Forside » Kursusoversigt » Photoshop » Photoshop Rutineret kursus

Photoshop Rutineret kursus

Bliv mere rutineret i Photoshop på 2 dage i Aarhus og København. På dette hands-on kursus løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert. 

Du lærer at optimere dit workflow og får tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet, og vi kigger også på smarte og hurtige genveje.

Kom med på 2 intense dage og få dybere kendskab til mange af de tidsbesparende metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere.

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver.

Unikt kursusmateriale
På kurset får du udleveret en PDF med en oversigt med vigtige funktioner supplerede med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Er du ny i Photoshop eller vil i gang med programmet?
Læs mere om kurset Photoshop Basis ->>

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Opsætning af Photoshop

Der er mange muligheder for at ændre på Photoshops opsætning, så du kan tilpasse programmet bedre til dit behov, spare tid og specielt computerkraft, mens du arbejder, så du bliver mere effektiv – vi viser dig hvordan.

Ved at sætte Photoshop op, så det passer til dine opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.

Retouch

Photoshop har i de seneste opdateringer fået smarte funktioner, der gør Retouch nemmere og hurtigere.

Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder omkring Retouch.

Arbejd smart!

Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.

Vi viser dig, hvordan du arbejder med Smart Objects og også, hvordan du kan fortryde filtre – selv efter et dokument er gemt og åbnet igen! Du kan også lænke filer til Photoshop filer, hvilket giver mulighed for hurtig redigering af flere emner samtidigt.

Effektivt workflow

Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante.

Vi viser dig et par eksempler på, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med Actions.

Fritlægning

Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser vi dig, hvordan du med lidt mere avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge emner, du ikke regnede med kunne klares. Et andet element i fritlægninger er også tempo.

Nogle gange bliver det ikke gjort, for det ser ud til at tage lang tid, når man vurderer opgaven. Men ved at du lærer de smarteste metoder, kan du lynhurtigt fritlægge komplekse objekter.

Photoshop til web

Når du arbejder med billeder til internettet, enten som skitser eller færdige billeder, er der flere måder at gøre dette på.

På kurset viser vi, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billederne med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde flere bannere på en gang.

Photoshop til papir

Du har sikkert oplevet, at de billeder, der ser godt ud på din skærm slet ikke ser lige så godt ud, når du ser dem på papir.

Ved at benytte farvestyring bliver du i stand til bedre at kontrollere farveforskellen allerede i Photoshop, og vi giver dig en introduktion til, hvad der skal til for at skabe et farvestyring-workflow, så du undgår overraskelser.

Et levende Photoshop

Photoshop er ikke kun til billeder, du kan redigere i video og oprette Cinemagraphs, der giver større opmærksomhed i dit website eller dine bannere.

Du får en introduktion til de spændende muligheder, du har i Photoshop til at skabe elegante animationer.

Biblioteker

Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Photoshop dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks. Illustrator og InDesign.

Har du brug for fælles emner som standard-farver, tekstformater og ens grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har deltaget på vores Photoshop Basis kursus eller er bruger af Photoshop og kender de grundlæggende funktioner i programmet godt.

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til for at få mest ud kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55, hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

Aarhus02. & 03. marts 2021
København 11. & 12. marts 2021
Aarhus15. & 16. april 2021
fuldt booket
København 04. & 05. maj 2021
Aarhus08. & 09. juni 2021

Instruktør på kurset

Jimmy-400

Jimmy Machon
Adobe Certified Instructor

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.


Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon