softworld.dk

Adobe Animate Rutineret

Adobe Certificeret kursus
4/5
På dette Animate Rutineret kursus lærer du at opbygge avancerede HTML5 bannere med udvidede effekter og interaktivitet.

Adobe Animate Rutineret kursus

Dette Adobe Animate Rutineret kursus er for dig, der allerede er i gang med at producere online bannere i Adobe Animate men savner flere værktøjer til at løse forhindringer, der kan opstå undervejs i en produktion.

Online bannere skal se godt ud, de skal fylde lidt i filstørrelse, de skal implementeres på mange forskellige platforme og det kan være tidskrævende at skulle starte forfra hver gang.

På Animate kurset går vi alle optimeringsmuligheder igennem, som du har til rådighed i programmet, og krydrer det med en gennemgang af simple kode-tricks, så du får endnu flere værktøjer end Animate som standard har at byde på.

Online bannerproduktion på højt niveau
Kurset har online bannere som hovedfokus og de fleste cases er derfor bygget op omkring de udfordringer, der opstår i den producerende fase af bannere.

Efter kurset er du i stand til at udarbejde bannere med lave filstørrelser og du kan animere med Animates avancerede funktioner på en enkel og effektiv måde.

Du får en kreativ værktøjskasse ud over det sædvanlige og selvom du ikke er vant til at bruge kode, så lærer vi dig, hvordan du udnytter Animates kodeunivers til at opnå et endnu mere kreativt og avanceret udtryk i dine online bannere.

Dit udbytte:

  • Du kan optimere filstørrelsen på dine bannere, så de kan bruges på alle platforme
  • Du lærer en nem måde at bruge kode på for at få flere avancerede muligheder med dine bannere
  • Du sparer tid og bliver mere effektiv ved at arbejde med skabeloner
  • Du får en større kreativ frihed med dine bannere med avancerede værktøjer

Kursets målgruppe

Dette kursus er til dig, der allerede arbejder med bannerproduktion i Animate og som vil lære mere avancerede værktøjer og metoder for at opnå et effektivt og professionelt workflow. Er du nybegynder i Animate? Se kurset Animate Basis »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 30. & 31. oktober 2023
ledige pladser
Adobe Animate Rutineret

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Anne, FN
Læs mere
Virkelig dygtig instruktør. Fantastisk formidler. Pædagogisk og tålmodig. Fedt at han mikser filmhistorie og anekdoter ind (for min skyld kunne vi godt have talt endnu mere om det :)) Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært. Både de tekniske ting såvel som metode, workflow og principper for videoredigering.
Premiere Rush kursus
Premiere Rush kursus
Søren, Atea
Læs mere
Et særdeles godt kursus med en meget kompetent underviser der var godt til at formidle, hvordan programmet virker og bruges. Ligeledes var der er en god vægtning imellem fælles læring og individuelle opgaver. Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset til at lave små korte explainer-videoer.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Christina, EUC
Læs mere
Meget givende. Jeg skal filme og redigere video på min arbejdsplads, og jeg føler mig langt mere sikker i programmet nu. Yderst relevant kursus. En sympatisk og hjælpende instruktør med et godt overskud, og jeg følte, at Sune var god til at svare på alle spørgsmål. Han tog sig god tid til at forklare tingene ordentligt. Jeres lokaler er rare og behagelige at være i.
Animate kursus
Animate kursus
Anne, Tønder Kommune
Læs mere
Instruktøren på kurset var super dygtig. Jeg synes det er utrolig vigtigt, at en underviser går stille og roligt frem, således at alle får det hele med. Det var bestemt tilfældet her! Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært på Animate kurset i mit daglige arbejde.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Marie, Agro Business Park
Læs mere
Kurset var over al forventning. Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg skal hjem og redigere min første film til arbejdsbrug. Underviseren var meget hjælpsom og imødekommende. Og god til at forklare tingene, så de blev mere forståelige.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Frederik, KL
Læs mere
Dygtig formidler, høj viden, og god til at inddrage eksempler fra den virkelige verden. Super!
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Rikke, Dansk Kennel klub
Læs mere
Underviseren var super god til at få os til at føle sig velkomne. Meget kompetent. Tager samtlige mærkelige spørgsmål i stiv arm, og kan indrømme når der er noget han ikke ved. Det er fedt. Super god mad. Det bliver rigtig hygget om os, det er dejligt. Der mangler ingenting. Varme og hyggelige lokaler.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Allan, EUC
Læs mere
Super god og dedikeret instruktør – virkelig godt. Det var et absolut brugbart kursus med relevante emner. Gode lokaler og mad.
Animate kursus
Animate kursus
Nikolaj
Læs mere
Jeg har fået en masse ud af dette kursus, og instruktøren havde sørget for at give os en masse insight i hvordan Animate fungerer. Vi fik også samtlig materiale ud fra det, der blev gennemgået fra begge dage, og der blev sørget for at vi alle var med, under kurset. Maden var overraskende, på en rigtig god måde. Der var frokost på et meget hyggeligt sted jeg aldrig har hørt om, så det var også noget af en experience. Hyggelige lokaler, og masser af plads.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på Adobe Animate Rutineret

Templates og udvidede værktøjer

På kurset vil du lære, hvordan du nemt kan tilgå og selv udarbejde templates, så du ikke skal starte forfra hver gang. Du får også overblikket over, hvilke værktøjer i Animate, der er essentielle at vide noget om, hvis der skal tilføjes yderligere funktioner og indhold, f.eks. i form af kode. På kurset har vi et stort fokus på skabeloner til brug for online bannere. Når du først har sat skabelonen op, gør det arbejdet med at forberede bannerne til levering hurtigere og nemmere.

Import af grafik og video

Vi gennemgår effektive metoder til at arbejde med import af grafik i Animate, så materialet kan genbruges til flere bannere samtidig. Du ser også, hvordan et statisk billede eller en PDF kan omdannes til et animeret banner til brug i online annoncering.

Fokus på optimering af filstørrelse

På kurset får du en række tips og værktøjer til at holde filstørrelsen på dine bannere nede, hvilket er en vigtig del af dit endelige produkt. Her vil et stort fokus være på at give dig værktøjer til at styre filstørrelsen og hele tiden vælge de rette kompromiser i forhold til det visuelle udtryk, så dine bannere både leverer budskaberne og samtidig overholder krav til lave filstørrelser.

Udvidet animation og brug af HTML5 komponenter

På kurset vil vi kigge på, hvordan det er muligt at arbejde med animationer i sammenhængende lag for at gøre dem mere dynamiske og levende. Derudover vil du se, hvordan Animate gør det nemt at tilføje funktioner via action wizard og code snippets.

Brug af masker og Motion Tween

Vi arbejder med avanceret brug af masker, gennemgår eksempler med brug af Motion Tween, brug af opacity samt kode til animationer, der ikke umiddelbart er muligt at gøre med de basale funktioner i Animate.

JavaScript og kodning af bannere

Vi dykker ned i Animate, og ser på de muligheder, der ligger i at tilføje kodebidder til dine bannere. Du vil bl.a. lære at tilføje en video til et banner og at arbejde med JavaScript kommandoer i keyframes. Dette gør dig i stand til at udarbejde bannere, der indeholder flere muligheder for design og funktioner, så du ikke er begrænset af Animates standardfunktioner.

Publicering af HTML5 indhold

På kurset får du en udvidet introduktion til, hvordan dine bannere gøres klar til diverse ad-servere, såsom Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360, heraf clicktracking og implementering af eksterne JavaScript biblioteker i en brugerdefineret HTML-wrapper.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld