Lær af branchens bedste

Grafisk design & kommunikation

Skræddersy dit eget personlige kursus med en af vore undervisere. På kursus med Jesper Lennart Pedersen kan du lære alt mellem:

Jesper Lennart Pedersen

Jeg er senior Art director og freelance grafisk designer med over 20 års erfaring i reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign. Infografik er et af mine specialer, og jeg har løst mange store infografikopgaver for internationale virksomheder. Jeg har beskæftiget mig med adskillige afkroge af visuel kommunikation i både ind- og udland.

Jeg beskæftiger mig mest med B2B-kommunikation og har blandt andet løst opgaver for Pressalit, Zone Denmark, Danfoss, Dupont Danisco, Nyt Syn, Prodesign briller og Toyota. I øjeblikket underviser jeg for Softworld, DMJX, Arbejdernes Oplysningsforbund , Tech College m.m. Jeg udvikler og afholder desuden skræddersyede kurser for virksomheder med kreativitet som overordnet tema.

Her er et lille udvalg af de virksomheder Jesper har samarbejdet med.

”For nogle år siden kunne man næsten vinde en pris for en kampagne, bare den var teknisk sofistikeret, også selvom brugeroplevelsen ikke var god. Det er vi kommet forbi nu. Nu er den gode idé i front, og teknologi fascinationen er stoppet”
Jesper Lennart Pedersen

Lad os finde dit nye kursus!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig.
Online kursus
On-site kursus
In-house kursus