premiere pro kursus

Premiere Pro Basis kursus

Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer. Dette Premiere Pro kursus i København og Aarhus giver dig mulighed for at skabe professionelle film- og videoproduktioner.

Over kursets 3 dage bliver du ført gennem de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer, så du selv kan redigere film – alt fra mindre reklamefilm til større produktioner. Du lærer også de bedste tips til videoredigering af en certificeret Premiere Pro ekspert.

På kurset gennemgår vi alt fra sortering af råmateriale til klippemanus og eksport, så du kommer rigtigt fra start og sparer tid under produktionen. Du lærer også do’s and don’ts i videoproduktion og bliver komfortabel med programmets brugerflade.

Efter kurset er du i stand til at redigere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Du arbejder med programmets brugerflade og skaber spændende og professionelle videoklip.

Bestil en plads

DKK 12.995 ekskl. moms

Varighed

2+1 dag kl. 9–16

Klippekort

3 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Bliv fortrolig med brugerfladen

  Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig og anvende de basale funktioner med det samme.

 • Overgange, pauser, color grading og filtereffekter

  Gå fra stillbilleder til video, lær om tempo, Color Grading og andre effekter, som alle gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra løft.

 • Lyd i alle mulige former

  Du lærer om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du f.eks. kan bruge til ambiens og lydrensning.

 • Export til dvd, web, YouTube m.m.

  Vi klargør vores videoer til DVD, web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

 • Gyldne grundprincipper

  Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også får en teoretisk værktøjskasse at trække på.

 • Effekter

  Få styr på de forskellige effekter, alt fra titler, rulletekster, overgange, keyframes, rendering og alt du skal vide, for at skabe et overbevisende filmprodukt.

 • Tekstning, konventioner og sprogversionering

  Vi gennemgår mulighederne for at tilføje tekst, hvad der er god skik inden for editing (og hvad man skal undgå), samt de forskellige konventioner for sprogversionering.

 • Import

  Få styr på de forskellige importmetoder, videoformater, samt håndtering af videomaterialer, så dine filer er klar til redigering.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus15., 16. & 24. januar 2019
København22., 23. & 31. januar 2019
København02., 03. & 11. april 2019
København14., 15. & 27. august 2019
Aarhus17., 18. & 26. september 2019

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

michael

Michael Vrede

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: