Samlet Bedømmelse

0
4.8/5
Baseret på 149 anmeldelser

Hvad siger vores kursister om Softworld?

På denne side kan du læse udtalelser og anmeldelser fra vores kursister på de flere end 30 forskellige grafiske, kreative og digitale kurser,  som vi holder for små og store virksomheder i Danmark og i udlandet.

Softworld anmeldelser

Anne | 08/02/2022
Premiere Pro
4.8/5
Michael var en virkelig dygtig instruktør. Fantastisk formidler. Pædagogisk og tålmodig. Fedt at han mikser filmhistorie og anekdoter ind (for min skyld kunne vi godt have talt endnu mere om det :)) Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært. Både de tekniske ting såvel som metode, workflow og principper for videoredigering.
Camilla | 02/02/2022
Illustrator
4.7/5
Bestemt et relevant kursus! Jeg fik genopfrisket en masse der ellers var gået i glemmebogen. Meget kompetent og behagelig instruktør. Rart miljø at være i.
Lasse | 02/02/2022
Illustrator
5/5
En af de bedste instruktører jeg har oplevet i mit liv. Meget opmærksom, hjælpsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Kunne oven i købet hele tiden variere fra kursist til kursist så det man lærer bliver sat i kontekst til specifikke projekter, man hver især arbejder på. Jeg er meget imponeret over indholdet og den måde vi er blevet undervist i værktøjerne på. Indholdet kan anvendes lige efter kurset med uendelige muligheder for brug.
Malene | 02/02/2022
Illustrator
5/5
Vores underviser var meget dygtig, god til at lære fra sig, meget tålmodig og meget underholdende. Det var præcis det jeg skal bruge i mit daglige arbejde.
Rie | 02/02/2022
Photoshop
5/5
Jeg oplevede instruktøren på kurset som behagelig, super dygtig, meget kompetent og rigtig god til at lære fra sig. Og havde svar på alle spørgsmål.
Nicoline | 26/01/2022
InDesign
4.8/5
Utrolig lærerigt! Det hele var meget brugbart og jeg kan bruge det hele i min hverdag. Jeg er selvlært i InDesign, og kurset lærte mig virkelig meget brugbart og hurtigere/bedre måder at gøre tingene på. Instruktøren på kurset var utrolig kompetent og dygtig. Han lyttede, forstod og var meget pædagogisk.
Jannie | 26/01/2022
InDesign
5/5
Absolut et brugbart kursus! Det er bare om at komme i gang med det samme på arbejdet. Det er måske ikke det hele jeg har prøvet grundigt, men bare snuset til. Men så ved jeg, at funktionen er der, hvis jeg skal bruge den. En meget aktiv og interessant instruktør. Han var god til at formidle uden det bliver tørt og kedeligt.
Jan | 26/01/2022
Webbanner Design
5/5
En instruktør, der gav en overskuelig og behagelig gennemgang af kursusmateriale. Der kommer til at være mere liv på vores hjemmeside efter dette kursus. Dejlig frokost.
Martin | 26/01/2022
Webbanner Design
5/5
Helt suveræn underviser. Super god kemi og god til at lære fra sig. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
Merete | 25/01/2022
WordPress
5/5
Over al forventning. Meget kompetent og god til at undervise. Underholdende og meget tålmodig.
Lotte | 20/01/2022
Premiere Pro
5/5
Jeg glæder mig til at komme i gang med det jeg har lært 🙂 Sune er meget kompetent, vidende om produktet, rolig og god til at forklare. Vi var et lille hold, så der var god tid til spørgsmål og ekstra forklaringer. Gode lokaler. God afstand på vores lille hold.
Peter | 12/01/2022
Animate
4.7/5
Bestemt et brugbart kursus. Jimmy var kompetent, god til at lære fra sig og kunne svare på de spørgsmål han fik. Lækre og centrale lokaler. Pænt og rent.
Else | 12/01/2022
Animate
4.7/5
En underviser, der var motiverende, sjov, nærværende… og formidlende – og som tidligere skolelærer er det vigtigste jo, at han kunne lære fra sig… Og det kunne han!
Anne | 12/01/2022
InDesign
5/5
Super fine faciliteter og udstyr. Indbydende og inspirerende lokaler. Jeg oplevede underviseren som motiverende og inspirerende. God til at hjælpe individuelt, og med et overordnet godt tempo gennem forløbene.
Chris | 21/12/2021
Support Essentials
5/5
Kursus over al forventning. jeg kan sagtens bruge det jeg har lært. Der var mange aspekter, som kan bruges til at hjælpe brugere med deres private computer. Vores underviser var kompetent. Og opmærksom. Gode valgmuligheder og rigtig god kvalitet.
Charlotte | 20/12/2021
Videoscribe
5/5
Meget behagelig og hjælpsom instruktør på kurset. Så lækkert med alle de snacks og tevarianter.
Søren | 20/12/2021
Videoscribe
4.5/5
En meget velinformeret instruktør, der var god til at forklare og havde intet imod at forklare tingene en ekstra gang for os der var lidt langsomme i optrækket. Maden var udemærket. Meget behagelige lokaler med god udluftning.
Line | 16/12/2021
InDesign
5/5
Kristian er så pædagogisk og god til at differentiere og huske forskellige kursisters ønsker og behov. GODE lokale. I gør det hele flot, også når man ringer og skriver til jer. Og kaffe, snacks m.m er til enhver smag. Det er hygge og seriøs stemning på en gang.
Britta | 14/12/2021
Photoshop
5/5
God frokost, og dejligt med de forskellige former for drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Underviseren var levende, dygtig, og meget inde i programmet.
Rikke | 09/12/2021
Premiere Pro
4.9/5
Underviseren var super god til at få os til at føle sig velkomne. Meget kompetent. Tager samtlige mærkelige spørgsmål i stiv arm, og kan indrømme når der er noget han ikke ved. Det er fedt. Super god mad. Det bliver rigtig hygget om os, det er dejligt. Der mangler ingenting. Varme og hyggelige lokaler.
Rasmus | 07/12/2021
Apple Deployment Essentials
4.8/5
God underviser der var rigtig god til at lære fra sig.
Torben | 07/12/2021
Apple Deployment Essentials
5/5
Super rar instruktør. God mad og gode lokaler.
Tanja | 02/12/2021
Infografik
4.8/5
Kompetent og åben underviser, der gerne delte ud af viden. Var åben overfor tilpasning af programmet efter vores behov, ringede og afklarede behov inden kursusstart. Det gav et virkelig godt indtryk og en god start.
Connie | 02/12/2021
Infografik
4.4/5
100% brugbart – det var et meget lærerigt kursus. Superfin og kompetent underviser. Dejligt sted.
Belinda | 30/11/2021
Illustrator
5/5
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
Maria | 30/11/2021
Illustrator
4.5/5
Helt bestemt brugbart i mit daglige arbejde. En instruktør der var virkelig dygtig til at undervise, og gør at man kan holde fokus på undervisningen. God til at forklare ting og svare på spørgsmål.
Frederik | 26/11/2021
Premiere Pro
4.9/5
Dygtig formidler, høj viden, og god til at inddrage eksempler fra den virkelige verden. Super!
Rikke | 26/11/2021
Premiere Pro
4.7/5
Instruktøren var engageret, interessant og meget opmærksom på alles individuelle ønsker/fokusområder. Super god mad og yderst behagelige lokaler. Det hele fungerer rigtig godt.
Ema | 26/11/2021
Premiere Pro
4.9/5
Kurset var over al forventning, 11/10 til instruktøren.
Anders | 25/11/2021
Photoshop
4.6/5
Meget fine lokaler og en instruktør, der var meget energisk, indlevende og yderst inde i materialet.
Diana | 25/11/2021
Photoshop
4.7/5
Super dygtig og engageret instruktør. Meget lydhør for spørgsmål. God til at samle alle op og favne flere levels.
Kaydie | 25/11/2021
Photoshop
4.5/5
Jeg kan i den grad bruge det jeg har lært. Underviser var en kompetent og god formidler med stor viden. Udemærkede lokaler og god mad.
Jens | 23/11/2021
Grafisk Design
4.7/5
Vidende, engageret og en dygtig formidler! En absolut fornøjelse! Dejlige lokaler!
Pernille | 23/11/2021
Grafisk Design
5/5
Genial underviser – så begejstret, så det smitter af. Han kan få selv en skrifttype til at lyde übercool. Så fine lokaler og skøn forplejning. Over al forventning.
Lars | 03/11/2021
Illustrator Basis
5/5
Kurset og instruktøren var over al forventning. Han var meget vidende og levende i sin undervisning. Maden var rigtig fin og lokalerne var glimrende. Rigtig godt kursus.
Dorte | 03/11/2021
After Effects Rutineret
4.8/5
Meget engageret og velforberedt instruktør. Dejlige lyse lokaler og rigtig god mad.
Michelle | 03/11/2021
After Effects Rutineret
4.8/5
Meget kompetent underviser. Jeg er dybt imponeret. Meget anvendeligt. Jeg er meget tilfreds.
Lotte | 01/11/2021
UX design
4.5/5
Underviser på kurset var dygtig, inspirerende og meget behagelig. Lækker mad og gode lokaler.
Sebastian | 28/10/2021
After Effects Basis
4.9/5
Meget god instruktør! Lækre lokaler, maden var meget fin og et hyggeligt sted! Er meget godt tilfreds!

Signe | 28/10/2021

Adobe XD
5/5
Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lær. Dygtig underviser der var god til at forklare. Rigtig fin mad.
Amanda | 28/10/2021
After Effects Basis
4.7/5
Sune var dygtig til at lære fra sig. Han sørgede hele tiden for, at alle var med, og var en rigtig god underviser. God mad. Rigtig lækker fiskefilet. Gode snacks. Lokalerne kan jeg også godt lide.
Tanja | 26/10/2021
Excel Rutineret
4.6/5
Tror bestemt at jeg kan bruge det jeg har lært på kurset i min hverdag. Kompetent og behagelig underviser der var god til at formidle stoffet. Godt udvalg og god mad. Dejligt med lidt chokolade og drikkelse undervejs.
Tannie Maria | 26/10/2021
Tilgængelige PDF filer
4.8/5
Instruktør på kurset var super hurtigt til at opfatte, hvor der lige skulle laves nogle små vejledninger vi kunne tage med hjem. Fleksibel til at hoppe i emnerne efter kursisters ønske. Lækre lokaler. Udemærket mad.
Cecilie | 20/10/2021
After Effects
4.9/5
Jeg kan helt bestemt bruge hvad vi har lært, vi har selv haft ting med som vores lære Michael har gennemgået med os. Oplevede ham som forstående, nem ved at lære fra sig. Virkelig god mad og forplejning.
Allan | 13/10/2021
Premiere Pro Udvidet
5/5
Super god og dedikeret instruktør – virkelig godt. Det var et absolut brugbart kursus med relevante emner. Gode lokaler og mad.
Nikolaj | 13/10/2021
Animate Basis
5/5
Over al forventning. Jeg har fået en masse ud af dette kursus, og instruktøren havde sørget for at give os en masse insight i hvordan Animate fungerer. Vi fik også samtlig materiale ud fra det, der blev gennemgået fra begge dage, og der blev sørget for at vi alle var med, under kurset. Maden var overraskende, på en rigtig god måde. Der var frokost på et meget hyggeligt sted jeg aldrig har hørt om, så det var også noget af en experience. Hyggelige lokaler, og masser af plads.
Cecilie | 13/10/2021
Animate Basis
5/5
Jeg har fået så meget relevant viden, som jeg kan anvende i mit daglige arbejde. Virkelig udbytterigt! Sød, kompetent og tålmodig underviser. En virkelig god instruktør! Rigtig god mad! Jeg kommer gerne igen!
Nicklas Emil | 13/10/2021
Animate Basis
4.8/5
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært! Underviseren var meget engageret og dejligt med en underviser der har professionel erfaring. Lækre lokaler og meget god mad.
Hans | 13/10/2021
Premiere Pro Rutineret
5/5
Kurset var over forventning. Dejligt, at underviseren tager for givet, at vi følger med – og at det går stærkt, så vi når noget. Geniale kager. Lidt for tung frokost.
Jonathan | 13/10/2021
InDesign Basis
5/5
En underviser jeg vil huske. Skarp, pædagogisk anlagt uden at være over-sukkret. Nærværende, med fokus på at give os værktøjer. Var klar i spyttet, så vi vidste hvorfor vi lærte det vi gjorde, og grundlaget for rækkefølgen. Når et aspekt var eminent vigtigt, blev der sat fokus på hvorfor, så idéen brændte sig ind på nethinden.
Astrid | 13/10/2021
InDesign Basis
4.8/5
Kan jeg bruge det jeg har lært? Helt klart. Lærte programmets basisfunktioner, og skal hjem og inkorporere i mit daglige arbejde. Dejlig forplejning hele dagen. Over forventning. Underviser som var pædagogisk, rolig, kompetent og behagelig.
Line | 13/10/2021
InDesign Basis
5/5
Kurset får topkarakter. Engageret instruktør og god til at differentiere undervisningen. Jeg havde Kristian på et andet kursus (illustrator) for mange år siden og har aldrig glemt hans smittende begejstring for matematik og kreativitet – så inspirerende. Maden var MUMS. Lokalerne alletiders – gode stole, rart lys, osv. I er bare gode.
Birgitte | 13/10/2021
InDesign Basis
4.9/5
Meget professionel og dygtig instruktør – God til at forklare om de forskellige menuer på både dansk og engelsk. Fint tempo – og hele tiden tid til spørgsmål. Jeg kan I høj grad bruge det jeg har lært.
Hanne | 13/10/2021
Animate Basis
4.8/5
Jeg er meget tilfreds med kurset. Instruktøren var god til at lære fra sig, nem at forstå. Han gav tid til at forklare det hele grundigt.
Pernille | 13/10/2021
InDesign Basis
4.9/5
Jeg oplevede, at Kristian var meget vidende, kompetent og tålmodig. Rigtig god og solid gennemgang af alle de basale funktioner i InDesign. God til hele tiden at følge op og opsummere – men der var rimeligt knald på, med de mange emner, vi skulle igennem. Forventer klart at bruge det i mit arbejde.
Andrea | 13/10/2021
InDesign Basis
4.9/5
Energisk underviser med passion for InDesign. Meget kompetent og kunne svare på alle spørgsmål vedr. funktioner mm. Fint kursuslokale. Forplejning hos Softworld var rigtig godt! I høj grad relevant.
Maria | 13/10/2021
InDesign Basis
4.8/5
Indhold som jeg bestemt kan bruge i mit daglige arbejde. Sikkert også privat og ifht. frivilligt arbejde m.m. Oplevede underviseren som meget positiv! Han skabte fra start et rigtigt godt miljø, hvor jeg på intet tidspunkt var bleg for, at stille spørgsmål. Forplejningen var rigtig fin. Rigtig gode lokaler. Meget tilfreds.
Asger | 29/09/2021
Infografik
4.8/5
Instruktøren var meget vidende, medlevende og villig til at dele ud af sin viden. Og altid meget hjælpsom, når der var behov for det. Topkarakter til maden. Bliv ved med at arrangere gode kurser.
Camilla | 29/09/2021
Infografik
5/5
Jesper er utrolig inspirerende som underviser! Han formår at nå ud med sit budskab på en klar og interessant måde. Han er levende i sin undervisning. Indbyder til dialog. Hjælpsom. Han justerer lynhurtigt kursus til den enkelte kursists behov. Maden var FANTASTISK!
Hanne | 30/09/2021
Premiere Pro Basis
4.6/5
Tænker bestemt jeg kan bruge det jeg lærte. Har ikke arbejdet så meget med video tidligere, men håber da, at der nu kommer lidt mere gang i produktion af små filmklip. Kompetent instruktør. Klar i instruktionen! Fin til at tage spørgsmål og følge op på dem. Rigtig fin mad og superfine lokaler.
Jeppe Malthe | 15/09/2021
Illustrator Rutineret
5/5
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Jeg bruger illustrator til simple illustrationer i forbindelse med teknisk dokumentation og kurset egner sig måske primært til det kreative fag. Men jeg fik meget ud af det alligevel, da jeg følte jeg kunne spørge om alt, og fordi underviseren var god til at huske mit arbejde og drage paralleller til dette også. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Preben | 15/09/2021
Illustrator Rutineret
4.9/5
Super relevant. Der er flere ting som jeg vil kunne bruge fra kurset. Men ikke mindst er jeg blevet mere nysgerrig på de muligheder, som der er i programmet. Vi havde en instruktør som var underholdende og sjov. God til at forklare og tage fat i spontane spørgsmål. Jeg synes det er et hyggeligt setup og godt med snacks og drikkevarer dagen igennem.
Ulrika | 16/09/2021
WordPress Rutineret
4.8/5
Underviseren på WordPress kurset var meget kompetent, kyndig og rolig. Gjorde sig stor umage at se til at alle `var med` samt meget pædagogisk korrekt.
Susanne | 16/09/2021
WordPress Rutineret
5/5
Et kursus over al forventning. Det var superrelevant. Meget vidende og velforberedt instruktør. Gode sociale kompetencer. Maden var helt forrygende.
Jamal | 15/09/2021
WordPress Basis
5/5
Super god underviser. Godt tempo, venlig og gjorde oplevelsen god. Gode lokaler! Fedt med flotte lokaler og renligheden var i top. Fortsæt med det i laver nu 🙂
Karoline | 16/09/2021
InDesign Basis
5/5
“Tip top kursus. Det var godt at få en ordentlig forståelse for, hvordan man f.eks. eksporterer til print. Meget hjælpsom underviser. God mad og fine lokaler.“
Carsten | 08/09/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4.9/5
Kan klart bruge det jeg har lært, i det daglige arbejde. Sympatisk og dygtig instruktør. Meget tilfreds.
Vivi | 08/09/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4/5
Helt bestemt relevant, men omfanget var noget større end forventet. Dvs. at hvis man er flere der laver pdf’er der skal på hjemmesiden, så er det en god ide at alle kommer med på kurset. Instruktøren havde god humor og var godt inde i stoffet. Godt med tid til at arbejde med eget materiale.
Charlotte | 26/08/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4.9/5
En instruktør jeg vil huske, meget kompetent, skabte en god stemning. Helt fine lokaler og kan så meget bruge det jeg har lært i mit arbejde.
Emil | 26/08/2021
After Effects Basis
5/5
Instruktøren var over al forventning og særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Maden var glimrende. Og dejlig kaffe/snackbar.
Kristian | 30/08/2021
Premiere Rush
5/5
En underviser der var utrolig rar, og god til at undervise i emnet. Villig til at svare på spørgsmål man måtte have.
Hanne | 19/08/2021
Creative Cloud
5/5
Meget erfaren og kompetent instruktør som også kan svare på spørgsmål, som ligger uden for det obligatoriske materiale. Super lækker forplejning. I høj grad relevant kursus.
Christina | 17/08/2021
Photoshop Rutineret
4.8/5
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.
Camilla | 17/08/2021
Photoshop Rutineret
4.8/5
Virkelig dygtigt og kompetent underviser over al forventning. Der er ingen tvivl om, at han har fuldstændig styr på adobe’s programmer. Kan klart bruge det jeg har lært.
Belinda | 08/07/2021
InDesign
5/5
“Mit InDesign kursus var over al forventning. Jeg kan bruge det hele med det samme – det var meget lærerigt og inspirerende. Jeg er vild med kasser, rammer og regler, så programmet taler så meget til mig. Jeg er allerede blevet lidt fortrolig med basisindstillingerne i programmet og fået mange aha oplevelser. Underviseren var super inspirerende, havde en virkelig god undervisningsstemme og kunne svare på alle dumme spørgsmål. Super forplejning og gode lokaler.“
Olivia | 08/07/2021
InDesign Basis
5/5
“Fik virkelig meget ud af undervisningen selvom min koncentration røg en gang imellem (ikke underviserens skyld, skal det lige siges). Han var virkelig god til at forklare og fortælle, super tålmodig og hjæpsom. Meget positivt. Jeg blev meget positivt overrasket over kurset. Hyggelige pæne og gode rammer. Bliv bare ved som i gør :)”
Geert | 08/07/2021
WordPress
5/5
Super godt. Min nye viden hjælper mig med løbende at vedligeholde min hjemmeside – og dermed også min forretning 🙂 Underviseren oplevede jeg som meget nærværende og engageret. Super fin idé med mad fra forskellige cafeer.

Det var rigtig godt begge dage. I fremtræder meget professionelle, både vedr. kursusbeskrivelser, remindere, administration, undervisere osv. Vil helt sikkert gerne på kursus hos jer igen 🙂
Laura | 02/07/2021
WordPress
5/5

Mange af de standard design elementer havde jeg godt styr på, men der kom alligevel overraskende meget nyt, som jeg især kan bruge i forhold til inspiration. Alt med SEO optimering var også super lærerigt, og noget jeg er sikker på jeg kommer til at arbejde videre med.

Underviser på dagen var super sympatisk, god til at lytte og tage det i det tempo der er nødvendigt for os. Han sørgede for at få alle med og tage et skridt baglæns hvis det var nødvendigt. Jeg synes det har været et rigtig godt kursus, og lækkert med forfriskninger i løbet af dagen, og mange små pauser når man blev lidt træt.

Anne | 08/07/2021
InDesign Basis
4.8/5
Fin mad, gode lokaler og en underviser, der var fagligt dygtig og god til at videreformidle. Tålmodig ift. vores spørgsmål/behov for hjælp.
Anna | 24/06/2021
UX design
5/5
Helt bestemt noget, jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Det gav stof til eftertanke og jeg glæder mig til at bruge det 🙂 En yderst behagelig underviser, masser af information og gode snakke på tværs.
Mathilde Sophie | 24/06/2021
UX design
4.6/5
Super god underviser. Gudmund er god til at engagere os til at deltage aktivt i samtalerne. Fine lokaler og rigtig god mad.
Karen | 24/06/2021
UX design
4.9/5
Jeg glæder mig til at komme til at bruge det i praksis. Underviseren var meget engageret og kom med spændende anekdoter og viden. Lækkert mad – og bedre end jeg husker. Lokalerne er rigtig fine.
Sabrin | 24/06/2021
UX design
5/5
Underviser var veltalende, pædagogisk og struktureret. Jeg kan bruge de faglige termer og begreber, teorier og processer i mit job. Bliv ved 🙂 Super lærerigt med gode inputs.
Lone | 23/06/2021
After Effects Rutineret
4.8/5
Generelt god fart i undervisningen, og ikke for hurtigt frem. Simple opgaver, som man kan anvende i sit arbejde. Fik god inspiration til at komme videre med programmet.
Anders | 18/06/2021
InDesign Rutineret
4/5
Sten er virkelig en god underviser, tingene bliver gjort stille og roligt, og alle kan følge med, ellers tager vi det engang til. Det er meget forståeligt, hvorfor I har Sten som underviser, han er fremragende, og kan det meste, og det han ikke kan, det finder han ud af. Dejlige lyse lokaler. Parkeringsmuligheder er ikke helt tæt på, men en lille gåtur, er det ikke noget problem.
Jesper | 17/06/2021
MacOS Support Essentials
4.5/5
Jeg mener absolut at jeg kan bruge den viden, jeg har tilegnet mig på kurset. Gode lokaler. Vidende, nærværende og hjælpsom underviser.
Frederik | 16/06/2021
Adobe XD
5/5
Som nybegynder i XD føler jeg at jeg kan gå direkte i gang med mit arbejde – og lidt til. En meget vidende underviser. Der var ikke rigtig noget man kunne spørge om, som han ikke kunne svare på.
Jens | 09/06/2021
Photoshop Rutineret
5/5
Jeg har lært utallige tips og tricks – som kan bruges på daglig basis. Jimmy er meget vidende og engageret i undervisningen. Dejlig uhøjtidelig i sin tilgang. Rigtig god mad og varieret udvalg. Flotte lokaler på en god lokation.
Ronnie | 02/06/2021
Illustrator Rutineret
4.8/5
Jeg oplevede underviseren som kompetent… lyttende… spørgende til hvad vi havde brug for at dykke ned i… pædagogisk, opsamlende og ikke mindst med en god og rolig formidlingsevne… Lige som en underviser skal være. Det kan helt sikkert bruges… meget kan direkte konverteres til grafiske ting jeg kan gå hjem og arbejde med.
Frederikke | 02/06/2021
InDesign
4/5
Instruktøren var over al forventning – en instruktør jeg vil huske. Vi fik en masse god viden om InDesign og om hvordan det kan bruges med andre programmer. Underviseren var veloplagt, motiverende og god til at undervise. Der var hele tiden mulighed for at stille spørgsmål og spørge om hjælp.
Dominika | 28/05/2021
Illustrator Rutineret
5/5
“Kan du bruge det du har lært i dit daglige arbejde?” Selvfølgelig! Det vil gøre mit liv nemmere. Jeg synes jeg skifter fra InDesign og starter at lave flere og flere ting i Illustrator. Sten er en meget kompetent instruktør og flink person. Hans kurser er aldrig kedelige! Han giver en masse gode tips som kan rigtigt bruges i min daglige arbejde.
Mette | 26/05/2021
UX design
4/5
Instruktøren var god til at formidle og få sit budskab igennem. Det var tydeligt at han havde styr på sit område. God forplejning igennem begge dage, både løbende snacks og frokost. Meget hyggelige lokaler.
Tanja | 26/05/2021
Animate Basis
4.5/5
Lokalerne er hyggelige og inspirerende. Der mangler aldrig noget. Det tekniske set-up fungerer og servicen er i top. Kurset har åbnet op for nye muligheder i mit daglige arbejde. Kompetent, nysgerrig og vidensøgende underviser på kurset.
Malou | 25/05/2021
Premiere Pro Basis
5/5
Rigtig god mad og lokalerne var helt perfekte. Professionel underviser, der var god til at forklare og god tålmodighed.
Jacob | 20/05/2021
Premiere Rush
5/5
Jimmy var meget kompetent, inspirerende og god til at lære fra sig. Rigtig fin mad, fine lokaler med god plads og fokus på afstand. Bestemt brugbart.
Frederikke | 19/05/2021
Photoshop Basis
4.8/5
Hyggelige lokaler – og god stemning. Helt sikkert brugbar læring – det er mere om jeg kan huske det og omsætte det i praksis. Practice makes perfect. Underviseren var kompetent, hjælpsom, tålmodig, imødekommende.
Ronnie | 11/05/2021
Grafisk Design
4.8/5
Det var godt at få nogle af “grundelementerne” på plads vedr. grafisk design og dermed muligheden for at gå hjem og fordybe sig endnu mere. Jeg oplevede underviseren som meget kompetent, pædagogisk og rigtig god formidlingsevne. Rigtig god forplejning i løbet af dagen med snacks, kaffe/the og vand.
Therese | 11/05/2021
Animate Basis
5/5
Instruktøren var super hyggelig og man kunne godt mærke at han har prøvet før. Han havde en god måde at fortælle på og var god til at hjælpe når noget drillede. God mad, God salat…. det er også godt med alle de snacks man kan tage undervejs. Jeg fik nogle rigtig gode skills jeg kan arbejde videre med, men jeg føler mig ret sikker i at gå videre nu.
Helle | 11/05/2021
Animate Basis
4.8/5
Jimmy var utrolig tålmodig og god til at få alle med. Supergodt med fælles øvelser. Jeg kan bestemt bruge det – hvis bare jeg kan huske det. Fin mad og dejlige lokaler.
Anna-Birgitte | 07/05/2021
WordPress Rutineret
5/5
Gudmundur var dygtig, tålmodig og struktureret i måden han førte os gennem stoffet på. Med eftermiddagens opgaver fik han os til at øve stoffet, han havde introduceret om formiddagen, så vi blev fortrolige med det OG fandt ud af hvor noget manglede. Dejlige lokaler og lækre snacks rundt omkring. I forhold til kurset her har jeg ingen gode råd. Det var virkeligt godt.
Sascha | 05/05/2021
Excel Basis
4.8/5
Absolut relevant. Alle der sidder med Excel burde tage kurset, om ikke andet så for at få det genopfrisket. Rigtig god instruktør, der formår at gøre emnet interessant. Maden var fin, godt der er forplejning til hele dagen
Birgit | 04/05/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4.5/5
Kurset var meget praktisk orienteret og kom omkring alle de problemstillinger, jeg selv er stødt på tidligere. Jeg føler mig godt rustet til at påtage mig opgaver med tilgængelighed efter dette kursus. Jeg har meget bedre styr på muligheder og begrænsninger. Meget kompetent underviser. Behagelig undervisningsform, godt tempo, velforberedt.

Man føler sig altid velkommen og godt modtaget hos Softworld. Det er dejligt at komme i huset og det skal I have ros for.
Charlotte | 04/05/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
5/5
Topkarakter. Fine, hyggelige lokaler. 100% relevant indhold. Underviseren var utrolig dygtig. Nysgerrig. Ivrig efter at teste ting af.
Annette | 04/05/2021
InDesign Udvidet
5/5
Kurset var over al forventning. Det var meget håndgribeligt og direkte brugbart i mit daglige arbejde. Underviseren var både enormt kompetent og god til at formidle. Maden var lækker. Lokalerne var upåklagelige. Det havde dog været rart med parkering direkte udenfor.
Inge-Lise | 28/04/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4.8/5
Jeg fik så meget ny viden om et svært emne. Supergod instruktør. Gode lokaler og ganske udemærket forplejninge.
Jette | 28/04/2021
Tilgængelige PDF filer Basis
4.5/5
Christian er meget kompetent og pædagogisk. Kan i den grad bruge det jeg har lært. Behagelige kursuslokaler.
Thomas | 28/04/2021
WordPress Rutineret
4.8/5
Er helt sikker på at det kan bruges fremover. Kompetent instruktør, og kunne svare på alle spørgsmål. Virkede godt forberedt, god planlægning af undervisningen. Maden var super!
Christina | 22/04/2021
Premiere Pro Basis
4.9/5
Meget givende. Jeg skal filme og redigere video på min arbejdsplads, og jeg føler mig langt mere sikker i programmet nu. Yderst relevant kursus. En sympatisk og hjælpende instruktør med et godt overskud, og jeg følte, at Sune var god til at svare på alle spørgsmål. Han tog sig god tid til at forklare tingene ordentligt. Jeres lokaler er rare og behagelige at være i.
Trine | 22/04/2021
Premiere Pro Basis
4.9/5
Sten er en humoristisk og god formidler, der formår at undervise i basismateriale så alle kan være med. Han fanger kursister på alle niveauer og er god til at give lidt ekstra tips undervejs.
Louise | 22/04/2021
InDesign Rutineret
4.9/5
Dejligt at vi ikke var så mange og der var tid til at tage punkter op, som ikke var på programmet. Kristian var virkelig god! Super engageret og god til at forklare. Og det materiale jeg fik med hjem, er meget brugbart.
Pernille | 23/04/2021
After Effects Basis
4.5/5
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god basisviden om programmet og de primære funktioner, hvilket var, hvad jeg forventede og havde brug for. Jeg oplevede underviseren som positiv og engageret, og god til at forklare, hvad han gjorde. Maden var udemærket.
Rasmus | 29/04/2021
After Effects Basis
4.5/5
Meget pædagogisk og tydelig – og dygtig instruktør 🙂 Dejlig mad og fine lokaler. Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset.
Susana | 29/04/2021
After Effects Basis
4.5/5
I’m very satisfied with the course. I have know the base knowledge to get started on video projects. The teacher was an expert for sure!
Emma | 07/04/2021
After Effects Basis
5/5
Jeg har lært rigtig mange nye tricks jeg kan bruge i min hverdag. Hurtige gode repetitioner og eksempler på hvordan man kan bruge de forskellige funktioner i programmet. Super instruktør! Men føler sig tryg og velkommen og er ikke bange for at stille spørgsmål. Der bliver taget hensyn til alle. Super lækker mad. Og dejligt med alle de snacks.
Asger | 22/01/2021
InDesign Basis
4.5/5
Jeg fik styr på nogle ting, som har drillet mig i min brug af InDesign, så jeg er sikker på, jeg får stor glæde af det jeg har lært på kurset i fremtiden. Underviseren var meget kompetent og vidende og tog sig god tid til at hjælpe kursusdeltagerne med deres udfordringer.
Anita | 17/12/2020
After Effects Basis
5/5
After Effects kurset var over al forventning og instruktøren på kurset var meget kompetent og vidende. Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde. Jeg skal bare øve, øve og øve!
Murat | 09/12/2020
Photoshop Basis
4.8/5
Instruktøren var hjælpsom, kompetent og altid smilende. Jeg kan i allerhøjeste grad bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde og er meget tilfreds med kurset. Det var også en rigtig god arbejdsbog med opgaver og øvelser.
Nicoline | 03/12/2020
WordPress Rutineret
4.5/5
Jeg er meget tilfreds med kurset og kan helt bestemt bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde. Der var mange gode tips til plugins mv. WordPress-underviseren på kurset var imødekommende og engageret.
Søren | 01/12/2020
Premiere Rush
5/5
Et særdeles godt kursus med en meget kompetent underviser der var godt til at formidle, hvordan programmet virker og bruges. Ligeledes var der er en god vægtning imellem fælles læring og individuelle opgaver. Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset til at lave små korte explainer-videoer.
Anne Mette | 25/11/2020
Animate Basis
5/5
Instruktøren på kurset var super dygtig. Jeg synes det er utrolig vigtigt, at en underviser går stille og roligt frem, således at alle får det hele med. Det var bestemt tilfældet her! Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært på Animate kurset i mit daglige arbejde.
Asger | 18/11/2020
Photoshop Basis
4.9/5
Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lært. Jeg har fået en grundig og brugbar introduktion til Photoshop, som gør, at jeg fremover vil kunne løse opgaver, der kræver billedredigering, meget bedre end hidtil.Kristian underviser er en fantastisk instruktør. Dette var 4. gang, jeg havde fornøjelse af at have ham som instruktør på et kursus hos Softworld.
Dorthe | 18/11/2020
Premiere Rush
4.9/5
Jeg har fået nogle super redskaber med og hands-on erfaring, som er meget brugbar i min hverdag. Instruktøren på videokurset var meget opmærksom på vores individuelle niveauer og vekslede fint mellem praktisk arbejde og teori.
Torsten | 18/11/2020
Premiere Rush
4.9/5
Jeg er meget tilfreds med kurset. Hjælpen til at lave produkt videoer har været uvurderlig. Instruktøren var kompetent, venlig, tålmodig og informativ.

Også dejlig mad og meget passende lokaler med lækre omgivelser.
Malin | 18/11/2020
Photoshop Basis
4.8/5
Instruktøren var over al forventning og superdygtig! Jeg kan godt bruge det jeg har lært på kurset i det daglige. Det skal lige tvistes lidt, men der er en række gode værktøjer jeg sagtens kan bruge.
Signe | 11/11/2020
UX design
4.8/5
Jeg er meget tilfreds med kurset og underviseren, der var super god. Jeg vil gerne undervises af ham en anden gang. Jeg har meget at lære endnu men jeg har helt sikkert gået fra nervøs “hvad skal jeg gøre” – til at jeg nu har fået redskaber til at gå i gang.
Ronen | 04/11/2020
Illustrator Basis
4.5/5
Jeg har fået et grundlæggende kendskab til Adobe Illustrator, som gør at jeg føler mig mere sikker i forhold til at kaste mig ud i brugen af programmet. Underviseren var inspirerende, sympatisk og havde god energi. Tempoet var passende og jeg hentede masser af læring.
Esben | 29/10/2020
After Effects Basis
5/5
Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset dels til helt hands-on (altså til at animere selv), og under alle omstændigheder som vigtig baggrundsviden om animation, som vi arbejder mere og mere med i det daglige. Instruktøren var meget engageret og med stor viden om video, farver, animationer og specifikke funktioner i After Effects.
Michaela | 22/10/2020
WordPress Basis
4.8/5
Instruktøren på kurset var over al forventning. Meget venlig og god til at instruere og forklare. Forplejningen var perfekt og kursuslokalet var dejligt lyst. Fortsæt med det gode arbejde.
Sarah | 10/09/2020
After Effects
5/5
Kurset og underviseren var over al forventning. Jeg har lært mange gode funktioner og fået viden om hvordan programmet er bygget op. Jeg oplevede underviseren som engageret, God til at besvare spørgsmål, komme med ekstra viden og ikke mindst sætte sig ind i problemstillinger og komme med en løsning.
Søren | 27/08/2020
Premiere Pro Basis
4.9/5
Jeg håber bestemt at kunne bruge de ting jeg har lært i Premiere Pro på en kommende arbejdsplads. Der var passende plads og velfungerende computerudstyr i kursuslokalet. Jeg oplevede instruktøren på kurset som særdeles kompetent, tålmodig og humoristisk. Stedet ligger både centralt og fredeligt. Passende plads og velfungerende computerudstyr. Dejligt tæt på Aarhus banegård. Fortsæt det gode arbejde.
Marie | 27/08/2020
Premiere Pro Basis
5/5
Kurset var over al forventning. Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg skal hjem og redigere min første film til arbejdsbrug 🙂 Underviseren var meget hjælpsom og imødekommende. Og god til at forklare tingene, så de blev mere forståelige.
Christina | 20/08/2020
InDesign Basis
5/5
Jeg kan absolut bruge det jeg har lært på kurset.

Instruktøren var behagelig, hjælpsom og super dygtig og guidede os igennem helt konkrete cases og kom godt igennem programmet. Jeg glæder mig allerede til at bruge programmet fremadrettet.
Line | 18/08/2020
Illustrator Basis
5/5
Underviseren var god til at forklare, god til at svare på spørgsmål og han sørget for rigtig god stemning i lokalet. Kurset var over al forventning, kursuslokalerne var flotte og jeg kan klart bruge det jeg har lært på kurset.
Peter | 25/06/2020
After Effects Basis
4/5
Jeg kan helt bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg har lært mange gode og konkrete redskaber. Instruktøren på kurset var super kompetent og god til at spørge ind til behov og målrette cases til vores ønsker. Der var god stemning på holdet og høj faglighed.
Astrid | 26/02/2020
UX Design
5/5
Jeg synes kurset og instruktøren var over al forventning. Det var virkelig spændende og tænker også, at jeg kan bruge det jeg har lært i fremtidigt arbejde. Han var virkelig dygtig, professionel, behagelig og bare ovenud god! Forplejning var rigtig fint med godt udvalg. God kaffe.
Kim | 05/02/2020
Photoshop Rutineret
4.8/5
Instruktøren på Photoshop kurset var meget vidende og professionel, lokalerne var rigtig gode og det samme med forplejningen. Jeg er meget tilfreds med kurset og kan absolut bruge det jeg har lært.
Anne Grethe | 30/01/2020
Fotokursus
5/5
Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus. Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.
Trine | 30/01/2020
Fotokursus
5/5
Instruktøren var inspirerende og god til at forklare i både ord og billeder. Han forklarede og visualiserede med mange gode eksempler. Frokosten var super og kursuslokalerne ligeså. Over al forventning.
Jesper | 29/01/2020
Illustrator Basis
4.8/5
Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang. Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen.
Else Marie | 16/01/2020
WordPress
5/5
Kurset var over al forventning. Instruktøren på kurset var super kompetent, vidende og behagelig. Han kunne svare på alle spørgsmål vi havde og kom rundt til alle og hjalp med individuelle problemstillinger. Kursusfaciliteterne var helt perfekte og maden var fantastisk – både til frokost og kagerne til kaffen om eftermiddagen.
Karin | 15/01/2020
InDesign Rutineret
4.9/5
Instruktøren på kurset var over al forventning og og en instruktør jeg vil huske. Han var let at forstå og intet spørgsmål for dumt. Jeg har fået en større forståelse af programmet. Forplejningen på kurset var meget fin og kursuslokalerne fungerer fint. Keep up the good work!
Kirsten | 15/01/2020
InDesign Rutineret
4.9/5
Jeg er meget tilfreds med kurset. Jeg deltog på kurset for 2. gang og har selv valgt det for at få genopfrisket diverse funktioner – især da jeg ikke arbejder med programmet på daglig basis.
Daniel | 15/01/2020
After Effects Rutineret
5/5
Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde. Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.
Louise | 11/12/2019
Illustrator Rutineret
4.8/5
Jeg oplevede instruktøren som meget kompetent og klar til at svare på og løse spørgsmål. Der var også masser af tid til at svare på de individuelle spørgsmål, vi som kursister havde hver i sær.
Birgit | 13/11/2019
Photoshop Rutineret
4.6/5
Meget kompetent og underholdende underviser! Jeg fik mange gode tips og tricks med til mit daglige arbejde. Man føler sig meget velkommen, når man ankommer til Softworld. Forplejningen på kursusstedet er i topklasse.
Pia | 05/09/2019
UX Design
5/5
Jeg lærte tingene grundigt og kan bestemt bruge det jeg har lært mit daglige arbejde. Jeg oplevede instruktøren som meget vidende på området. Og det bedste af alt var, at intet var forkert og ingen spørgsmål var forkerte.