lær wordpress

WordPress Udvidet kursus

Lær WordPress på udvidet niveau – på dette 2 dages kursus i København og Aarhus arbejder vi med en dyberegående forståelse af strukturen, som WordPress er bygget på, så du kan arbejde selvsikkert i systemet på et udvidet brugerniveau.

På kurset får du styr på sikkerhed, backup, flytning, subdomæner samt best-practice og optimering af dit WordPress website. Vi arbejder med udvidet design- og layout opsætning, samt hvordan du kan opsætte et website med flere forskellige sprogversioneringer.

Over kursets to dage arbejder vi med mange praktiske øvelser. Du kan med fordel arbejde videre på dit eget WordPress website, men det er ikke et krav, at du har et registreret domæne med WordPress installeret.

Dit udbytte er en solid forståelse for, hvordan WordPress er opbygget, så du lettere kan arbejde i systemet og får det fulde udbytte af det kraftige CMS, som WordPress tilbyder.

Se vores andre WordPress kurser:
WordPress Basis 1 dags kursus —>

Bestil en plads

DKK 7.995 ekskl. moms

Klippekort

2 klip

Varighed

2 dage kl. 9-16

Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Hvem henvender kurset sig til?

  Dette WordPress kursus henvender sig til dig, som har deltaget på WordPress Basis og WordPress Plugins og Temaer eller har tilsvarende erfaring i WordPress – uden at være programmør.

  Du har styr på de grundlæggende funktioner i kontrolpanelet i WordPress og ved, hvordan man redigerer i sider, og hvordan plugins kan tilføjes til dit website. Det er en stor fordel, hvis du har en grundlæggende forståelse for fil-, mappe- og database-struktur på website-niveau.

 • Backup af website (database og filer)

  Backup er altid en god idé, derfor lærer du på kurset at tage backup af dit WordPress website. Desuden viser vi, hvordan du let kan genskabe dit website fra en backup, skulle uheldet være ude.

 • Flytning af website fra en webhost til en anden

  Det er ofte relevant at kunne flytte fra en webhost til en anden. På kurset lærer du, hvordan du nemt og sikkert kan flytte din WordPress installation og dit indhold fra en webhost til en anden.

 • Domæneregistrering og valg af webhost

  Du lærer, hvordan du kan registrere dit eget domæne, samt hvordan du vælger en webhost, der kan køre WordPress, og hvad du skal være opmærksom på. Vi gennemgår, hvordan du installerer WordPress på en webhost, hvordan du downloader systemet og laver den korrekte opsætning.

 • Adgang til kontrolpanel og database hos webhost

  Vi kigger nærmere på, hvordan kontrolpanelet hos en klassisk webhost ser ud og den underliggende database, som indeholder alt indhold fra dine sider og indlæg.

  I arbejdet med websites kan det i nogle tilfælde være en fordel, at vi kan gå bagom og få direkte adgang til indhold gennem databasen. Særligt i tilfælde hvor der opstår fejl og nedbrud på websitet, kan denne viden være nyttig at have.

 • Udvidet ændring af skrifttyper, layout og design

  På kurset får du hands-on undervisning i, hvordan du med få klik kan vælge nye skrifttyper til dit website samt foretage udvidede design- og layoutændringer. På denne måde kan websitets funktionalitet og design blive præcist, som du ønsker.

 • Sikkerhed i WordPress

  Sikkerhed er vigtigt i WordPress, og på kurset gennemgår vi forskellige måder at opsætte sikkerhed på, både via filsystemet, mappesikkerhed, .htaccess og databaser.

 • Sammenhængen mellem PHP, CSS og HTML filer

  Vi kigger på, hvordan opsætningen og filstrukturen i WordPress er på webhosten med databaser, mappestruktur og filer. På kurset får du en god forståelse for sammenhængen mellem PHP, CSS og HTML filer.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Blog: Landingpages med WordPress

visual composer

I denne video viser vi en lyn-introduktion til, hvordan du med WordPress nemt kan designe layouts til landingpages, produktsider og lignende med en udvidet tekst-editor plugin.

Der findes mange forskellige plugins til drag-and-drop layouts i WordPress og her i videoen kigger vi på en af de mest populære: Visual Composer [...] Læs mere >>

Instruktør på kurset

Christian Buch Iversen

Christian Buch

Christian underviser i Online Marketing, digitale medier og WordPress hos Softworld. Christian har lang erfaring med digital strategi og brugen af sociale medier både privat og professionelt.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: