Forside » Kursusoversigt » Web design og WordPress » WordPress Basis kursus
wordpress kursus

WordPress Basis kursus

MODUL 1  | SE MODUL 2 HER

Vil du gerne have en hjemmeside online? Så er WordPress en glimrende løsning.

WordPress er et gratis og brugervenligt CMS til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs og andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet.

På dette WordPress kursus i Aarhus og København lærer du, hvordan du opsætter din egen hjemmeside med WordPress.

Med mange millioner brugere over hele verden er systemet utrolig populært. På kurset lærer du at oprette, opsætte og tilpasse din egen hjemmeside eller blog i WordPress og når temadagen er slut, har du en hjemmeside eller blog kørende på internettet.

På kurset vil du downloade, installere og arbejde med CMS i WordPress, få kontrol over brugerfladen, benytte forskellige skabeloner og justere på disse.

Tilmeld dig kurset, lær WordPress og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

Vil du komme videre i WordPress på udvidet brugerniveau?
Læs mere om kurset WordPress Udvidet – Web design og Layout 

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Introduktion til WordPress

Brugerfladen i WordPress gennemgås grundigt, og du lærer at opsætte og tilpasse WordPress til dine behov. Du får et godt overblik over strukturen og dine muligheder i systemet.

Tilpasset layout

Lær alle de nødvendige funktioner når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.

Indsæt indhold

Vi skal indsætte tekst og billeder. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så din tekst og dine billeder opsættes bedst muligt.

Vi gennemgår forskellen mellem sider og indlæg, og hvordan du laver en speciel side til forsiden.

Menu og undermenu

Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, og så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.

Vælg et grundtema

Du skal vælge et grundtema (et grundlayout) til dit webindhold.

Vi introducerer dig til systemets store udvalg af grundtemaer, og vi taler om, hvilken opsætning der er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.

Tilføj ekstra funktionalitet

Vi viser dig, hvordan du nemt indsætter nogle af de mange smarte og nyttige Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress. F.eks. kalender, Facebook “like-box,” søgefunktion, sprog og meget andet.

På denne måde kan du tilføje ekstra funktioner, som alle kan optimere og øge brugervenligheden og kvaliteten af din hjemmeside eller blog.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 09. februar 2021
Aarhus25. februar 2021
Aarhus06. april 2021
København 27. april 2021
København 01. juli 2021

Instruktør på kurset

nikolaj-h-1

Nikolaj Henning
WordPress & SEO specialist

Nikolaj er uddannet kandidat i informationsteknologi fra Syddansk Universitet og han har lang erfaring indenfor WordPress og søgemaskineoptimering for en række danske virksomheder. 


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon