5/5

Adobe Dimension

På dette Adobe Dimension kursus lærer du at lave fotorealistiske 3D-billeder til branding, produktbilleder, skilte, emballagedesign og lignende.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

På kurset vil du blive fortrolig med Dimensions brugerflade og vigtigste funktioner, så du kan producere 3D materiale, der inkluderer alt fra skilte til produktmodeller og logo-designs.

Du vil lære, hvordan du kan bruge Adobe Dimension til at visualisere et designkoncept, så du kan se, hvordan det tager sig ud ”i virkeligheden”.

Du vil få grundig indføring i, hvordan du nemmest placerer logoer og grafik på en 3D model.

På kurset får du undervisning af en kyndig Adobe Dimension instruktør, der vil guide dig igennem programmets brugerflade, samt hvordan du bruger alle de basale funktioner.

Du lærer også at importere filer fra Illustrator og InDesign, så du kan arbejde videre med grafiske modeller og design i Dimension.

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der ønsker at afprøve 3D modellering og skabe visualisering af produkter, skilte, logodesign, mm. Du behøver ingen erfaring i Dimension eller andre Adobe-programmer for at deltage.

Det vil du lære

Bliv fortrolig med programmets brugerflade

På kurset vil du få indgående kendskab til programmets brugerflade og grundprincipperne i Adobe Dimension, så du selv kan skabe dine egne 3D visualiseringer.

Anvendelse af Adobe Dimension 3D-objekter

Du vil lære både at importere og anvende 3D-objekter, som bringer dine kreative visioner til live.

Design af fotorealistiske scener

Lær at producere fotorealistiske scener, hvor dine 3D-produktioner tilpasses baggrunden ved at justere perspektiv og lys.

Skab den helt rigtige lyssætning

Lyssætning er afgørende, når du skal skabe fotorealistiske 3D billeder. Du vil derfor lære at tilføje flere forskellige lyskilder samt justere lyssætning og skygger.

Importér grafik og billeder fra Photoshop og InDesign

Ofte vil du arbejde med grafik og billeder fra Photoshop og InDesign, og derfor vil du lære, hvordan du importerer andre Adobe-formater til Dimension og arbejder videre med dem i programmet.

Eksporter til Photoshop

På kurset vil du desuden lære, hvordan du eksporterer dine Dimension-filer og arbejder videre med dem i Photoshop.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser