videokursus med iphone

Videokursus med iPhone og iPad

På dette kursus lærer du at lave videoer til sociale medier uden at have det store kørekort til videoproduktion. Producér videoer i høj kvalitet med det kamera du allerede har i din iPhone.

Med udbredelsen af smartphones har der aldrig været bedre muligheder for at optage videoer i fantastisk høj kvalitet. Det skaber nye muligheder, når det kommer til at have optageudstyret lige ved hånden.

Alle har professionelt udstyr lige ved hånden
Pludselig har vi nemlig alle sammen professionelt udstyr i lommen. Det er den mulighed vi tager udgangspunkt i på dette videokursus. Det er ikke helt nok, at vide hvordan vi klikker på optage knappen, med nogle få huskeregler, som vi gennemgår på kurset, kan du faktisk komme rigtig godt i gang.

At bruge mobilen til både at redigere og optage videoer i høj kvalitet, kræver teknik og indholdsmæssig bevidsthed. Det klæder vi dig på til i løbet af kurset.

På kurset lærer du værktøjer til på den tekniske side at optage video på mobilen samt at redigere og udgive videoen på sociale medier.

Alt sammen på din egen medbragte iPhone af nyere dato (iPhone 5 eller nyere) eller iPad.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Tips & tricks til at forbedre kvaliteten af din optagelse

  Du lærer hvordan lyden på en mobil kan forbedres og hvordan vi med et enkelt stativ og lyssætning kan sørge for det bliver et rigtig professionelt video-setup.

  Et setup der hverken kræver en stor investering eller et helt produktionsteam. Kurset lærer dig at være dette produktionsteam.

 • Mini video-produktion

  Vi arbejder med en fælles case, hvor du afprøver at lave en mini video produktion på din egen mobil eller tablet. Casen er den samme for os alle, du har mulighed for at sætte dit kreative særpræg på produktionen.

  Vi tager udgangspunkt i nyere iPhones eller iPads. Det er derfor en god idé, at du medbringer din egen mobile enhed. Har du en Android-telefon vil mulighederne for redigering være lidt anderledes.

 • Case-baseret undervisning

  Du vil en del af kursusdagen skulle arbejde med din egen produktion efter underviseren har gennemgået opgaven.

  Vi vil kigge på en række cases på sociale medier til inspiration for vores egen produktion, for derigennem at begynde at forstå mediet og mulighederne.

 • Kreativ idéudvikling og indhold

  Vi arbejder på samme case oplæg og undervejs i kurset vil du skabe case-produktionen med lige netop dit udtryk og idéer til indhold.

  Ved kursets afslutning er det derfor altid spændende, at se videoerne online med forskellige kreative udtryk.

 • Hvem passer kurset for?

  Kurset er for dig der har ingen eller kun lidt erfaring i videoproduktion på mobil, men er nysgerrig på at lære mere og har en smartphone i lommen. Det er et introducerende kursus og alle kan være med.

 • Praktisk info omkring udstyr

  På kurset arbejder vi med en app til videoredigering. Alle eksempler bliver vist på en iPhone med appen iMovie. Det er derfor vigtigt du har en iPhone der kan køre denne app. Altså en iPhone 5 eller nyere.

  Det er muligt at køre app’en fra en iPad. Husk at medbringe oplader. Vi arbejder desuden med cloud services, så hvis du har adgang til iCloud eller Dropbox kan du med fordel medbringe brugernavn og password til en af de to tjenester. 

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København27. juni
Aarhus31. august
København02. oktober

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

Christian Buch Iversen

Christian Buch

Christian underviser i Online Marketing, digitale medier og WordPress hos Softworld. Christian har lang erfaring med digital strategi og brugen af sociale medier både privat og professionelt.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads