5/5

Adobe Animate Rutineret

På dette Animate Rutineret kursus lærer du at opbygge avancerede HTML5 bannere med udvidede effekter og interaktivitet.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Dette Adobe Animate Rutineret kursus er for dig, der allerede er i gang med at producere online bannere i Adobe Animate men savner flere værktøjer til at løse forhindringer, der kan opstå undervejs i en produktion.

Online bannere skal se godt ud, de skal fylde lidt i filstørrelse, de skal implementeres på mange forskellige platforme og det kan være tidskrævende at skulle starte forfra hver gang.

På Animate kurset går vi alle optimeringsmuligheder igennem, som du har til rådighed i programmet, og krydrer det med en gennemgang af simple kode-tricks, så du får endnu flere værktøjer end Animate som standard har at byde på.

Online bannerproduktion på højt niveau
Kurset har online bannere som hovedfokus og de fleste cases er derfor bygget op omkring de udfordringer, der opstår i den producerende fase af bannere.

Efter kurset er du i stand til at udarbejde bannere med lave filstørrelser og du kan animere med Animates avancerede funktioner på en enkel og effektiv måde.

Du får en kreativ værktøjskasse ud over det sædvanlige og selvom du ikke er vant til at bruge kode, så lærer vi dig, hvordan du udnytter Animates kodeunivers til at opnå et endnu mere kreativt og avanceret udtryk i dine online bannere.

Dit udbytte

  • Du kan optimere filstørrelsen på dine bannere, så de kan bruges på alle platforme
  • Du lærer en nem måde at bruge kode på for at få flere avancerede muligheder med dine bannere
  • Du sparer tid og bliver mere effektiv ved at arbejde med skabeloner
  • Du får en større kreativ frihed med dine bannere med avancerede værktøjer

Kursets målgruppe

Dette kursus er til dig, der allerede arbejder med bannerproduktion i Animate og som vil lære mere avancerede værktøjer og metoder for at opnå et effektivt og professionelt workflow. Er du nybegynder i Animate? Se kurset Animate Basis »

Det vil du lære

Templates og udvidede værktøjer

På kurset vil du lære, hvordan du nemt kan tilgå og selv udarbejde templates, så du ikke skal starte forfra hver gang. Du får også overblikket over, hvilke værktøjer i Animate, der er essentielle at vide noget om, hvis der skal tilføjes yderligere funktioner og indhold, f.eks. i form af kode. På kurset har vi et stort fokus på skabeloner til brug for online bannere. Når du først har sat skabelonen op, gør det arbejdet med at forberede bannerne til levering hurtigere og nemmere.

Import af grafik og video

Vi gennemgår effektive metoder til at arbejde med import af grafik i Animate, så materialet kan genbruges til flere bannere samtidig. Du ser også, hvordan et statisk billede eller en PDF kan omdannes til et animeret banner til brug i online annoncering.

Fokus på optimering af filstørrelse

På kurset får du en række tips og værktøjer til at holde filstørrelsen på dine bannere nede, hvilket er en vigtig del af dit endelige produkt. Her vil et stort fokus være på at give dig værktøjer til at styre filstørrelsen og hele tiden vælge de rette kompromiser i forhold til det visuelle udtryk, så dine bannere både leverer budskaberne og samtidig overholder krav til lave filstørrelser.

Udvidet animation og brug af HTML5 komponenter

På kurset vil vi kigge på, hvordan det er muligt at arbejde med animationer i sammenhængende lag for at gøre dem mere dynamiske og levende. Derudover vil du se, hvordan Animate gør det nemt at tilføje funktioner via action wizard og code snippets.

Brug af masker og Motion Tween

Vi arbejder med avanceret brug af masker, gennemgår eksempler med brug af Motion Tween, brug af opacity samt kode til animationer, der ikke umiddelbart er muligt at gøre med de basale funktioner i Animate.

JavaScript og kodning af bannere

Vi dykker ned i Animate, og ser på de muligheder, der ligger i at tilføje kodebidder til dine bannere. Du vil bl.a. lære at tilføje en video til et banner og at arbejde med JavaScript kommandoer i keyframes. Dette gør dig i stand til at udarbejde bannere, der indeholder flere muligheder for design og funktioner, så du ikke er begrænset af Animates standardfunktioner.

Publicering af HTML5 indhold

På kurset får du en udvidet introduktion til, hvordan dine bannere gøres klar til diverse ad-servere, såsom Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360, heraf clicktracking og implementering af eksterne JavaScript biblioteker i en brugerdefineret HTML-wrapper.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!