5/5

Adobe Express

Efter dette kreative 1-dags kursus i Adobe Express vil du være i stand til at kunne lave unikke billleder, bannere og videoer lige til sociale medier.

Dette kursus er til dig, der skal udvikle materiale til sociale medier og ønsker, at spare tid i processen. Få indsigt i, hvordan Adobe Express kan forbedre dit workflow, så du kan skabe professionelt og engagerende indhold på en effektiv måde. Boost dine færdigheder, og skil dig ud på sociale medieplatforme – nemt og enkelt!

Efter dette kreative 1-dags kursus i Adobe Express vil du være i stand til at kunne lave unikke billeder, bannere og videoer lige til sociale medier. Lær, hvordan du gør dine billedobjekter interaktive og tilføjer liv til dine opslag gennem animerede sekvenser. Adobe Express gør det nemt at kombinere dine visuelle ideer med en letforståelig brugerflade uden at gå på kompromis med dit ønskede resultat. Lær også, hvordan du til passer størrelse og layout, så det passer perfekt til din foretrukne platform.

Er i flere om arbejdet? Skab fokus i teamet ved at oprette varemærkesæt. Med et enkelt klik kan du implementere dine skrifttyper, farver og logo på alt indhold og sikre en sammenhængende, visuel identitet.

Spar tid ved hjælp af programmets tekst-til-skabelon funktion, der giver dig mulighed for at generere flotte skabeloner baseret på indtastede beskrivelser. Med Adobe Express’ indbyggede AI-funktioner bliver kreativ udfoldelse en leg – alt det kræver, er blot nogle få klik!

‘Generativ udfyldning’ lyder måske fremmed for dig, hvorfor vi tager dig fra A-Z i Adobe Express’ mange banebrydende funktioner. Her lærer du, hvordan du uden besvær kan erstatte, tilføje eller fjerne enhver del af dit billede og bliver fortrolig med de mange innovative muligheder, programmet byder på.

Med Adobe Express’ kalenderfunktion kan du planlægge alle dine fantastiske opslag og undgå at misse deadlines. Lad programmet håndtere tidsstyringen, så du frit kan fokusere på at være kreativ.

Lær også, hvordan du kan synkronisere filer på tværs af apps ved at lænke Photoshop- og Illustrator-filer i Adobe Express, hvilket sikrer, at dine rettelser kan opdateres automatisk.

Dit udbytte

  • Du kan navigere rundt i programmets brugerflade
  • Du kan skabe interaktive og unikke opslag til diverse platforme
  • Du har lært at skalere indhold, så det passer til din foretrukne platform
  • Du kan arbejde med skabeloner og oprette varemærker
  • Du kan planlægge opslag i kalenderfunktionen
  • Du kan synkronisere filer på tværs af apps

Kursets målgruppe

Dette kursus henvender sig til SoMe-ansvarlige, marketingansvarlige, kommunikationsmedarbejdere og enhver, der har behov for at skabe indhold til sociale medier, men ikke er bekendt med Adobe Express’ mange tidsbesparende funktioner og letforståelige brugerflade.

Det vil du lære

Gennemgang af grænsefladen

Vi gennemgår brugerfladen i Adobe Express, så du bliver fortrolig med programmet og kan anvende alle de vigtigste funktioner og værktøjer.

Tekst-til-Skabelon

Du lærer, hvordan du skaber unikke skabeloner gennem programmets AI-værktøjer, for at opnå lige præcis det resultat, du ønsker.

Interaktive billedobjekter

På kurset lærer du at animere tekst, logoer og billeder, så du kan skabe liv i dine opslag og skille dig ud på sociale medier.

Skalering

Facebook, Instagram, LinkedIn? Lær at tilpasse indholdets størrelse og layout, så det ser bedst muligt ud på dine foretrukne sociale medieplatforme.

Tidsstrying

Gør tidsstyring nemt med Adobe Express’ kalenderfunktion og undgå at overse deadlines. Lær at planlægge dine opslag effektivt, få overblik over dine opgaver, spar tid, undgå stress, og arbejd mere produktivt med denne imponerede funktion.

Den røde tråd

Lær at skabe sammenhængende brandidentiteter ved at oprette varemærkesæt, der gør det nemt at implementere skrifttyper, farver og logo på alt indhold – uden at gå på kompromis med den røde tråd i jeres arbejde.

Filsynkronisering med Linkede elementer

Opdag, hvordan du automatisk kan opdatere filer på tværs af apps ved at lænke
Photoshop- og Illustrator-filer i Adobe Express.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser