Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » Premiere Pro Rutineret kursus
premiere pro kursus

Premiere Pro Rutineret kursus

Lær at arbejde endnu mere effektivt med videoredigering og videoproduktion. På dette 2-dages kursus i København og Aarhus lærer du at bruge avancerede værktøjer og funktioner, der tager dine næste film- og videoproduktioner til et nyt niveau.

Dette kursus henvender sig til Premiere Pro-brugere, der ønsker mere viden om interface, værktøjer og optimerede workflows i Premiere Pro. Du får konkrete redskaber og en masse viden omkring brug af forhåndsindstillede paneler, der giver dig lige de værktøjer, du har brug for – samlet ét sted.

Som deltager på kurset får du også udleveret unikt PDF-materiale på dansk med en oversigt over de gennemgåede eksempler suppleret med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Premiere til dagligt, kender til de grundlæggende funktioner i programmet eller har deltaget på kurset Premiere Pro Basis.

Er du begynder i Premiere eller vil i gang med programmet?
Læs mere om kurset Premiere Pro Basis >>

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Sådan opsætter du et effektivt workflow i Premiere Pro

Du får en grundig gennemgang af workspaces og tidslinje samt ser, hvordan du gemmer og genbruger effekt-indstillinger på både billed- og lydkorrektioner, så dit workflow bliver langt hurtigere, og du kommer sikkert i mål med dine produktioner inden deadline.

Lær at optimere svingende lyd- og videomateriale

På kurset lærer du, hvordan du bedst kan optimere lyd- og videomateriale. Måske er det videomateriale, du modtager, ikke af den bedste kvalitet, bliver leveret i forskellige formater eller skal farveoptimeres. Du lærer effektive tips til at få det bedste ud af forskelligt materiale, så du opnår et ensartet udtryk i lyd og billedkvalitet.

Color grading og farvejustering

Lær at bruge værktøjer i Premiere Pro til color grading og farvekorrektion, så du opnår et ensartet udtryk i dine videoproduktioner. Du lærer også at indstille særlige filtre for at opnå bestemte farveudtryk.

Bedre oversigt over de mange værktøjer

Vi tager alle værktøjer, der er til rådighed i Premiere Pro, i brug. Dette giver dig en bredere indsigt og en hurtigere og mere effektiv og forbedret kreativ arbejdsproces. Vi ser også på konkrete produktionsscenarier og kigger på en række smarte plugins, du kan benytte for at opnå specifikke outputs.

Output

Få en dybere viden om de nødvendige codecs og containere og forstå historien bag videofiler og formater i almindelighed. Vi taler om publikum, tech sheets, pipeline og udviklere, så du har helt styr på de væsentlige begreber og de tekniske og meget vigtige aspekter.

Hardware og pipeline

Hvad skal jeg bruge – og har jeg brug for det hele? Du får en konkret guide til indretning og indkøb af din computer, når du skal producere i Premiere Pro. Du lærer også, hvad der er en optimal meta-struktur, så dine mapper er placeret bedst muligt i forhold til arbejdsprocessen.

Keyframes på spidsen

Med keyframes kan du nemt skabe spændende animationer i Premiere Pro. Vi dykker helt ned i Keyframes og udvider forståelsen for brugen af Keyframes i dine film. Dette giver dig mulighed for at tilføje mere dynamik og variation i dine videoproduktioner.

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har deltaget på vores Premiere Pro Basis kursus eller er bruger af Premiere Pro og kender de grundlæggende funktioner i programmet godt.

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til for at få mest ud af kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55, hvis du har spørgsmål til kurset.

Unikt kursusmateriale på dansk

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser, hvordan andre Premiere Pro brugere løser deres opgaver.

Relaterede videokurser

Videokursus med Adobe Rush
Skal du i gang med planlægning, produktion og redigering af små videoer til digitale og sociale medier?

På 2 dage kan du lære at planlægge dine videoer, optage med din smartphone og redigere dem med Adobe Rush. Læs mere om videokurset her >>

After Effects Basis
Med After Effects kan du skabe effekter, overgange, kreative animationer samt 3D til dine film og video produktioner. Læs mere om After Effects Basis her >>

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 23. & 24. februar 2021
Aarhus16. & 17. marts 2021
København 08. & 09. juni 2021
Aarhus24. & 25. august 2021
København 05. & 06. oktober 2021

Instruktør på kurset

michael-400

Michael Vrede
Adobe Certified Instructor

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon