5/5

Affiliate Manager + Softworld

Affiliate Marketing

Introduktion samt praktisk gennemgang af opstart og implementering af affiliate marketing i jeres forretning

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Vi er et af de mest erfarne affiliate management teams, du kan finde i Danmark. Med mange års erfaring indenfor affiliate marketing er vi blandt de bedste til at sikre, at du som kursist får en grundig gennemgang af de vigtigste begreber og værktøj

Her er et lille udvalg af de virksomheder vi har samarbejdet med.

Affiliate marketing er et globalt fænomen og omsætter for + $12 millarder årligt (2018-tal). På de førende online markeder (USA, UK, Holland mv.) benytter op mod 80% af virksomhederne affiliates i større eller mindre grad. Danmark er stadig bagefter (voksende trend), og man har derfor stadig mulighed for at få en ”first mover” effekt. Flere af de store danske medier har set lyset og kaster sig ind i affiliate marketing, som en bærende indtægtskanal. De har set hvor mange penge Nettavisen (Norge), New York Times (USA) og Time Magazine (USA) tjener på denne salgsstrategi. Amazon har som virksomhed bygget en del af sin succes og vækst på en hær af +1 million affiliates der promoverer deres mange produkter.

Grundlæggende set foregår affiliate marketing sådan her:

1)

En virksomhed har et produkt eller en service de gerne vil have solgt mere af eller et behov for at skaffe flere henvendelser fra potentielle kunder.

2)

Virksomheden definerer selv en kompensation der giver mening at betale, samt de regler og krav der skal overholdes.

3)

Affiliates der finder forretningsmuligheden interessant, melder sig til og begynder at promovere ud fra deres marketingekspertise og unikke vinkel.

4)

Kommission tilskrives når de ønskede resultater bliver leveret. Den udvidede version af dette samarbejde er naturligvis langt mere komplekst og med flere faldgruber.

På kurset lærer du derfor at:

  • Forstå hele konceptet omkring affiliate marketing
  • Opsætte og definere reglerne for et affiliate program (den forretningsmulighed der tilbydes)
  • Kende til de forskellige samarbejdspartnere, det nødvendige software og hvorfor tracking og data er vitalt for at få succes
  • Vurdere hvad der skal til for at skabe et attraktivt affiliateprogram som de dygtigste partnere vil finde interessant
  • Forstå de mange forskellige marketingmetoder og koncepter som affiliates kan benytte til at skabe trafik, salg og kundehenvendelser
  • Lokalisere og indlede dialog med de mest relevante og dygtigste samarbejdspartnere
  • Udvælge, analysere, forstå og handle på de data som opsamles på affiliatesamarbejdet
  • Løbende vedligeholde, optimere og vækste programmet

Efter endt kursus vil du kunne opsætte og vedligeholde et attraktivt affiliateprogram der skaber trafik, branding og øget omsætning på lige fod med de professionelle marketingbureauer og måske endda bedre.

På kurset møder du

Mikael Rieck, CEO

Mikael har arbejdet med online marketing siden 2003. Han har en meget bred erfaring og rådgiver i dag flere store virksomheder på strategisk niveau. Han har drevet egen webshop, mange succesfulde affiliatesider, været marketingdirektør, CDO og marketingansvarlig i flere store online B2C virksomheder. Mikael har en økonomisk baggrund fra revision og private equity.

Specialer: Ser innovative muligheder, har økonomisk forståelse og stort netværk indenfor affiliate marketing.

MÅSKE DU ER INTERESSERET I ANDRE SOFTWORLD

Agency Level Kurser