softworld.dk

Premiere Pro Ekspert

Adobe Certificeret instruktør

4.9/5
På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Få træning i Premiere Pro på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i Premiere Pro og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere spændende funktioner i

programmet. Premiere Pro har mange afkroge, og nogle funktioner er komplekse, så på dette kursus bliver du rådet og vejledt af en Adobe certificeret underviser, der guider gennem flere af de mere avancerede muligheder.

På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Vi viser dig, hvordan du kan integrere Premiere Pro med After Effects og Photoshop, så dit workflow bliver nemmere – og smartere, og vi arbejder også med skabeloner, Motion Graphics Templates, som ligeledes gør dit arbejde mere effektivt. Du får derfor flere smidige og hurtige metoder til at komme fra gennemsyn til færdig redigering på kort tid

På kurset giver vores Adobe certificerede underviser dig ekspertviden i Premiere Pro, og du lærer endnu flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

Dit udbytte:

Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder

Du kan oprette et workflow mellem Premiere Pro og After Effects

Du lærer at arbejde med flydende redigering

Du ved, hvordan du skaber struktur i større projekter

Du kan anvende skabeloner, der sparer dig tid i dine projekter

Du får personlige tips og tricks af en Adobe certificeret underviser

 

  • Du lærer at anvende effekter, filtre og overgange til at tilføje dybde og kreativitet til dine produktioner, hvilket imponerer.
  • Du lærer at bruge videoredigerings do’s and dont’s, der gør dine videoer mere professionelle og overbevisende.
  • Du lærer at tilføje visuelle overgange og effekter, der holder seernes opmærksomhed og skaber en mindeværdig oplevelse.
  • Du lærer at designe videoer, der kan bruges i markedsføringen og giver mulighed for øget omsætning.
  • Du deltager i et inspirerende miljø med kreative deltagere, hvilket udvider dit netværk og inspirationskilde.

 

Ikke det rette kursus?
Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
Aarhus28. & 29. november 2023
ledige pladser
København 05. & 06. december 2023
ledige pladser
Aarhus12. & 13. marts 2024
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 12.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Anne, FN
Læs mere
Virkelig dygtig instruktør. Fantastisk formidler. Pædagogisk og tålmodig. Fedt at han mikser filmhistorie og anekdoter ind (for min skyld kunne vi godt have talt endnu mere om det :)) Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært. Både de tekniske ting såvel som metode, workflow og principper for videoredigering.
Premiere Rush kursus
Premiere Rush kursus
Søren, Atea
Læs mere
Et særdeles godt kursus med en meget kompetent underviser der var godt til at formidle, hvordan programmet virker og bruges. Ligeledes var der er en god vægtning imellem fælles læring og individuelle opgaver. Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset til at lave små korte explainer-videoer.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Christina, EUC
Læs mere
Meget givende. Jeg skal filme og redigere video på min arbejdsplads, og jeg føler mig langt mere sikker i programmet nu. Yderst relevant kursus. En sympatisk og hjælpende instruktør med et godt overskud, og jeg følte, at Sune var god til at svare på alle spørgsmål. Han tog sig god tid til at forklare tingene ordentligt. Jeres lokaler er rare og behagelige at være i.
Animate kursus
Animate kursus
Anne, Tønder Kommune
Læs mere
Instruktøren på kurset var super dygtig. Jeg synes det er utrolig vigtigt, at en underviser går stille og roligt frem, således at alle får det hele med. Det var bestemt tilfældet her! Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært på Animate kurset i mit daglige arbejde.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Marie, Agro Business Park
Læs mere
Kurset var over al forventning. Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg skal hjem og redigere min første film til arbejdsbrug. Underviseren var meget hjælpsom og imødekommende. Og god til at forklare tingene, så de blev mere forståelige.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Frederik, KL
Læs mere
Dygtig formidler, høj viden, og god til at inddrage eksempler fra den virkelige verden. Super!
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Rikke, Dansk Kennel klub
Læs mere
Underviseren var super god til at få os til at føle sig velkomne. Meget kompetent. Tager samtlige mærkelige spørgsmål i stiv arm, og kan indrømme når der er noget han ikke ved. Det er fedt. Super god mad. Det bliver rigtig hygget om os, det er dejligt. Der mangler ingenting. Varme og hyggelige lokaler.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Allan, EUC
Læs mere
Super god og dedikeret instruktør – virkelig godt. Det var et absolut brugbart kursus med relevante emner. Gode lokaler og mad.
Animate kursus
Animate kursus
Nikolaj
Læs mere
Jeg har fået en masse ud af dette kursus, og instruktøren havde sørget for at give os en masse insight i hvordan Animate fungerer. Vi fik også samtlig materiale ud fra det, der blev gennemgået fra begge dage, og der blev sørget for at vi alle var med, under kurset. Maden var overraskende, på en rigtig god måde. Der var frokost på et meget hyggeligt sted jeg aldrig har hørt om, så det var også noget af en experience. Hyggelige lokaler, og masser af plads.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på Premiere Pro Ekspert

Smarte og avancerede genveje

I Premiere Pro kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ. Vi gennemgår nogle af de mere avancerede måder til at udnytte dette.

Integration med After Effects

Premiere Pro og After Effects er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver mere effektivt. Desuden ser vi også på de muligheder, du har ved at integrere Premiere Pro med Photoshop.

Motion Graphics Templates

MOGRTs er grafiske animationsskabeloner, du kan anvende i Premiere Pro, så eksempelvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi gennemgår, hvordan du bruger disse, og også, hvordan de kan skabes i Adobe After Effects.

Flydende redigering

På baggrund af nye genveje og din instruktørs indsigt i klippeprocessen, får du smarte metoder til at komme fra gennemsyn til en færdig redigering på kortere tid. Et grundigt kendskab til værktøjernes udfordringer samt rækkefølgen af klik giver dig evnen til at bruge tiden mere effektivt på at fortælle din historie.

Grundig gennemgang af en velsmurt pipeline

Vi gennemgår opsætning af hardware til både små og store redigeringsbehov. Du lærer at skabe egne presets til proxy-generering via Adobe Media Encoder, og lærer også om brugbarheden af Watch Folders samt hvordan, vi kan komprimere vores output til arkivering og versionering til diverse platforme.

Strukturering

Arbejder du med større produktioner, er der meget, der kan gå galt, hvis der ikke er styr på strukturen. Vi viser dig, hvordan du ved hjælp af Metadata, Productions og andre funktioner sørger for, at selv store produktioner kan afvikles problemfrit.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld