5/5

Adobe Lightroom Fotokursus

På dette 1-dags fotokursus lærer du at tage gode billeder med din smartphone eller digitalkamera og du lærer at justere og optimere dine billeder i Adobe Lightroom.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Dette Lightroom kursus er for dig, der skal tage portræt- og produktbilleder med et professionelt udseende. Her vil du lære, hvordan du selv hurtigt kan skyde de billeder, du mangler til dine opgaver med et professionelt resultat.

På kurset lærer du at bruge ethvert kameras grundindstillinger. Vi arbejder med motivforståelse, teknik, lys og komposition hvor målet er, at tage skarpe og velbelyste billeder.

Med Adobe Lightroom lærer du at justere og optimere ved hjælp af en række værktøjer som beskæring, hvidbalance, eksport af forskellige formater samt at organisere og sortere dine billeder i smarte gallerier og mapper ved hjælp af nøgleord og automatisk tagging.

Kurset er hands-on og indeholder mange praktiske øvelser, hvor du får hjælp af en professionel fotograf og Adobe Certificeret instruktør.

NB! Tag dit digitale kamera eller din smartphone med et godt indbygget kamera af nyere dato med på kurset og tag dine fotofærdigheder til et helt nyt niveau.

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation, grafik, design, marketing og digitale medier og selv vil være i stand til at tage gode billeder med et professionelt resultat.

Dine forudsætninger

Der kræves ingen erfaring med foto for at deltage på kurset. Du skal blot tage et digitalkamera eller en smartphone af nyere dato med på kurset.

Det vil du lære

Forstå kameraets grundindstillinger

På kurset gennemgår vi dit kamera eller din smartphones grundindstillinger, såsom lys og fokus, og du lærer at bruge indstillingerne optimalt.

Tag skarpe og velkomponerede billeder

På fotokurset lærer du grundreglerne til skarpe og velkomponerede billeder, og hvordan du iscenesætter en opstilling eller en person til et godt portræt.

Optimér dine billeder til forskellige platforme

På kurset lærer du, hvordan du kan optimere forskellige billeder til henholdsvis blogs, sociale medier, websider og tryk.

Redigering og efterbehandling

På kurset lærer du at redigere, optimere, justere og beskære dine billeder og fotos i Adobe Lightroom og herved opnå et endnu mere professionelt resultat.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!