Praktisk information

På denne side finder du en række informationer vedrørende kurser hos Softworld.

Har du andre spørgsmål, du ikke kan finde svar på?
Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 eller skrive til os på kursus@softworld.dk så hjælper vi dig.

Coronavirus / Covid-19

Hos Softworld følger vi myndighedernes anbefalinger til enhver tid og vi tager en række forholdsregler i forbindelse med Covid-19 så du som kursist kan føle dig helt tryg.

I vores moderne kursusfaciliteter er der god plads og der bliver sørget for grundig desinficering af lokaler og udstyr både før og efter et kursus.

Du kan læse mere om vores forholdsregler vedrørende Covid-19/Coronavirus på dette link.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kursus@softworld.dk eller ringe på telefon 7020 8055.

Skræddersyede kurser

Vi arrangerer skræddersyede kurser eller solokurser, hvor agendaen tilpasses dig og dine kollegaer. Skræddersyede kurser kan holdes i vores lokaler eller ude i jeres virksomhed. Læs mere om skræddersyede kurser her.

Sådan finder du Softworld

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Computer og software

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller PC, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Kursusbevis

Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.

Certificerede instruktører

Vores instruktører er certificerede fra Adobe og Apple. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Forplejning

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.

Mødetid og varighed

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Afbestilling og flytning af kursus

Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her. NB: Der kan gælde andre betingelser ved kampagnetilbud eller andre rabataftaler.

Undervisningssprog

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

6 måneders emailsupport inkluderet

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.