Forside » Kursusoversigt » Web design og WordPress » UI og UX Prototyper med Adobe XD
ux design adobe xd

UI og UX Prototyper med Adobe XD

UX DESIGN MODUL 2  | SE MODUL 1 HER

Adobe XD er et stærkt program til design og visualisering af brugeroplevelser til web design, apps og interaktive løsninger.

På dette hands-on kursus lærer du UI og UX design i Adobe XD, så du kan bygge digitale og interaktive prototyper, UX designs og visuelle løsninger til hjemmesider, apps og meget mere.

Adobe XD indeholder flere værktøjer
, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. Det gør det intuitivt og let genkendeligt at arbejde i. På kurset lærer du også smarte arbejdsprocesser i programmet samt at bruge plugins til at effektivere designprocessen.

Hvis du skal styrke dine professionelle færdigheder med brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænseflade design (UI), så vil dette kursus lære dig de teknikker og teknologier, du skal have på plads.

I løbet af de 2 dage arbejder vi med designprocessen og værktøjerne i Adobe XD, dækker vigtige UI og UX designkoncepter, og du lærer, hvordan du designer og deler en færdig prototype ved hjælp af det aktuelle program, Adobe XD, alt imens effektivitet og smarte arbejdsgange også er i fokus.

Er du grafisk designer og ny indenfor det efterspurgte område ’User Experience Design’?
Så kan du med fordel deltage på kurset UX Design og digitale brugeroplevelser, hvor du får en grundig forståelse for de vigtige teoretiske og praktiske principper, der ligger bag et hvert godt design til digitale løsninger.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Overgang fra grafisk design til UX og UI

Grafisk design dækker mange forskellige områder. På kurset lærer vi dig, hvordan du bedst kommer i gang med UX begreberne, så du kan overføre dine grafiske færdigheder til design af visuelle og interaktive digitale løsninger.

Importer dine .PSD filer direkte ind i Adobe XD

Du kan importere dine Photoshop-filer direkte ind i Adobe XD, hvor de automatisk bliver konverteret til XD-kompatible filer. Dermed kan du hurtigt starte dit web- eller app design og lave en velfungerende og interaktiv prototype af dine Photoshop-designs.

Hvad skal du bruge Adobe XD til?

Vi kigger på de mange muligheder, der findes i det spændende program fra Adobe. Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.

Forstå alle værktøjer i Adobe XD

Som i de andre programmer, vi kender i Creative Cloud, er også Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan designe i Adobe XD. Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom f.eks. penneværktøjet, lag og masker.

Design til forskellige skærmstørrelser

Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.

Effektivt samarbejde med Photoshop, Illustrator og Sketch

Lær hvordan du mest effektivt gør brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer, du bruger. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.

Udvidelse af XD ved hjælp af plugins

Som om de kraftfulde indbyggede værktøjer ikke var nok, så har du i Adobe XD såvel som i de andre Adobe-programmer også muligheden for at tilføre ekstra funktionalitet i form af plugins. På kurset får du overblikket over aktuelle plugins, der kan give dine workflows og designs det sidste ekstra finishing touch.

Hvem er kurset til?
For at du skal få det fulde udbytte af kurset, anbefaler vi, at du genkender dig selv i ét eller flere af punkterne nedenfor:

    • Du har deltaget på kurset UX Design og digitale brugeroplevelser
      og / eller
    • Du arbejder med webdesign / UX til daglig eller har basis kendskab til UX i professionel sammenhæng
    • Du har rig erfaring med webdesign samt kreativ udvikling af digitale løsninger

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

Aarhus02. & 03. marts 2021
København 23. & 24. marts 2021
Aarhus01. & 02. juni 2021
København 15. & 16. juni 2021
København 27. & 28. oktober 2021

Instruktør på kurset

Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Video: Se mere om Adobe XD

Modtag vores nyhedsbrev og hent en mini-guide til UX design

Hent en miniguide til UX design

I denne 28-siders mini-guide til UX design får du overblik over de vigtigste UX designprincipper og teknikker, så du kan bruge dem optimalt i dit daglige arbejde.

TILMELD OG HENT UX DESIGN GUIDEN

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon