5/5

Premiere Pro & After Effects Masterclass

Dette kursus henvender sig til dig, der allerede har erfaring med videoredigering og animation, men som ønsker at lære, hvordan du effektivt kan kombinere begge færdigheder. Få indsigt i, hvordan Premiere Pro og After Effects kan samarbejde for at skabe, blandt andet, professionelle kampagnefilm og reklamer.

Du er måske allerede bekendt med begreberne keyframes, effekter og tekstanimationer, men har brug for at lære hvordan alt dette sammensættes til en pakke i After Effects som nemt kan redigeres i Premiere Pro, uden at skulle skifte mellem de to programmer?

På dette intensive 1-dags kursus lærer du hvordan du kombinerer dine animationer fra Adobe After Effects med det kraftfulde klippeværktøj i Adobe Premiere Pro. Du lærer at opsætte Motion Graphic Templates i After Effects, og hvordan en enkel formatering åbner dørene for en mere effektiv og fleksibel arbejdsproces.

Opnå kompetencer i opsætning af dynamiske elementer, tekst, farve og layout i After Effects, samt hvordan du tilpasser klippet til lige dit formål. Udvid din værktøjskasse indenfor tekstanimationer og lær at formattere dine filer så de let kan redigeres i Premiere Pro uden at dine grafikfunktioner går tabt. Dette vil ikke kun forbedre din kreative kontrol, men også gøre din redigeringsproces og projekter endnu mere imponerende og effektive.

Du vil ikke kun opnå færdigheder i at redigere videoer mere effektivt ved at udnytte Premiere Pros genveje, men også i at skabe visuelle effekter og overgange, der tilføjer dybde og professionalisme til dine videoer. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af en Adobe certificeret underviser.

Dit udbytte
• Du kan smidigt integrere grafikker og omdanne dem til dynamiske elementer
• Du har lært at oprette motion graphic templates
• Du kan lave mere avancerede animationer og effekter via Expressions
• Du kan formatere dine filer uden at dine grafikfunktioner går tabt

Kursets målgruppe
Dette kursus er til dig, der allerede har erfaring med både After Effects og Premiere Pro, men vil udvide din værktøjskasse indenfor begge programmer, specielt hvordan de to programmer kan bruges i samspil. Det er til dig, der har behov for at producere reklamer eller andet visuelt materiale, der imponerer.

Det vil du lære

Motion Graphics Templates

Du lærer at opsætte grafikpakker i After Effects, og hvordan du nemt redigerer dem for at opnå dit ønskede resultat i Premiere Pro.

Lys, kamera, action!

Lær at producere imponerende visuelle effekter og flydende overgange der løfter dine videoer til et helt nyt niveau.

Udvidede animationsevner

Tag skridtet videre ved at bruge Expressions, der giver helt nye muligheder for animation, gentagelser og specielle effekter.

Formatering

Opdag hvordan en simpel formatering af dine filer, åbner dørene for en mere effektiv og fleksibel arbejdsproces – uden at dine grafikfunktioner går tabt.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!