory og hente brugerinformation ved hjælp af LDAP opslag.

 • Printere

  Vi ser nærmere på, hvordan du skaber forbindelse til og bruger en USB printer og netværksprinter. Derudover gennemgår vi også, hvordan PPD filer (detaljerede information om printeren) håndteres.

 • E-mail

  Du lærer at oprette forbindelse til en Exchange Server, opsætte e-mail til POP og IMAP servere, samt opsætning af kontakter og kalendere, der udover exchange opkobling kan konfigureres med CalDav og CardDav protokollerne.

 • Datastyring og backup

  Du lærer at arbejde med datastyring som f.eks. at importere brugerdata og indstillinger fra Windows til Mac. Du lærer også om kopiering af filer til eksterne lagermedier, flytning af filer via e-mail og backup af data ved brug af Time Machine.

 • Mac/Win kompatibilitet

  Se, hvordan du effektivt kan styre kompatibiliteten mellem platforme samt køre Windows på en Mac, enten ved hjælp af Bootcamp eller i et virtualiseringsmiljø.

  Efter kurset slipper du for at foretage unødvendige justeringer i dit eksisterende miljø, fordi du kender teknologierne og kan få dem til at mødes.

 • Sikkerhed

  Du får en grundig gennemgang af udvalgte sikkerhedsforanstaltninger, som du kan vælge at anvende for at beskytte computeren.

  Vi arbejder med brugerkonto sikkerhedselementer, valg af password, låsning af skærmen og fjernelse af funktionen automatisk log-in.

  FileVault 2 (med mulighed for fuld systemdiskkryptering), Firmware Password, antivirus beskyttelse, netværkssikkerhed som macOS Firewall samt Virtuelt Privat Netværk (VPN).

 • Forudsætninger for deltagelse

  Kurset forudsætter, at du besidder grundlæggende viden omkring macOS. Kurset er tiltænkt administratorer af windowsmiljøer, der ønsker at integrere Mac.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du får en Mac stillet til rådighed under kurset.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København03. & 04. juni 2019
Aarhus18. & 19. juni 2019
Aarhus26. & 27. august 2019
København28. & 29. august 2019

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

ulrik-hansen_avatar_1400056802-300x300

Ulrik Hansen

Ulrik er Adobe Certified Trainer & Certified Sales Trainer og er en fremragende underviser i Apple salgstræning og Apple teknisk træning hos Softworld.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: