5/5

JavaScript

Lær at mestre programmeringssproget JavaScript og dermed, hvordan du håndterer brugerinteraktionen på din hjemmeside, hvilket vil løfte den til nye, imponerende højder.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Dette kursus er skabt til dig, der ønsker en hjemmeside, der er både interaktiv og dynamisk. Lær at mestre programmeringssproget JavaScript og dermed, hvordan du håndterer brugerinteraktionen på din hjemmeside, hvilket vil løfte den til nye, imponerende højder.

Udvid dine kompetencer inden for webudvikling ved at tilføje JavaScript til din værktøjskasse. Dette kursus guider dig igennem, hvordan JavaScript effektivt supplerer HTML og CSS og hjælper dig med at skabe enestående og dynamiske hjemmesider. Opdag, hvordan du kan ændre indhold, struktur, og stil på din hjemmeside i realtid, hvilket resulterer i en imponerende brugeroplevelse.

Lær, hvordan Document Object Model (DOM) bruges til at ændre indhold og struktur på hjemmesiden, når en begivenhed udløses. Dette inkluderer evnen til at ændre teksten i et element, tilføje nye elementer, fjerne eksisterende elementer, justere attributter og meget mere.

Med JavaScript lærer du at bruge programmeringsproget som en dirigent for din HTML struktur. Du lærer at bestemme, hvordan hvert HTML-element reagerer, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke brugeroplevelser, der matcher dine egne visioner og ønsker.

Vores erfarne underviser leder dig gennem skrivningen af JavaScript-kode på avancerede kodningsplatforme. Få praktiske færdigheder og dybdegående vejledning til at mestre programmeringssproget, uanset dit erfaringsniveau. Kurset giver dig alt den nødvendige viden til at skabe interaktive oplevelser, der passer til dine behov.

Dit udbytte

  • Udvidelse af webudviklingskompetencer med JavaScript
  • Dybdegående forståelse af, hvordan JavaScript supplerer HTML og CSS
  • Ændring af indhold, struktur og stil i realtid for imponerende brugeroplevelser
  • Du har lært, at bestemmelse, hvordan hvert HTML-element skal reagerer for skræddersyede brugeroplevelser
  • Du har lært at skabe hjemmesidedesign efter dine stilpræferencer

Kursets målgruppe
Dette kursus er til dig, der ønsker at udvide din værtkøjskasse indenfor webudvikling. Vi arbejder videre på din allerede etablerede erfaring med HTML og CSS og giver dig nye værktøjer, så du kan oprette dynamik på din hjemmeside.

Det vil du lære

JavaScript Grundlæggende

Bliv introduceret til JavaScript, syntax, grundlæggende strukturer og dets rolle i webudvikling.

JavaScript, HTML og CSS

Lær at integrere JavaScript med HTML og CSS, så du kan skabe interaktive elementer på din hjemmeside.

Document Object Model (DOM)

Du lærer at manipulere DOM-elementer ved hjælp af JavaScript, så du kan styre HTML-strukturen og ændre teksten i et element, tilføje nye elementer, fjerne eksisterende elementer, justere attributter og meget mere.

Unikke Brugeroplevelser

Du har lært at skabe skræddersyede brugeroplevelser baseret på egne visioner

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!