5/5

Adobe Photoshop Web banner Design

Kom i gang med web-banner design på dette kursus i Aarhus og København.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

På dette kursus får du en grundig introduktion til design og produktion af web-bannere og grafik, der fungerer på alle platforme. 

Du lærer, hvilke visuelle og psykologiske elementer der skal til, for for at netop de bannere du udarbejder får flest klik. Vi gennemgår også, hvordan du sammensætter et banner, så det kommunikerer rigtigt.

Du bliver introduceret for smarte værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow. Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på efter dette kursus.

Du lærer også at opbygge fængende GIF-animationer i Photoshop ved hjælp af tidslinje-værktøjet – og på den måde skabe engagerende grafiske bannere til online platforme.

Instruktøren på kurset er certificeret fra Adobe og vil klæde dig på med en række værdifulde teorier, metoder og kreative værktøjer til effektivt web banner design.

Instruktøren på kurset viser dig en række kreative metoder og værktøjer til effektivt web banner design.

Dine forudsætninger

Det er en fordel, at du har en basis-kendskab til at arbejde med grafik, lag og masker i Photoshop.

Det vil du lære

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser