5/5

Adobe After Effects Ekspert

På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i After Effects og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i programmet.

På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.

Med avancerede Expressions kan du skabe imponerende animationer, vi viser dig flere eksempler på, hvad der rent faktisk kan laves ved hjælp af finjustering af After Effects egen indbyggede scripting funktion.

På kurset dykker vi altså endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

Dit udbytte

  • Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder
  • Du kan oprette et problemfrit workflow mellem After Effects og Premiere Pro
  • Du lærer at arbejde med udvidede Expressions
  • Du kan arbejde med udvidelser og Plug Ins
  • Du får personlige tips og tricks
  • Du lærer at bruge værktøjer og effekter i After Effects, der kan transformere almindelige elementer til visuelt slående kreationer.
  • Du lærer at skabe animationer, der gør dine projekter unikke og genkendelige, hvilket hjælper dig med at opbygge en stærkere brandidentitet.
  • Du lærer at eksportere dine færdige produktioner til forskellige medier, hvilket giver dig større synlighed og mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe.
  • Du lærer at differentiere dine projekter ved at anvende avancerede teknikker, der sætter dig i forreste række med et kreativt udtryk.
  • Du lærer at blive en effektiv storyteller ved hjælp af animation, der kan give dine projekter mere dybde og indflydelse.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Se også vores andre After Effects kurser

Se oversigten over alle After Effects kurser via dette link »

Det vil du lære

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ.

Integration med Premiere Pro

After Effects og Premiere Pro er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver effektivt – og sjovere.

Motion Graphics Templates

MOGRTs er skabeloner, du kan oprette i After Effects, så eksempelvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi gennemgår, hvordan du opretter disse – så de endda også kan benyttes i Adobe Premiere Pro.

Avancerede Expressions

På dette kursus arbejder vi med avancerede Expressions, After Effects’ indbyggede scripting, der giver dig uanede muligheder for effektive og imponerende animationer.

Scripts, udvidelser og Plug Ins

Du kan udvide funktionerne i After Effects med færdige Scripts og Plug Ins, så du får endnu flere muligheder med programmet. På kurset viser den Adobe certificerede underviser dig flere eksempler på dette.

Flottere 3D

Nogle af Cinema 4Ds værktøjer er inkluderet i After Effects, og disse giver dig yderligere funktioner end de normale 3D funktioner i After Effects. Vi arbejder med de udvidede muligheder, dette giver dig, og vi kigger også på Mocha, som er et program, der kan integreres med After Effects, der giver dig ekstra tracking-funktioner.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!