5/5

AI-baseret Web Building

På dette kursus introducerer vi dig til de effektive AI baserede web-builder værktøjer.

Du vil lære at udnytte AI-teknologi til at opbygge professionelle og imponerende websider – uden at skulle have teknisk viden eller kendskab til kodning. Du kan med fordel også bruge AI-automatiseret design af webside som idé-generator til løsninger, som du selv bygger videre med i andre platforme. 

Det er så at sige en forlængelse og udvidelse af din egen kreativitet. Derudover en praktisk værktøjskasse, der sparer dig for oceaner af tid.

AI-baseret web building er egnet til alle, der ønsker at skabe en professionel online tilstedeværelse uden kompleks kodning. Kurset dækker brugen af AI-teknologi til imponerende websider, indholdsproduktion og gode brugeroplevelser på tværs af enheder.

Du vil opdage, hvordan AI-værktøjer kan automatisere opgaver som design, indholdsoprettelse og billedbehandling, hvilket sparer dig tid og ressourcer.

Gennem praktiske øvelser og trin-for-trin instruktioner vil du lære at bruge AI-baserede web-builders til at oprette brugerdefinerede websider med imponerende design og indhold. Du vil også lære at tilpasse og optimere dine websider ved hjælp af AI-algoritmer og værktøjer.

Dit udbytte

  • Du har lært, hvordan AI-baserede værktøjer kan revolutionere den måde, du skaber websider på.
  • Du kan generere engagerende og SEO-venligt indhold ved hjælp af AI web builders.
  • Du har fået nye færdigheder i professionel praksis, teknologisk innovation indenfor AI baseret webdesign.
  • Du kan spare enorme mængder tid ved at benytte AI til oprettelse af hjemmesider.

Kursets målgruppe

Kurset er til både nybegyndere og erfarne webdesignere, der ønsker at udvide deres færdigheder og effektivisere deres arbejdsproces.

Det vil du lære

Introduktion til AI-baserede web builder værktøjer

Du får en grundig forståelse for de fundamentale koncepter bag AI-teknologien og dens anvendelse i webdesign. Du lærer også hvordan AI teknologi går hånd i hånd med at du fortsat du efterfølgende kan redigere websiden og give den dit eget præg.

Oprettelse af brugerdefinerede layouts og designs

Lær trin-for-trin, hvordan du udnytter kraften i AI til at skabe unikke og tilpassede layouts og designs, der taler til din målgruppe. Uanset om du er nybegynder eller erfaren designer, så vil du få værdifulde tips.

Responsivt design og mobiloptimering

Du lærer at skabe websider, der ser fantastiske ud på alle enheder, lige fra store skærme til små mobilskærme. Du lærer de gode teknikker inden for responsivt design.

Integration med AI-værktøjer – kreativt og gennemtænkt

Vi lærer dig at bygge flotte og professionelle websider på en hurtigere og mere effektiv måde. Du lærer også at anvende AI web tjenester, som inspiration til dine web projekter.

SEO-optimering

AI kan hjælpe dig med at generere indhold, der ikke kun fænger dine besøgende, men også er optimeret til søgemaskiner. Du lærer at opnå højere synlighed og tiltrække flere besøgende ved hjælp af AI.

Praktisk implementering

Vi gennemgår de forskellige muligheder, hvor du kan hoste websiden hos AI service udbydere, eller hos din egen hosting partner. Du lærer også at konvertere en AI genereet webside til WordPress.

Nye færdigheder

Gennem en kombination af teori og praksis vil du få de nødvendige færdigheder og strategier til at skabe websteder, der ikke kun imponerer dine brugere, men også opfylder dine kunders præcise behov og mål.

AI Web Building tjenester vi bruger

Web building har aldrig været nemmere end med AI teknologi. Webullar, 10Web og Durable er blot få af de mange programmer, der kan bruges til web building, hvorfor vores erfarne underviser vil vurdere hvilket program der er mest relevant på kursusdagen.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!