Gratis seminarer i København og Aarhus:

Multichannel Publishing med WoodWing Enterprise Aurora

– Integreret arbejdsflow til print og online – fra idé til publicering

Deltag på seminaret og se en samlet produktionsplatform der løser nutidens udfordringer i grafik- og mediebranchen

Du skal producere hurtigere, til flere medier og med færre ressourcer. Dine samarbejdspartnere i den grafiske og digitale produktionsproces er fysisk placeret på forskellige lokationer – men du har fortsat brug for et tæt samarbejde. Så hvad gør du?

Deltag på dette gratis seminar og se en samlet produktionsplatform der løser nutidens udfordringer i grafik- og mediebranchen.

Et komplet produktionssystem til print og online

Med WoodWing Enterprise Aurora får du et komplet produktionssystem, der både omfavner print- og digital produktion men som også styrer versioneringer, billeddatabase og skabeloner.

På seminarerne i København og Aarhus oplever du, hvordan grafisk- og medieproduktion løses fremover.

Agenda på seminaret

På seminaret bliver du klogere på hvad nutidens moderne produktionsværktøjer skal kunne løse.

Du ser hvordan et samlet produktionssystem håndterer skabeloner, indhold og mediefiler og hvordan du via smarte værktøjer nemt kan publicere og genbruge indhold på flere forskellige platforme.

  • Produktionskoncepter med skabeloner der giver brugere uden InDesign adgang til at rette via InDesign-server.
  • Giv forskellige grupper forskellige rettigheder og roller. På den måde kan du sætte et effektivt produktionsflow op, hvor alle arbejder i samme system.
  • Hurtig og effektiv oprettelse og publicering af online indhold, der automatisk arkiveres gennem workflow-integrationer med CMS, CRM, PIM, Creative Cloud, Salesforce-platformen og anden forretningssoftware.
  • Problemfrit og effektivt internationalt samarbejde, når der skal produceres og godkendes grafisk indhold – både online og til print.
  • Skab indholdet i et centralt system. Få det distribueret til de ønskede kanaler efterfølgende.
  • Spørgsmål og 1:1 sparring
  • Skab en transparent produktion. Få overblikket uden at skulle henvende dig til forskellige samarbejdspartnere. Følg status direkte i WoodWing Enterprise Aurora.

Hvor og hvornår?

Den Sorte Diamant – Det Kongelige Bibliotek
Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K
Lokale ‘Karen Blixen’

Den 24. april 2018
Kl. 09.00–11.00

Hotel Scandic Aarhus City
Østergade 10, 8000 Aarhus C

Den 2. maj 2018
Kl. 09.00–11.00

Hvem holder seminaret?

nana-askov

Nana Askov, seniorrådgiver & journalist

Nana er redaktionsleder i mediebranchen i mere end 10 år. Instruktør og konsulent hos Softworld – Skandinaviens største kursusvirksomhed inden for digitale medier. Nana har erfaring fra flere projekter, hvor WoodWing løsninger er blevet implementeret.

WoodWing Diamond Partners PubliQare

Seminaret holdes sammen med WoodWing Diamond Partners PubliQare, som har implementeret nogle af Europas største løsninger indenfor WoodWing Enterprise.

Dit udbytte ved at deltage

Efter dette gratis seminar vil du komme hjem med nye konkrete ideer og inspiration til, hvordan jeres virksomhed fremadrettet kan styre grafik-, marketing- og kommunikationsmaterialer på tværs af både online og print samt på tværs af fag- og landegrænser.

Vilkår for tilmelding

Deltagelse er gratis, men der er begrænsede pladser. Derfor er din tilmelding bindende. Du kan videregive din plads til en kollega, men ved no show faktureres kr. 400,- ekskl. moms.