Partnere

Softworld er Skandinaviens største udbyder af Adobe og Apple kurser. Vi har indgået en række strategiske partnerskaber, som gør, at vi sammen med vores partnere står styrket.

Har du spørgsmål til partnerskaberne eller ønsker du at indgå en partneraftale med Softworld? Kontakt Puneet Oberoi på pob@softworld.dk

Du kan læse om Softworlds partnerskaber nedenfor.

Adobe

Softworld har siden 2001 været certificeret af Adobe. Softworld og Adobe har et tæt samarbejde omkring morgenseminarer og seminarer i forbindelse med lancering af opgraderinger og ny software. Vi har en bred kontaktflade hos Adobe, som sikrer at vi har adgang til relevante informationer og at vi kender til produktnyhederne før de er på markedet.

Softworlds instruktører er betatestere for Adobe og igennem dette tætte samarbejde kan vi sikre at du som kunde, altid har adgang til opdateret viden.

www.adobe.com


Apple

Softworld har siden 2006 været certificeret af Apple. Udover certificeringen fra Apple, har vi et tæt samarbejde med Apple Danmark, hvor vi uddanner Apple forhandlere i Danmark i brugen og forståelse af Apple produkter. Softworld har også et test-center, hvor vi tilbyder certificering indenfor Apples produkter.

www.apple.com


Teknologisk Institut

Teknologisk institut er en af Danmarks største IT kursusvirksomheder. Softworld leverer samtlige Adobe og Apple kurser som Teknologisk Institut sælger. Igennem dette samarbejde sikrer Teknologisk Institut, at deres kunder får certificerede kurser indenfor Adobe og Apple. Samarbejdet giver også Teknologisk Institut mulighed for at udbyde en bred vifte af kurser, som Softworld har udviklet.

www.teknologisk.dk


aGain

Again og Softworld har indgået et partnerskab, som giver Softworlds kunder adgang til et professionelt team af software konsulenter, der har fokus på at frembringe fordelagtige licens-løsninger, der kan spare din virksomhed for mange penge.

Again kender Adobes rabat system indgående og har sikret, at kunder henvist fra Softworld får hurtig og effektiv service. Derudover tilbyder Again alle Softworlds kurser til deres softwarekunder.

www.again.dk


InfoMaker

Infomaker er en af Nordens førende partnere til alle avis- og mediehusene. Infomaker leverer fuldstændige redaktionelle systemer og har i dag mere end 130 aviser i sin kundekreds.

Softworld er partner med Infomaker og sammen sikrer vi at de danske kunder, som vælger Infomaker får den rigtige redaktionelle løsning. Samtidig får kunderne en passende uddannelse, der sikrer, at medarbejderne udvikler sig i takt med systemerne.

www.infomaker.se


Informator

Informator er Sveriges største udbyder af IT kurser. Softworld og Informator har samarbejdet siden 2007. Softworld er leverandør for Informator og vi leverer alle Adobe og Apple kurser for Informator. Igennem dette samarbejde er Softworld positioneret som Skandinaviens største udbyder af Adobe og Apple kurser.

www.informator.se


PagePlanner Solutions

PagePlanner Solutions er en af de førende udbydere i Norden af redaktionelle systemer. Siden 2007 har Softworld og PagePlanner Solutions haft et strategisk samarbejde, hvor Softworld holder kurser i PagePlanner Solutions. Vi anser PagePlanner for et stærkt produkt, der hjælper brugerne til at effektivisere deres redaktionelle processer.

www.pageplannersolutions.com