Social Media Kursus

På dette kursus lærer du at navigere på de sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram og forstå, hvordan du kan bruge medierne til at markedsføre og brande jeres virksomhed.

Du lærer hvordan du bruger indhold som primært værdiskabende element samt hvordan indholdet aktivt bruges til at skabe brugerinvolvering, kendskab og branding. Du vil desuden lære at forstå forskellen på organisk og betalt indhold samt hvordan de helt praktisk kan bruges i jeres indholdsplanlægning.

Kurset er for dig, som gerne vil lære, hvordan du kan bruge sociale netværk til at skabe engagement, kendskab og brugerinvolvering ved at lære de grundlæggende mekanismer i sociale medier.

Du behøver ikke at have prøvet en masse på sociale medier for at deltage på kurset. Vi prøver nogle af de sociale medier af hands-on og hvis du ikke allerede har profiler på de forskellige sociale medier vi gennemgår på kurset, vil vi som en del af øvelserne oprette en eller flere profiler på de største sociale medier.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Få overblik over sociale medier

  Få overblikket over de forskellige sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og YouTube.

  Der er forskellige spilleregler afhængig af medie, og det påvirker i høj grad indholdet og grafikken. Lær hvad der fungerer, så du kan skabe indhold til de forskellige platforme.

 • Planlæg og tematiser en indholdsstrategi

  På kurset lærer du at lave en udgivelsesplan for sociale medier. Lær hvordan du bruger planen fortløbende som et vigtigt taktisk redskab i virksomhedens strategi på sociale medier.

 • Organisk og betalt annoncering

  Forstå sammenhængen mellem organisk indhold og betalt annoncering og hvornår du bør bruge det ene frem for det andet.

  Lær mere om hvordan målgrupper bruges og hvordan hver social media platform udvælger forskelligt indhold, der skal vises til brugerne. Lær også om paid og owned media.

 • Sådan bruges SoMe aktivt i virksomheder

  Se og lær hvordan du nemt opsætter virksomhedsprofiler på de relevante sociale medieplatforme.Kurset er hands-on, og instruktøren fortæller og viser dig, hvordan du let kommer i gang.

 • Indhold og kundeinvolvering

  Du lærer, hvad der er karakteristisk for godt indhold og hvordan du bedst kan involvere dine kunder. Du får inspiration til at opbygge relationer på sociale medier og får idéer til at integrere din sociale medie-profil med virksomhedens website og tryksager.

 • Engagement gennem video og værdiskabende indhold

  Forstå brugerinvolvering og lær mere om dine brugere ved at forstå, hvad det er der, skaber værdi for dem på sociale medier. Engagement fører til, at dine brugere får tillid til dig, hvilket er det vigtigste måleparameter.

 • Hvordan adskiller SoMe sig fra de øvrige kanaler?

  Lær forskellene mellem SoMe og andre digitale kanaler som search, E-mail marketing, annoncering og blogs. Få svar på hvordan du organiserer dit indhold, så du får det største udbytte af dine artikler, videoer og billeder.

 • Dine forudsætninger

  Dette er et kursus for dig, som gerne vil forstå de grundlæggende mekanismer i sociale medier.

  På kurset prøver vi nogle af de sociale medier af og hvis du ikke allerede har profiler på de forskellige sociale medier vi gennemgår på kurset, vil vi som en del af øvelserne oprette en eller flere profiler på de største sociale medier.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København07. juni

Hent en smagsprøve på kurset

smagsprøve social media kursus

I denne PDF fra kursusmaterialet til Social Media kurset får du konkrete eksempler og tips til at komme i gang med en indholdsplan på de sociale medier i denne PDF.

HENT SMAGSPRØVE 

Instruktør på kurset

Christian Buch Iversen

Christian Buch

Christian underviser i Online Marketing, digitale medier og WordPress hos Softworld. Christian har lang erfaring med digital strategi og brugen af sociale medier både privat og professionelt.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads