Forside » Kurser » Video og Motion Graphics » Videokursus med Adobe Premiere Rush

Videokursus med Adobe Premiere Rush

Lær videoproduktion til digitale medier fra A til Å

Efterspørgslen på video som marketingmateriale er stærkt stigende, og der er brug for kvalificerede medarbejdere, der kan producere godt videoindhold.

På dette unikke videokursus i Aarhus og København får du færdighederne til at planlægge, optage, redigere og markedsføre dine egne videoer.

Kurset er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig.

Lær optageteknikker og videoredigering med Adobe Premiere Rush
Tag din smartphone eller videokamera af nyere dato med på kurset og lær om optageteknikker, få tips til udstyr og lyd for et bedre resultat og lær at klippe det hele sammen i det brugervenlige videosoftware Adobe Rush (en simplificeret udgave af det mere avancerede Premiere Pro).

På kurset lærer du både teorier bag succesfuld videoproduktion samt teknikker for at opnå det bedste resultat. Du lærer effektive storytelling-teknikker samt får tips til, hvordan du finder de gode vinkler til dine historier.

Du får hands-on undervisning af en videoproducer med mange års erfaring indenfor udvikling og produktion af film og video til alt fra nyopstartede virksomheder til store organisationer.

En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Du lærer også marketing-teknikker og værktøjer, du kan bruge, så dine videoer bliver vist de rigtige steder, både via betalte og organiske metoder.

Hvem er kurset til?
Dette kursus er til marketing- og kommunikationsmedarbejdere, projektledere, reklamebureauer, undervisere, digitale grafikere, journalister, selvstændige og andre, der skal planlægge og producere videoindhold til digitale platforme.

Det lærer du på kurset

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Planlæg din produktion

Vi gennemgår baggrunden for en videoproduktion og ser nærmere på de delelementer, som er vigtige i produktionen af videoer med høj kvalitet.

Udstyr til optagelser

Du får et indblik i det helt rigtige udstyr til at optage video med. Du bliver introduceret til både kamera, lyd og lys uden, at det skal sprænge dit budget.

Optageteknikker og teori om videoproduktion

Vi lærer om teorien bag den gode video, så du får den rigtige baggrundsviden til at kunne lave optagelser, der sidder lige i skabet.

Redigering og klipning med Adobe Premiere Rush

På kurset lærer du at klippe og redigere i det nye program Adobe Rush, som er en simplificeret udgave af Premiere Pro, der er nemt at lære og stadig indeholder de vigtigste værktøjer og funktioner og giver dig en masse spændende muligheder med din video.

Du lærer at sætte dine videoklip sammen til et samlet produkt med et professionelt look, der fungerer med både længde, overgange, lyd, intro og outro.

Musik, grafik og effekter

Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.

Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter til din produktion.

Markedsføring med video

Få styr på de forskellige muligheder for at bruge video som en vigtig del af din markedsføring. Du lærer, hvor og hvordan du skal markedsføre dine videoer både organisk såvel som betalt.

Videotyper og formater

Vi gennemgår de forskellige videoformater, som passer til diverse online platforme og ser nærmere på forskellige typer af videoer, som inkluderer interview-, portræt-, profil-, produkt-, og animationsvideoer.

Undertekster og udgivelse

Du lærer den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video og bliver sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9–16
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.
 • Find Softworld

  Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Instruktør på kurset

christian-p-b

Christian Pauli

Christian Pauli er visuel antropolog med mange års erfaring indenfor videoproduktion med fokus på de gode historier. Han har produceret og idéudviklet videoindhold for en række virksomheder og offentlige institutioner.

Christian har dyb indsigt i visuel kommunikation, online marketing og storytelling. Deltagerne på hans kurser vil drage stor nytte af hans brede erfaring indenfor videoproduktion og digitale medier.

Det får du med i kurset

 • E-mail support

  Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.
 • 100% tilfredshedsgaranti

  Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
 • Fleksible betingelser

  Vi har fleksible betingelser for flytning, ændring eller afbestilling af kursus.
 • Kursusbevis

  Når du har gennemført kurset, modtager du et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Video: Se mere om kurset

Modtag vores nyhedsbrev og hent en videoguide

I denne 44-siders guide til videoproduktion får du insider-viden, gode ressourcer og kendskab til de programmer, du behøver for at fuldføre din kreative vision.

TILMELD OG HENT VIDEO GUIDEN

I vores nyhedsbreve sender vi dig fra tid til anden invitationer til seminarer og events, information om nye kurser samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon