5/5

Character Animator

På dette 1-dags Adobe Character Animator kursus får du et godt indblik i programmet.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Med Adobe Character Animator skaber du animerede figurer ud af dine Illustrator eller Photoshop illustrationer og giver dem liv.

På dette 1-dags kursus i Aarhus og København får du en grundig indføring i at producere nyt og spændende visuelt materiale. Små animationsfilm er meget populære, men de kan også være krævende at producere. Med Character Animator kan du nemt producere små animerede videoer.

Du laver nemlig ikke traditionel og tidskrævende frame-by-frame animation i Character Animator.

Den smarte teknologi, som programmet er bygget op omkring, gør det nemt at skabe bevægelse ud fra dine egne bevægelser – i sand tid.

Character Animator er baseret omkring lag på den helt samme måde, som du måske kender det fra f.eks. Photoshop og/eller InDesign, og gør det derfor til et nemt program at lære for erfarne brugere af de øvrige Adobe-programmer.

Det vil du lære

Brugerflade og træning i animation

Vi gennemgår Character Animators opbygning og guider dig gennem panelerne, funktionerne og værktøjerne i programmet. Desuden får du den nødvendige viden omkring animation, teknikken bagved og de passende videoformater.

Animation baseret på skabeloner

Character Animator indeholder skabeloner af figurer, der er lette at tilpasse til dine ønsker, og de er meget brugbare til træning og som udgangspunkt til mere avancerede figurer og animationer.

Lav dine egne figurer

Ud fra det, vi har lært af de inkluderede skabeloner, bruger vi tegninger fra Photoshop og Illustrator som basis for flere animationer, og der er også tid til at oprette dine helt egne animationer baseret på dine illustrationer.

Klargøring til animation

Allerede under produktionen af figurer i Photoshop og Illustrator kan de gøres klar til animation i Character Animator blot ved en specifik navngivning og opbygning af dokumenterne.

Vi gennemgår metoderne, der sparer dig tid senere i animationsprocessen.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser