Premiere Pro Brush Up - Onlinekursus

Premiere Pro Brush Up – Online kursus

På dette online kursus i Premiere Pro bliver du opdateret på de seneste nyheder i det populære videoredigeringsprogram og får tips til, hvordan du arbejder mere effektivt.

Kurset er for dig, der kender brugerfladen i programmet samt de grundlæggende værktøjer og funktioner.

Den certificerede Premiere Pro instruktør fokuserer på at give dig tips til optimerede arbejdsmetoder, så du kan forenkle dit workflow og lære flere avancerede værktøjer.

Du får overblik over de værktøjer, du har til rådighed for at forbedre dit lyd- og videomateriale, hvilket giver et bedre professionelt resultat.

Vi kigger også på en række colorgrading- og farvejusteringsværktøjer, du kan bruge for at opnå et ensartet udtryk i dine videoproduktioner.

Derudover får du indsigt i konkrete produktionsscenarier og lærer, hvordan du mest fordelagtigt kan planlægge dit Premiere Pro projekt fra start.

Vil du løfte dine kompetencer i Premiere Pro til et nyt niveau eller blot få en genopfriskning af de mange muligheder i programmet, er dette online kursus for dig.

Dine forudsætninger for at deltage på kurset:
Deltagelse på kurset forudsætter, at du har godt kendskab til brugerfladen i programmet og/eller har deltaget på kurserne Premiere Pro Basis eller Premiere Pro Introduktion.


Relaterede kurser:

Premiere Pro Introduktion – Online kursus
Har du brug for en god start i Premiere Pro? For nye brugere anbefaler vi online kurset Premiere Pro Introduktion – Online kursus.


Dit udbytte af at deltage

Effektiv opsætning af Premiere Pro

Lær at opsætte dit workspace, så du har de paneler og værktøjer, du skal bruge for hånden.

Lær at optimere lyd

Instruktøren viser dig smarte metoder til optimering af svingende lydkvalitet i dine videoer, så resultatet bliver endnu mere professionelt.

Colorgrading og farvejustering

Få værdifulde tips til simpel colorgrading og farvejustering i dine videoer med særlige filtre, som du kan genbruge.

Bliv opdateret på de nyere værktøjer

Vi kigger på nogle af de nye funktioner og værktøjer, der er kommet i de senere versioner af Premiere Pro og viser, hvordan du kan udnytte dem bedst muligt.

Lær at optimere videomateriale

Du får tips til, hvordan du optimerer videomateriale i forskellig kvalitet. Du lærer effektive metoder til at få det bedste ud af forskelligt materiale, så du opnår et ensartet udtryk i billedkvaliteten.

Få en bredere indsigt i dine muligheder

På kurset får du overblik over forskellige produktionsscenarier til forbedrede og mere effektive workflows. Du får også en bredere forståelse for, hvad du generelt kan i Premiere Pro.

Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Video: Se mere om online kurserne

Det siger andre deltagere om kurserne

Det var bare et vildt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at det var online, men der var ingen problemer og jeg fik virkelig meget ud af det. | Photoshop kursus

— – Lonnie, Lolland Kommune

Underviseren var super god til at fortælle, og jeg har fået meget ud af kurset. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de ting der var relevant for mig. Det fungerede rigtig godt med den online platform Softworld anvender.

– Louise, Danish Agro

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

— Henriette, Skive College

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon