Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » Videokursus med Adobe Premiere Rush

Videokursus med Adobe Premiere Rush

Lær videoproduktion til digitale medier fra A til Å

Efterspørgslen på video som marketingmateriale er stærkt stigende, og der er brug for kvalificerede medarbejdere, der kan producere godt videoindhold.

På dette unikke videokursus i Aarhus og København får du færdighederne til at planlægge, optage, redigere og markedsføre dine egne videoer.

Kurset er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig.

Lær optageteknikker og videoredigering med Adobe Premiere Rush
Tag din smartphone eller videokamera af nyere dato med på kurset og lær om optageteknikker, få tips til udstyr og lyd for et bedre resultat og lær at klippe det hele sammen i det brugervenlige videosoftware Adobe Rush (en simplificeret udgave af det mere avancerede Premiere Pro).

På kurset lærer du både teorier bag succesfuld videoproduktion samt teknikker for at opnå det bedste resultat. Du lærer effektive storytelling-teknikker samt får tips til, hvordan du finder de gode vinkler til dine historier.

Du får hands-on undervisning af en videoproducer med mange års erfaring indenfor udvikling og produktion af film og video til alt fra nyopstartede virksomheder til store organisationer.

En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Du lærer også marketing-teknikker og værktøjer, du kan bruge, så dine videoer bliver vist de rigtige steder, både via betalte og organiske metoder.

Hvem er kurset til?
Dette kursus er til marketing- og kommunikationsmedarbejdere, projektledere, reklamebureauer, undervisere, digitale grafikere, journalister, selvstændige og andre, der skal planlægge og producere videoindhold til digitale platforme.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Planlæg din produktion

Vi gennemgår baggrunden for en videoproduktion og ser nærmere på de delelementer, som er vigtige i produktionen af videoer med høj kvalitet.

Udstyr til optagelser

Du får et indblik i det helt rigtige udstyr til at optage video med. Du bliver introduceret til både kamera, lyd og lys uden, at det skal sprænge dit budget.

Optageteknikker og teori om videoproduktion

Vi lærer om teorien bag den gode video, så du får den rigtige baggrundsviden til at kunne lave optagelser, der sidder lige i skabet.

Redigering og klipning med Adobe Premiere Rush

På kurset lærer du at klippe og redigere i det nye program Adobe Rush, som er en simplificeret udgave af Premiere Pro, der er nemt at lære og stadig indeholder de vigtigste værktøjer og funktioner og giver dig en masse spændende muligheder med din video.

Du lærer at sætte dine videoklip sammen til et samlet produkt med et professionelt look, der fungerer med både længde, overgange, lyd, intro og outro.

Musik, grafik og effekter

Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.

Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter til din produktion.

Markedsføring med video

Få styr på de forskellige muligheder for at bruge video som en vigtig del af din markedsføring. Du lærer, hvor og hvordan du skal markedsføre dine videoer både organisk såvel som betalt.

Videotyper og formater

Vi gennemgår de forskellige videoformater, som passer til diverse online platforme og ser nærmere på forskellige typer af videoer, som inkluderer interview-, portræt-, profil-, produkt-, og animationsvideoer.

Undertekster og udgivelse

Du lærer den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video og bliver sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 17. & 18. november 2020
Aarhus01. & 02. december 2020

Instruktør på kurset

Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


christian-p-b

Christian Pauli
Visuel antropolog

Christian har mange års erfaring indenfor videoproduktion med fokus på de gode historier. Han har produceret og idéudviklet videoindhold for en række virksomheder og offentlige institutioner.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Video: Se mere om kurset

Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide

I denne 44-siders guide til videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN

I vores nyhedsbreve sender vi dig fra tid til anden invitationer til seminarer og events, information om nye kurser samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon