Forside » Kurser » Apple kurser » Mac Integration Basics
apple deployment kursus

Mac Integration Basics

Kurset forbereder dig til at bestå den Apple autoriserede eksamen i Mac Integration Basics 10.14. Denne eksamen tages på kurset sidste dag. Omkostninger til certificeringseksamen er inkluderet i kursusprisen.

Du lærer at tilknytte iPad, iPhone og Apple computere i et eksisterende Windows servermiljø, du bliver grundigt guidet igennem processen for opsætning af systemet på en Mac, og du lærer, hvordan du kan få fuldt udbytte af eksisterende netværkstjenester som fildeling, udskrivning, mailserver og meget mere.

Kom med på dette kursus og lær at integrere Apple produkter til eksisterende Windows miljøer og bl.a. styre kompatibilitet og sikkerhed mellem de to miljøer.

Det lærer du på kurset

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Netværk og konti

Vi arbejder grundigt med konfiguration af Mac’er, der skal forbindes til en Directory server, brugen af netværkskonti, forbindelse til filservere og personlig fildeling, så du opnår fuld kontrol over dine netværk og konti.

Du lærer også at binde Mac’erne til det windows-baserede Active Directory og hente brugerinformation ved hjælp af LDAP opslag.

Printere

Vi ser nærmere på, hvordan du skaber forbindelse til og bruger en USB printer og netværksprinter. Derudover gennemgår vi også, hvordan PPD filer (detaljerede information om printeren) håndteres.

E-mail

Du lærer at oprette forbindelse til en Exchange Server, opsætte e-mail til POP og IMAP servere, samt opsætning af kontakter og kalendere, der udover exchange opkobling kan konfigureres med CalDav og CardDav protokollerne.

Datastyring og backup

Du lærer at arbejde med datastyring som f.eks. at importere brugerdata og indstillinger fra Windows til Mac. Du lærer også om kopiering af filer til eksterne lagermedier, flytning af filer via e-mail og backup af data ved brug af Time Machine.

Mac/Win kompatibilitet

Se, hvordan du effektivt kan styre kompatibiliteten mellem platforme samt køre Windows på en Mac, enten ved hjælp af Bootcamp eller i et virtualiseringsmiljø.

Efter kurset slipper du for at foretage unødvendige justeringer i dit eksisterende miljø, fordi du kender teknologierne og kan få dem til at mødes.

Sikkerhed

Du får en grundig gennemgang af udvalgte sikkerhedsforanstaltninger, som du kan vælge at anvende for at beskytte computeren.

Vi arbejder med brugerkonto sikkerhedselementer, valg af password, låsning af skærmen og fjernelse af funktionen automatisk log-in.

FileVault 2 (med mulighed for fuld systemdiskkryptering), Firmware Password, antivirus beskyttelse, netværkssikkerhed som macOS Firewall samt Virtuelt Privat Netværk (VPN).

Forudsætninger for deltagelse

Kurset forudsætter, at du besidder grundlæggende viden omkring macOS. Kurset er tiltænkt administratorer af windowsmiljøer, der ønsker at integrere Mac.

Video: Se mere om kurset

Det siger deltagerne på vores kurser

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon