Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » Premiere Pro: Fra Begynder til Mester
premiere pro kursus

Premiere Pro: Fra Begynder til Mester

Med Adobe Premiere Pro får du ubegrænsede muligheder i dit arbejde med video og filmredigering. Premiere Pro er et af de mest populære programmer inden for film, tv og videoproduktion. 

Det er et kraftfuldt program, der foretrækkes af både erfarne folk og nybegyndere inden for film og videoproduktion. Programmets alsidighed gør, at det kan bruges til alt fra produktion af små reklamevideoer til større film og videoprojekter. 

Dette pakketilbud er til dig, der vil komme effektivt fra start i Premiere Pro. De mange muligheder i programmet kræver blandt andet, at du skal kunne opsætte en effektiv brugerflade, for at få det bedste ud af programmet.

Premiere Pro Basis • 3 dage
På kurset Premiere Pro Basis
 bliver du komfortabel med brugerfladen i programmet og du lærer de vigtigste værktøjer til at klippe og redigere i din produktion. På kurset får du også en grundig gennemgang af, hvordan du bedst sorterer og organiserer dine projektfiler, grafikker og klip, så du kan arbejde så effektivt som muligt.

Premiere Pro Rutineret • 2 dage
På kurset Premiere Pro Rutineret kommer du godt videre med Premiere Pro. Du lærer flere avancerede værktøjer og metoder til at tage dine videoproduktioner til et endnu mere professionelt niveau. At kunne arbejde effektivt og organiseret i Premiere Pro er et must for at komme i mål med dine færdige produktioner og på kurset får du derfor en række tips til at optimere dine workflows.

På kurset dykker vi også ned i eksport til forskellige formater, undertekster, color grading og optimering af svingende lyd og billedmateriale.

Hvem passer Premiere Pro: Fra Begynder til Mester til?

Som deltager på Premiere Pro Basis og Rutineret sørger vi for, at du kommer godt fra start i Premiere Pro, opnår stor kreativ frihed i dine kommende videoproduktioner til digitale medier og at du lærer at arbejde effektivt i programmet.

Videoindhold bruges mere og mere på tværs af brancher og der er efterspørgsel på medarbejdere, der kan klippe og producere professionel film og video til en række formater. Skal du producere og redigere film og video til digitale og sociale platforme? Ved at lære at mestre Premiere Pro får du et yderst relevant værktøj i din digitale værktøjskasse.

På kurserne møder du certificerede Premiere Pro-eksperter med lang produktionserfaring i programmet. Det sikrer, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden, som du kan omsætte til kreative produktioner.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra Premiere Pro-eksperter efter endt kursus.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon