powerpoint kursus

PowerPoint skabelondesign kursus

På dette PowerPoint kursus i Aarhus og København har vi fokus på, hvordan du implementerer et layout eller en visuel design-linje i PowerPoint. På kurset lærer du at opnå det ønskede visuelle udtryk samt at designe PowerPoint skabeloner, der følger virksomhedens retningslinjer vedrørende design, fonte, farver, billeder m.v.

Som grafiker og designer kan det ofte være en udfordring at få helt kontrol over PowerPoint. Du er vant til Adobes brugerflade, og det kræver lidt omstilling at få layout-arbejdet til at fungere effektivt i PowerPoint. På dette kursus lærer du, hvordan du får dine grafikker over fra Adobes univers, så de fungerer i PowerPoint samt de tekniske detaljer, der ligger i at få skabelonen til at fungere godt på tværs af versioner af PowerPoint og på både Mac og PC.

Fordi programmerne i Office-pakken generelt fungerer anderledes end mange af de programmer vi som grafikere bruger til daglig er dette kursus særligt værdifuldt for dig, der vil lære hvordan du effektivt overfører dit design og layout til PowerPoint-skabeloner og præsentationer.

Instruktøren på kurset er certificeret Microsoft ekspert og lærer dig desuden at opsætte PowerPoint skabeloner således, at brugere enkelt kan rette i og genbruge skabeloner til forskellig brug. Du kan styre grafiske elementer som f.eks. billeder, logo og grafik sådan, at præsentationen beholder det rigtige visuelle udtryk, selvom andre skriver og retter i den.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Fra Adobe til PowerPoint – Få din grafik korrekt ind i PowerPoint

  På kurset giver vi dig opskriften på, hvordan du får grafik fra Illustrator, InDesign og Photoshop eksporteret korrekt over i PowerPoint. Vi arbejder ikke med Adobes programmer på selve kurset, men du får indblik i hvilke eksport formater, der fungerer bedst.

  Du får desuden en ”mini-guide” med hjem, hvor du kan se, hvad du skal gøre med transparens, farveforløb og andre grafiske effekter, så det ser fornuftigt ud i PowerPoint.

 • Få styr på din typografiske værktøjskasse i PowerPoint

  Et vigtigt element i design er brugen af en bestemt skrifttype/font, opsætning af størrelse, skydning og andre typografiske justeringer.

  Det får du kontrol over, og du får en grundig gennemgang af, hvordan du i PowerPoint bedst sikrer, at præsentationerne efterfølgende arbejder med de rigtige fonte.

 • Styr hvilke farver andre brugere kan anvende i din skabelon

  Lær hvordan du definerer et farveskema, således at brugerne automatisk opbygger illustrationer, grafer, tabeller m.v. der følger virksomhedens designguide.

  Dette betyder, at du både selv får styr på anvendelse af farver i PowerPoint, men også at du kan kontrollere, hvilke farver andre automatisk har tilgængeligt i dine skabeloner.

 • Styr dit design i PowerPoint med Diasmaster

  Et helt centralt værktøj til styring af design i PowerPoint skabeloner er brug af Diasmaster. Du får en grundig gennemgang af, hvordan du indarbejder jeres firma-layout i forhold til skrifttyper, farver, logo, opstilling m.v.

 • Brug Diaslayout og Temaer så alt ikke skal designes fra bunden

  Med Diaslayout kan du frit definere forskellige typer af opstillinger i PowerPoint f.eks. i forhold til sammenligning af diagrammer, indsættelse af billeder og tekst m.v.

  Med korrekt opsætning af Diaslayout og Tema kan brugerne ligeledes enkelt genbruge og kopiere slides fra gamle præsentationer og fortsat bevare korrekt design.

 • Få en grafisk værktøjskasse så du frit kan designe i PowerPoint

  En naturlig del af PowerPoint er brug af illustrationer f.eks. til præsentation af processer, organisationsdiagram m.v.

  Du ser hvilke muligheder, der er i programmet, og hvordan du evt. kan definere nogle særlige standarder for jeres organisation.

 • Lær at designe standard slides i skabeloner, så den visuelle linje overholdes

  Når der oprettes nye slides i en præsentation, eller når skabelonen åbnes, er det muligt at guide brugerne til korrekt brug af skabelonen.

  Lær disse tricks og gør det enkelt for brugerne at sammensætte særlige opstillinger, ved at definere standarder for slides, illustrationer, firmapræsentationer m.v.

 • Få styr på PowerPoint og design skabeloner til andre

  Dette hands-on kursus består af to grundlæggende elementer. Du bliver komfortabel i PowerPoint og lærer programmet at kende, så du kan udarbejde det visuelle udtryk, du ønsker.

  Dernæst lærer du at levere skabeloner til andre, der overholder designretningslinjer og styrer deres visuelle arbejde, så andre kan udarbejde egne præsentationer med dine skabeloner, som stadig ser godt ud.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København06. marts 2019
få pladser tilbage
Aarhus21. marts 2019
København26. juni 2019
Aarhus28. august 2019

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

Ole Grønhøj

Ole Grønhøj

Ole Grønhøj har arbejdet professionelt med Microsoft Office-programmerne siden 1997, og har 20 års erfaring. Udover et højt fagligt niveau indenfor Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote, arbejder Ole også med de pædagogiske aspekter indenfor præsentationsteknik og effektivitet.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: