Gør brug af vores store netværk af specialister og eksperter

Har du travlt, og sidder du måske med flere opgaver der skal løses end du har tid til? 

Vi sætter dig i kontakt med eksperter, der kan løse konsulentopgaver indenfor områder som digital transformation, kompetenceudvikling, digital markedsføring, ny teknologi, grafisk produktion, programmering, web design og web udvikling.

Du kan gøre brug af vores hold af eksperter der har specialiseret sig indenfor online marketing, digital transformation, digital marketing, grafisk produktion, video, web udvikling, digital strategi og andre tekniske løsninger.

Vi kan hjælpe med produktion, sparring, inspiration og udvikling

Med vores mangeårige erfaring indenfor kompetenceudvikling har vi opbygget et bredt netværk af konsulenter og specialister. 

Sådan fungerer det

I den indledende samtale kortlægger vi dit projekt og dit behov.

Efterfølgende sætter vi dig i kontakt med en specialist indenfor det område din opgave eller dit projekt ligger indenfor. Du får herefter et konkret og uforpligtende tilbud på hvad opgaven vil koste.  

  • KORTLÆGNING AF BEHOV

    Dine behov og mål for opgaven kortlægges i samråd med en ekspert.

  • PLAN FOR OPGAVEN

    Estimeret tidsplan og deadline for opgaven planlægges.

  • FÅ ET ESTIMERET TILBUD

    Du får et uforpligtende tilbud med en estimeret pris på hvordan opgaven bedst skal løses.

Hør mere om konsulentydelser

6 eksempler på muligheder
der kan hjælpe dig med at færdiggøre dine projekter

FÅ EN PROGRAMMØR TIL AT LØSE DET

Bruger du uforholdsmæssig meget tid på at justere i webskabeloner eller på at gennemskue koderne, der ligger bag websiden? Vi har et team af dygtige programmører, du kan få adgang til.

Du kan give dem opgaver de skal løse og sammen kan du få forklaret, hvad de har gjort så du kan følge med. Programmøren kan også udføre og aflevere opgaven som en færdig løsning.

FORBEDRE LANDINGPAGES SÅ DE KONVERTERER

Du ønsker at øge antallet af leads eller salg på Jeres hjemmeside, men er i tvivl om hvordan. Hvilke digitale aktiviteter er nødvendige og hvilke forandringer skal du gøre, for at få det bedste resultat med mest simple midler?

Måske har du et begrænset budget og skal derfor tænke kreativt. Få adgang til vores digitale eksperter, som giver dig opskriften på, hvad du bedst gør indenfor de muligheder og det budget du har.

OPTIMER JERES KAMPAGNE
E-MAILS

Du sender e-mails ud til virksomhedens kunder og netværk. Men du synes ikke de giver de ønskede resultater. I givet fald, kan du hyre vores online marketing specialist, som gennemgår Jeres e-mails og kommer med en række nye tiltag, I kan indføre for at øge effekten.

Om det blot er skitser eller om du ønsker hjælp til opsætningen er helt op til dig.

SKABELONER I INDESIGN

Du har nu udarbejdet den samme type tryksager igennem længere tid og hver gang foretager du en række handlinger, der er identiske.

Ved at indstille programmet bedst muligt, udarbejde skrift-, farve- og billede-biblioteker og ved at udarbejde de nødvendige og intelligente skabeloner, så får du sat turbo på hverdagens produktion. Få en hjælpende hånd fra vores team af super-rutinerede grafikere.

KREATIV 1:1 SPARRING

Du arbejder i det samme layout og kører i den samme rille. Måske har du ikke tid nok til at få strammet layoutet op og ensartet det på tværs af dokumenter?

Du kan sammen med en erfaren Art Director gennemgå dit arbejde og få sparring og tips til hvordan, du kan give dine opgaver et visuelt løft.

PHOTOSHOP KREATIONER

Synes du dine grafiske produktioner mangler et unikt pift eller et kreativt indslag? Hyr vores Adobe Certificerede Photoshopper og få udarbejdet en række flotte og unikke billeder, som gør at dine produktioner skiller sig ud fra mængden.

Du kan efterfølgende få en gennemgang af billederne og se hvordan, de er bygget op, så du kan justere dem selv fremover, hvis du ønsker det.