Forside » Kursusoversigt » Web design og WordPress » WordPress Rutineret – Webdesign og layout
lær wordpress

WordPress Rutineret – Webdesign og layout

MODUL 2  | SE MODUL 1 HER

Lær WordPress på udvidet niveau – på dette kursus i København og Aarhus bliver du helt fortrolig med de muligheder, der er, så du kan designe frit og skabe et skræddersyet webdesign i WordPress.

Kurset er også for dig, der arbejder med indhold i WordPress og skal vide, hvordan du arbejder mest effektivt og frit i systemet.

Antallet af hjemmesider bygget i WordPress stiger med rekordfart. Kombinationen af brugervenlighed og de mange tekniske muligheder, der findes i systemet, gør WordPress til et oplagt valg for mange virksomheder.

Arbejder du med online design, marketing og kommunikation er det højaktuelt at kende WordPress – hvad enten du er webdesigner, webmaster, kommunikations- og marketingmedarbejder, administrator eller grafiker.

Vi arbejder med en praktisk tilgang til design og layout opsætning samt, hvordan du kan anvende simpel CSS til at lave tilpasninger. Som bonus får du også en god forståelse for søgemaskineoptimering, så dit website bliver fundet på Google.

Kurset er for dig, der har arbejdet lidt i WordPress tidligere eller har deltaget på et WordPress Basis kursus.

På kurset kan du med fordel arbejde videre på dit eget WordPress website, men det er ikke et krav, at du har et registreret domæne med WordPress installeret.

Se vores andre WordPress kurser:
WordPress Basis 1 dags kursus —>

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Plugins og udvidet funktionalitet i WordPress

Plugins er udvidelser, du kan installere for at få udvidet funktionalitet på din hjemmeside.

På kurset får du overblikket over forskellige typer plugins, ”must-have” plugins og best practice-retningslinjer til brug af tilføjelser på din hjemmeside.

Nem opbygning af design via Elementor drag-and-drop pluginet

Lær hvordan du effektivt opsætter landingsider, design og skabeloner via drag-and-drop elementer i WordPress. På kurset arbejder vi med Elementor – et plugin, der giver dig stor frihed i dit design i WordPress.

Med denne udvidede tekst editor får du frihed over layout, grafik, tekst, knapper, placering og mere. Vi viser dig, hvordan du selv bygger din header, footer, indlægssider og indhold efter dit specifikke behov.

Bonus: Søgemaskineoptimering – bliv fundet på Google

Webdesign og søgemaskineoptimering går hånd, i hånd og det er vigtigere end nogensinde at blive fundet på Google.

På kurset får du et crash course i SEO, så du kan optimere dit indhold til søgemaskinerne.

Hands-on undervisning af en webdesign og SEO specialist

På kurset har du muligheden for at arbejde enten med en eksisterende WordPress side eller opsætte én på kurset, som du kan arbejde videre med, når kurset er slut. Du bliver guidet hands-on af en specialist med lang erfaring i webdesign, SEO og online marketing.

Byg videre på dine basale WordPress kompetencer

På kurset klæder vi dig på til at få fuld frihed i dit designarbejde i WordPress.

Vi bygger videre på dine basale WordPress kompetencer og introducerer dig for mere avancerede webdesign teknikker og værktøjer i systemet.

Webdesign best practice med tips og tricks

Hvad skal du være opmærksom på, når du designer og opsætter en hjemmeside uafhængig af system?

På kurset får du overblikket over responsive design tilpasset til alle mulige skærme, hastighedsoptimering, prioritering af indhold og andre vigtige retningslinjer vedrørende webdesign.

Opsætning, design og styring af WordPress temaer

Layout og design styres via et overordnet selvvalgt tema. På kurset lærer du at tilpasse et webdesign via temafunktioner, så du får fuld frihed over layoutændringer som skrifttyper, farver og branding.

Vi gennemgår også hvordan du vælger, installerer og opsætter et Themeforest tema, hvis du ikke allerede har en WordPress hjemmeside online.

Opnå mere frihed i designet med CSS/HTML

Ved at få en grundlæggende forståelse for simpel kodning med HTML og CSS åbner vi op for endnu flere muligheder for at tilpasse en WordPress-hjemmeside.

Du vil få en praktisk forståelse for, hvordan du nemt kan lave ændringer i dit design med simpel CSS.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 10. februar 2021
Aarhus26. februar 2021
Aarhus07. april 2021
København 28. april 2021
København 02. juli 2021

Instruktør på kurset

nikolaj-h-1

Nikolaj Henning
WordPress & SEO specialist

Nikolaj er uddannet kandidat i informationsteknologi fra Syddansk Universitet og han har lang erfaring indenfor WordPress og søgemaskineoptimering for en række danske virksomheder. 


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon