5/5

Webudvikling med HTML5 & CSS3

Udvid din værktøjskasse indenfor webudvikling, og lær at producere unikke hjemmesider, designet helt efter dine behov og ønsker ved at kombinere HTML og CSS.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Dette kursus er for dig, der vil lære, hvordan du opbygger din egen hjemmeside helt fra bunden. Udvid din værktøjskasse indenfor webudvikling, og lær at producere unikke hjemmesider, designet helt efter dine behov og ønsker ved at kombinere HTML og CSS.

På dette udviklingskursus guider vi dig fra A-Z i HyperText Markup Language (HTML) og Cascading Style Sheets (CSS). Vi udforsker også, hvordan disse to teknologier, når de arbejder sammen, kan skabe smukke visuelt tiltalende og responsive hjemmesider, der passer perfekt til dine individuelle behov.

Opdag, hvordan HTML fungerer som et afgørende værktøj til at etablere et hierarki af elementer, der udgør grundstenene i din webudvikling og skaber en solid struktur på din hjemmeside. Lær at anvende HTML-tags som titler, overskrifter, brødtekst, lister, links, billeder, former og meget mere for at forme din helt egen hjemmeside.

Skab dit hjemmesidedesign i overensstemmelse med dine stilpræferencer, og lær, hvordan CSS kan give dig kontrol over layoutet samt visuelle elementer som farver, skrifttyper, afstande og placeringer. Når det kombineres med HTML, der tager sig af strukturen og indholdet, bliver CSS et kraftfuldt værktøj til at skabe smukt designede hjemmesider.

Vores erfarne instruktør leder dig gennem skrivningen af HTML og CSS-kode på avancerede kodningsplatforme. Få praktiske færdigheder og dybdegående vejledning til at mestre disse sprog, uanset dit erfaringsniveau. Kurset giver dig alt den nødvendige viden til at skabe digitale oplevelser, der passer til dine behov.

Dit udbytte

  • Omfattende vejledning i HTML og CSS for at skabe flotte responsive hjemmesider.
  • Du kan opsætte HTML-tags som titler, overskrifter, brødtekst, lister, links, billeder, og former.
  • Du lærer at kontrollere layout, farver, skrifttyper, afstande og placeringer med CSS.
  • Praktisk skrivning af HTML og CSS-kode på avancerede kodningsplatforme.
  • Du har lært at skabe hjemmesidedesign efter dine stilpræferencer.

Kursets målgruppe
Dette kursus er til dig, der ønsker at udvide din værtkøjskasse indenfor webudvikling. Vi forventer ikke, at du allerede har erfaring med HTML og CSS, vi lærer dig alt, du behøver at vide for at oprette hjemmesider fra bunden.

Det vil du lære

Introduktion til HTML & CSS

Udforsk de dybder, HTML og CSS har at tilbyde, og hvordan samspillet kan bruges til at skabe flotte og responsive hjemmesider.

HTML-tags

Opdag, hvordan HTML etablerer et hierarki af elementer, samt at anvende HTML-tags til titler, overskrifter, brødtekst, lister, links, billeder og former.

Stilpræferencer med CSS

Lær at skabe kontrol med CSS til layout, farver, skrifttyper, afstande og placeringer

Praktisk kodning

Få praktiske færdigheder og dybdegående vejledning til skrivning af HTML og CSS-kode på avancerede kodningsplatform

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!