Forside » Kurser » Photoshop » Photoshop Rutineret kursus

Photoshop Rutineret kursus

Bliv mere rutineret i Photoshop på 2 dage i Aarhus og København. På dette hands-on kursus løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert. 

Du lærer at optimere dit workflow og får tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet, og vi kigger også på smarte og hurtige genveje.

Kom med på 2 intense dage og få dybere kendskab til mange af de tidsbesparende metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere.

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver.

Unikt kursusmateriale
På kurset får du udleveret en PDF med en oversigt med vigtige funktioner supplerede med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Er du ny i Photoshop eller vil i gang med programmet?
Læs mere om kurset Photoshop Basis ->>

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Opsætning af Photoshop

Der er mange muligheder for at ændre på Photoshops opsætning, så du kan tilpasse programmet bedre til dit behov, spare tid og specielt computerkraft, mens du arbejder, så du bliver mere effektiv – vi viser dig hvordan.

Ved at sætte Photoshop op, så det passer til dine opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.

Retouch

Photoshop har i de seneste opdateringer fået smarte funktioner, der gør Retouch nemmere og hurtigere.

Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder omkring Retouch.

Arbejd smart!

Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.

Vi viser dig, hvordan du arbejder med Smart Objects og også, hvordan du kan fortryde filtre – selv efter et dokument er gemt og åbnet igen! Du kan også lænke filer til Photoshop filer, hvilket giver mulighed for hurtig redigering af flere emner samtidigt.

Effektivt workflow

Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante.

Vi viser dig et par eksempler på, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med Actions.

Fritlægning

Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser vi dig, hvordan du med lidt mere avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge emner, du ikke regnede med kunne klares. Et andet element i fritlægninger er også tempo.

Nogle gange bliver det ikke gjort, for det ser ud til at tage lang tid, når man vurderer opgaven. Men ved at du lærer de smarteste metoder, kan du lynhurtigt fritlægge komplekse objekter.

Photoshop til web

Når du arbejder med billeder til internettet, enten som skitser eller færdige billeder, er der flere måder at gøre dette på.

På kurset viser vi, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billederne med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde flere bannere på en gang.

Photoshop til papir

Du har sikkert oplevet, at de billeder, der ser godt ud på din skærm slet ikke ser lige så godt ud, når du ser dem på papir.

Ved at benytte farvestyring bliver du i stand til bedre at kontrollere farveforskellen allerede i Photoshop, og vi giver dig en introduktion til, hvad der skal til for at skabe et farvestyring-workflow, så du undgår overraskelser.

Et levende Photoshop

Photoshop er ikke kun til billeder, du kan redigere i video og oprette Cinemagraphs, der giver større opmærksomhed i dit website eller dine bannere.

Du får en introduktion til de spændende muligheder, du har i Photoshop til at skabe elegante animationer.

Biblioteker

Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Photoshop dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks. Illustrator og InDesign.

Har du brug for fælles emner som standard-farver, tekstformater og ens grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har deltaget på vores Photoshop Basis kursus eller er bruger af Photoshop og kender de grundlæggende funktioner i programmet godt.

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til for at få mest ud kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55, hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9–16
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Find Softworld

  Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Instruktør på kurset

Sten-400

Instruktør Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Jimmy-400

Instruktør Jimmy Machon

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, 3D modellering og Animate CC.

Det får du med i kurset

 • E-mail support

  Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.
 • 100% tilfredshedsgaranti

  Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
 • Fleksible betingelser

  Vi har fleksible betingelser for flytning, ændring eller afbestilling af kursus.
 • Kursusbevis

  Når du har gennemført kurset, modtager du et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon