softworld.dk

Photoshop: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus

Adobe Certificeret instruktør

4.7/5
Med Photoshop: Fra Begynder til Mester kommer du godt fra start med billedbehandling på kun 4 dage.

Kom hele vejen fra Begynder til Mester i Adobe Photoshop

Dette Adobe Photoshop kursusforløb er til dig, der skal redigere billeder og producere digital grafik i Photoshop – et af verdens mest populære programmer til billedbehandling.

På Softworlds Adobe-certificerede kursuskoncept Photoshop: Fra Begynder til Mester lærer du at redigere og justere i dine eksisterende fotos, designe spændende grafik fra bunden af samt udføre avanceret billedmanipulering ved at fjerne elementer, ændre baggrunde og sammenkopiere flere billeder.

På Photoshop kurset arbejder vi med de vigtigste værktøjer som lag, masker, filtre og effekter og du ser, hvordan du kan opbygge web-bannere, grafikker til sociale medier samt justere fotos og billeder med et professionelt resultat. Photoshop giver også gode muligheder for små animationer, og du kan anvende billederne til alle formål.

Photoshop: Fra Begynder til Mester foregår over 4 dage og er bygget op omkring modulerne Photoshop Basis (2 dage) og Photoshop Rutineret (2 dage). I tiden mellem de to moduler arbejder du med øvelsesfiler og kan tage konkrete problemstillinger med dig tilbage på kursets sidste del.

På Photoshop kurset får du hands-on undervisning af en certificeret Adobe ekspert med og har lang produktionserfaring i Adobe-programmerne. For dig som kursist betyder det, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden som du kan omsætte til spændende grafiske produktioner i dit daglige arbejde.

Dit udbytte:

  • Du bliver helt tryg i brugerfladen og kan udnytte de mange smarte værktøjer
  • Du opnår fuld kreativ frihed med dine billeder og grafikker
  • Du lærer at arbejde effektivt med masker, lag, justeringer og smarte funktioner
  • Du får et godt indblik i avanceret retouchering og fritlægning
  • Du får styr på nye værktøjer og funktioner som Smart Objects og Actions

Kursusmoduler:

Photoshop Basis – 2 dage
På kurset Photoshop Basis bliver du introduceret for verdens mest anvendte program inden for billedbehandling.

Du opnår fuld forståelse for de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet, så du kan producere billeder til professionel brug.

Photoshop Rutineret – 2 dage
På kurset Photoshop Rutineret løfter du dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Du lærer at optimere dit workflow og får tips, der sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet. Der er fokus på arbejdsgange og du reducerer tidsrøverne. Vi kigger også på smarte og hurtige genveje.

Kursets målgruppe

Photoshop er ikke længere et niche-program forbeholdt grafikere og til kreative formål. Programmet er relevant for webredaktører, marketing-medarbejdere, kommunikations-medarbejdere, arkitekter, programmører, grafikere, webdesignere og alle andre, der arbejder med visuel kommunikation eller markedsføring.

Certificeret kursusudbyder

Softworld er Adobe Authorized Training Partner og vores kurser er certificeret af Adobe. Dette er din garanti for et kursus med 100% relevant indhold af højeste kvalitet.

Se alle vores kurser i Photoshop her »

Photoshop Fra Begynder til mester

Kursusbestilling

Varighed 4 dage
Pris kr. 17.990 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Photoshop kursus
Photoshop kursus
Britta, Sparekassen Thy
Læs mere
God frokost, og dejligt med de forskellige former for drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Underviseren var levende, dygtig, og meget inde i programmet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Anders, Jobcenter Kbh
Læs mere
Meget fine lokaler og en instruktør, der var meget energisk, indlevende og yderst inde i materialet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Diana, Jobcenter Glostrup
Læs mere
Super dygtig og engageret underviser. Meget lydhør for spørgsmål. God til at samle alle op og favne flere levels.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Christina, PLH Arkitekter
Læs mere
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Murat, Erhvervsakademi Aarhus
Læs mere
Instruktøren var hjælpsom, kompetent og altid smilende. Jeg kan i allerhøjeste grad bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde og er meget tilfreds med kurset. Det var også en rigtig god arbejdsbog med opgaver og øvelser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.
gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld