Forside » Kursusoversigt » Photoshop » Photoshop: Fra Begynder til Mester

Photoshop: Fra Begynder til Mester

Vil du i gang med Photoshop og ikke nøjes med at kunne programmet på grundlæggende niveau?

Så er Photoshop: Fra Begynder til Mester det rette valg for dig. Med Photoshop kan du redigere billeder, gøre dem skarpere, justere farver, fjerne elementer du ikke ønsker og samtidig beholde et naturligt udtryk. Du kan også sammenkopiere flere billeder til ét og tilføje filtre og effekter, så du opnår helt unikke billede-kollager. Photoshop giver også gode muligheder for animationer, og du kan anvende billederne til alle formål.

Med dette pakketilbud sørger vi for, at du kommer godt fra start i Photoshop og slutter af med at blive både dygtig og hurtig i programmet.

Photoshop Basis • 2 dage
På kurset Photoshop Basis bliver du introduceret for verdens mest anvendte program inden for billedbehandling. Du får fuld forståelse for de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet, så du kan producere billeder til professionel brug.

Photoshop Rutineret • 2 dage
På kurset Photoshop Rutineret løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer. Du lærer at optimere dit workflow og får tips, der sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet. Der er fokus på arbejdsgange og du reducerer tidsrøverne. Vi kigger også på smarte og hurtige genveje.

Hvem passer Photoshop kurserne til?

Webredaktører, marketing-medarbejdere, kommunikations-medarbejdere, arkitekter, programmører, grafikere, webdesignere og alle andre, der arbejder med visuel kommunikation eller markedsføring. Målgruppen er enorm stor. Photoshop er ikke længere et niche-program forbeholdt grafikere og til kreative formål.

Nogle siger endda, at 95% af alle digitale billeder har været igennem Photoshop. Det er blevet vor tids basis program for at kunne håndtere billeder til alle formål.

Men du lærer ikke kun funktioner her på kurserne. Du lærer også, hvordan du skaber fokus i et billede, at beskære billederne, så budskabet står skarpt og hænger sammen med eventuel tekst. Du lærer om farvernes univers, og hvordan skærmfarver og trykfarver håndteres.

Du lærer om pixels, billedstørrelser, får indsigt i fotografiske teknikker med skarphed og kontrast. Så du får ikke kun funktioner med dig hjem, du bliver også i stand til at vurdere, hvad der gør et billede godt.

Derfor skal du deltage på Photoshop: Fra Begynder til Mester

Med stærke færdigheder i Photoshop er du godt klædt på til at møde kravene til fremtidens digitale medarbejdere. På kurserne møder du erfarne og certificerede Photoshop-eksperter med lang produktionserfaring i programmet. Det sikrer, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden, som du kan omsætte til kreative produktioner.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra Photoshop-eksperter efter endt kursus.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon