Planlæg et skræddersyet kursus med tilpasset indhold

Er I flere fra virksomheden der skal på kursus?

I tæt samarbejde med en kvalificeret instruktør skræddersyer vi et forløb, hvor indhold, dato og lokation tilpasses jeres konkrete behov.

Vejl. pris pr. dag: 

Kr. 19.995,-
ekskl. moms

Prisen er inkluderet kursuslokaler hos Softworld i Aarhus eller København, kursusmateriale og fuld forplejning i løbet af kursusdagen.Større projekt eller forløb?

Står du med et større projekt eller et længerevarende forløb med mere end 10 kursusdage, så kontakt os med henblik på en tilpasset pris.

Hør mere om mulighederne

Indtast dine oplysninger nedenfor så kontakter vi dig for en uforpligtende og konkret snak om dit behov.

Fordele med et skræddersyet kursus

Skræddersyet forløb
Skræddersyede kurser kan planlægges for op til 12 personer på samme hold og kan holdes hos os eller i jeres egne lokaler.

Teoretisk og praktisk erfaring
Kombinationen af teoretisk og praktisk erfaring garanterer, at I får den absolut bedste og mest konstruktive løsning på jeres behov.

Kvalificerede og certificerede instruktører
Sammen med en kvalificeret instruktør planlægger I forløbets indhold og varighed.

100% tilfredshedsgaranti
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at I får det fulde udbytte af et skræddersyet kursus.

Skræddersyede kurser for små og store virksomheder

Softworld planlægger og gennemfører skræddersyede kurser og uddannelsesforløb for en række virksomheder i Danmark og i udlandet.

Vores brede netværk af specialister og mange års erfaring sikrer, at både virksomheden og deltagerne får det bedste udbytte af et skræddersyet kursus.

Betingelser og mere information

Prisen er pr. dag og ekskl. moms. I prisen er inkluderet kursuslokale hos Softworld i Aarhus eller København, kursusmateriale og fuld forplejning i løbet af kursusdagen.

Vi stiller computere til rådighed og sætter dem op med det software, der skal bruges på kurset. Såfremt kurset holdes hos jer, vil der blive tillagt rejseomkostninger og I stiller udstyr til rådighed.

Priser på specialkurser gælder ikke Apple certificerede kurser. Her vil der være mulighed for at tilgå kurserne ved at betale den deltagerpris, der er angivet ved det enkelte kursus.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om hvordan vi sammen kan planlægge et skræddersyet kursus? Ring til os eller send en e-mail for en uforpligtende og konkret snak om dit behov. Du kan også bruge kontaktformularet ovenfor.