Photoshop Brush Up - Onlinekursus

Photoshop Brush Up – Online kursus

Vil du arbejde i Photoshop på udvidet niveau? Dette online Photoshop kursus er for dig, der kender Photoshops grundlæggende funktioner og vil lære nye smarte værktøjer til dit kreative arbejde.

På kurset underviser en Adobe certificeret ekspert dig i de smarte og lidt mere avancerede funktioner i programmet.

På kurset lærer du også at arbejde endnu smartere i Photoshop med Smart Objects, filtre samt import af billeder og grafik.

Du får en demonstration af de mest spændende nye funktioner i de seneste versioner af Photoshop, der giver dig endnu flere muligheder for avanceret retouchering, fjernelse af uønskede elementer fra billeder samt beskæring og forlængelse af baggrunde.

Dette online kursus er for dig, der vil udvide dine grafiske kompetencer i Photoshop med nye smarte værktøjer eller for dig der blot vil have en opfriskning i programmet.

Dine forudsætninger for at deltage på kurset
For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har basis-kendskab til Photoshop, arbejder jævnligt i programmet og/eller har deltaget på kurserne Photoshop Basis eller Photoshop Introduktion.


Relaterede kurser:

Photoshop Introduktion – Online kursus
Har du brug for en god start i Photoshop? For nye brugere anbefaler vi online kurset Photoshop Introduktion – Online kursus.


Dit udbytte af at deltage

Fritlægning i Photoshop

Du får tips til fritlægningsteknikker, der giver dine billeder et endnu mere professionelt og realistisk resultat.

Retouchering

Den nye version af Photoshop giver dig endnu flere muligheder for bedre retouchering af dine billeder. På kurset viser instruktøren dig, hvordan du kommer i gang med de avancerede retoucheringsværktøjer.

Lær at bruge Smart Objects og Actions

Ved at arbejde med Smart Objects og Actions kan du klare større grafiske opgaver med få klik. Du lærer at redigere flere billeder og grafikker med smarte teknikker.

Lær nye værktøjer i Photoshop

Se hvordan du bruger værktøjerne i de seneste versioner af Photoshop. Instruktøren viser dig, hvordan du nemt fjerner en baggrund i et billede, forlænger elementer uden at forvrænge billedet og meget mere.

Få et mere effektivt workflow

Du lærer at kombinere genveje, Actions, Smart Object og andre automatiserede opgaver i Photoshop. Dette frigiver tid fra gentagne opgaver, så du i stedet kan fokusere på din kreativitet.

Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Video: Se mere om online kurserne

Det siger andre deltagere om kurserne

Det var bare et vildt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at det var online, men der var ingen problemer og jeg fik virkelig meget ud af det. | Photoshop kursus

— – Lonnie, Lolland Kommune

Underviseren var super god til at fortælle, og jeg har fået meget ud af kurset. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de ting der var relevant for mig. Det fungerede rigtig godt med den online platform Softworld anvender.

– Louise, Danish Agro

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

— Henriette, Skive College

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon