softworld.dk

Tilgængelige PDF filer Rutineret

Skræddersyet kursus
4/5
Kom videre med tilgængelige PDF dokumenter og filer på dette Rutinerede kursus, hvor du lærer at bruge en række smarte plugins og værktøjer.

Kom videre med tilgængelighed og lær avancerede værktøjer

Er du vant til at arbejde med tilgængelighed, men har svært ved at komme i mål med en fejlfri PDF-fil, selvom du gør alle de ting du har lært i Word eller InDesign?

På dette kursus bygger vi videre på dine færdigheder inden for tilgængelige PDF filer. Vi viser dig, hvordan du med tre essentielle plugins kan gøre PDF-filer 100% tilgængelige for alle digitale brugere uden at tidsforbruget bliver for stort.

Du har sikkert oplevet, at tabeller og indholdsfortegnelser næsten altid indeholder fejl i forhold til tilgængelighed, når du tester op imod PDF/UA eller WCAG 2,1. Det er tidskrævende og stort set umuligt at rette alle typer fejl manuelt i Acrobat Pro efterfølgende.

Med Made To Tag plugin til InDesign og AxesPDF plugin til Word får du værktøjer, der ved korrekt brug mens du bygger din kildefil sikrer, at en masse fejl ikke opstår og at PDF-filen bliver så optimal som muligt. Derved undgår du efterarbejde.

På kurset gennemgår vi også AxesPDF QuickFix – et plugin, der kan hjælpe dig til at rette fejl i eksisterende PDF’er, så du lettere kan opnå tilgængelighed, også når du f.eks. ikke har adgang til kildefilen.
Alt i alt får du på dette kursus en stærk kombination af værktøjer, så du selv effektivt kan løse opgaven med at skabe tilgængelige PDF-filer frem for at skulle benytte diverse bureauer.

På kurset går vi i dybden med følgende værktøjer:

 • Acrobat Pro værktøjer
  Du får overblik over, hvilke tilgængelighedsfejl Acrobat Pro kan bruges til at rette, når du ikke har kildefilen. Vi ser også på, hvornår Acrobat kommer til kort, så det er en fordel at bruge plugins til opbygning af fejlfri dokumenter.
 • Made To Tag plugin i InDesign
  Vi gennemgår Made To Tag plugin til InDesign, som gør det muligt at opbygge fejlfri tilgængelige PDF-filer direkte fra InDesign.
 • AxesPDF plugin til Word
  Vi kigger på AxesPDF for Word plugin, der reducerer de typiske fejl markant og gør det nemt at lave dine PDF-filer tilgængelige.
 • AxesPDF QuickFix
  Du lærer at bruge AxesPDF QuickFix, der kan rette en lang række fejl i eksisterende PDF-filer.

Dine forudsætninger

Deltagelse på Tilgængelige PDF filer Rutineret forudsætter, at du har deltaget på grundkurset Tilgængelige PDF filer Basis og/eller har en grundforståelse for tilgængelighed samt er bekendt med at rette fejl i Acrobat Pro.

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der allerede arbejder med tilgængelighed, men gerne vil kunne følge opgaven helt i mål samtidig med, at dit arbejde bliver mere effektivt.

tilgængelige pdf filer
Dato & sted Aftales efter ønske
Pris Fra kr. 9.995,- ekskl. moms

Få et uforpligtende tilbud

Med et skræddersyet kursus kan vi tilpasse indhold, sted og dato efter dit/jeres ønsker. Udfyld blot formularen nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud med datoforslag indenfor kort tid.

Det får du med:

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld