5/5

Adobe After Effects for Grafikere & Designere

På dette After Effects kursus lærer du at give liv til dine eksisterende grafikker fra Illustrator og Photoshop.

Vil du give liv til dine Illustrator og Photoshop grafikker? På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge grafik fra andre Adobe-programmer og animere dem i After Effects.

After Effects giver dig spændende muligheder for at tilføje animation og bevægelse til eksisterende grafik som illustrationer, logoer, ikoner, figurer og infografikker. Dette kursus er for dig, der vil inddrage Motion Graphics og animation i din kreative værktøjskasse.

Kurset giver dig det bedste udgangspunkt til at navigere i After Effects’ brugerflade. Her vil fokus være at gøre dig komfortabel med de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet, såsom tidslinje, Keyframes, masker, justeringslag, import og eksport.

På kurset ser du, hvordan du bedst kan klargøre dine grafikker i Illustrator og Photoshop, så du nemt kan importere filerne i After Effects.

Sidst, men ikke mindst, lærer du at eksportere dine levende grafikker i forskellige formater, så de kan anvendes på sociale medier, hjemmesider eller som grafiske elementer i en større videoproduktion.

Dit udbytte

  • Du får helt styr på produktion af Motion Graphics og animation i After Effects
  • Du lærer at give liv til dine grafikker fra f.eks. Illustrator og Photoshop
  • Du ser hvordan du klargør dine grafikker til eksport i forskellige formater
  • Du kan producere animeret grafik direkte i After Effects
  • Du kan tilføje spændende animerede effekter, tekster og billeder i dine produktioner

Kursets målgruppe

Dette kursus er for grafiske designere, medarbejdere inden for marketing, kommunikation og SoMe, Art Directors og andre kreative, der gerne vil inddrage levende grafik og animationer i deres daglige arbejde.

NB: Deltagelse på dette kursus kræver kendskab til Adobe Illustrator og/eller Photoshop.

Det vil du lære

Introduktion til Motion Graphics design

På kurset får du en solid grundforståelse for Motion Graphics og animation. Du får en rundtur i brugerfladen så du har overblikket over de vigtigste paneler og værktøjer.

Tilføj animerede effekter i dine grafikker

I After Effects kan du genkende mange af de effekter og filtre, som du måske allerede bruger i Photoshop. Du får en række eksempler på enkle teknikker til at tilføje spændende effekter til din grafik.

Keyframes og de vigtigste værktøjer

På kurset bliver du fortrolig med de forskellige metoder til at manipulere med Keyframes i After Effects Timeline-panel, hvor det meste af de spændende funktioner holder til.

Lær at arbejde med lag i After Effects

I After Effects kan du også arbejde med lag, som du kender dem fra f.eks. Photoshop og Illustrator. Du lærer, hvordan du importerer .psd filer og .ai filer, der bibeholder lag, så du kan arbejde med dem direkte i After Effects. Du lærer også at anvende Shape Layers værktøjet til at skabe grafik direkte i programmet.

Klargøring af grafik til animation

Jo bedre en grafik er optimeret til After Effects, jo nemmere er det at tilføje liv. På kurset lærer du at klargøre din grafik i Illustrator og Photoshop med bl.a. strukturerede lag, ankerpunkter og dynamiske links, så det er utroligt nemt at opdatere filerne, hvis der foretages ændringer.

Import af grafik fra andre Adobe-programmer

Når dine grafikker er optimeret er du klar til at importere dem i After Effects. På kurset viser vi dig, hvordan du gør det bedst muligt.

Tilføj spændende tekstanimationer

På kurset lærer du at anvende tekstværktøjet i After Effects til at skabe spændende tekstanimationer som fade-in, fade-out, skrivemaskine-effekt og lignende.

Lær at eksportere til de rigtige formater

Se eksempler på, hvordan du opsætter din animerede grafik i de rigtige formater, til brug på f.eks. Facebook og Instagram.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser