softworld.dk

WordPress Basis

4.5/5
Dette WordPress kursus er for dig, der vil i gang med et af verdens mest populære CMS til hjemmesider.

Introduktion til WordPress på 1 dag

På dette WordPress kursus i Aarhus og København lærer du, hvordan du opretter egen hjemmeside med WordPress og du bliver komfortabel med brugerfladen i det populære CMS. 

Skal du opdatere og udgive indhold på virksomhedens hjemmeside eller vil du gerne have din egen hjemmeside online? Så er WordPress en glimrende løsning. Med mange millioner brugere over hele verden er WordPress utroligt populært.

WordPress bruges i dag som system til alt fra små og store hjemmesider for virksomheder, bureauer og freelancere og andre, der vil udnytte det utrolig brugervenlige system. Fordelen med WordPress er, at du nemt kan navigere rundt og oprette indhold, sider, blogindlæg og andet. Du bestemmer selv, hvor kompleks din hjemmeside skal være.

På dette WordPress kursus vil du lære at oprette og tilpasse en hjemmeside i WordPress og du får styr på struktur, funktionalitet og de vigtigste værktøjer du har til rådighed i systemet.

Du vil blive i stand til at forstå opbygningen og får et godt grundlag for at bygge videre på dine mange muligheder i systemet. På kurset lærer du desuden, hvordan WordPress grundlæggende er bygget op, så du nemt kan finde rundt i enhver hjemmeside, der er opsat i systemet. Det vil være en stor fordel, hvis du f.eks. skal opdatere og udgive indhold på en virksomheds hjemmeside, der er opbygget i WordPress.

Vi kigger også på, hvordan du kan lave enkle justeringer i farver, skrifttyper og generel layout og opsætning af din WordPress hjemmeside. På kurset får du din egen WordPress-installation stillet til rådighed, og som du kan arbejde videre på og øve dig i, efter kurset er slut.

Dit udbytte:

  • Du lærer at designe, publicere og opdatere indhold i det populære system
  • Du kan oprette en simpel responsive hjemmeside eller blog
  • Du får en grundig introduktion og et godt overblik over brugerfladen i WordPress
  • Du kan oprette overskuelige menuer og navigationer
  • Du kan indsætte tekst og billeder og oprette indlæg og sider

Kursets målgruppe

Dette kursus er for dig der arbejder med design, grafik, marketing, kommunikation eller andre administrative opgaver og skal kunne opdatere og udgive indhold på en hjemmeside, der er opsat i WordPress.

Relaterede kurser

Kender du brugerfladen i WordPress på grundlæggende niveau?
Så kan du komme videre i WordPress på kurset WordPress Rutineret » 

Du kan læse mere om WordPress her »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
Aarhus30. oktober 2023
ledige pladser
København 08. november 2023
ledige pladser
Aarhus27. februar 2024
ledige pladser
wordpress kursus

Kursusbestilling

Varighed 1 dag kl. 9-16
Pris kr. 4.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

WordPress kursus
WordPress kursus
Susanne, Københavns Kommune
Læs mere
Et kursus over al forventning. Det var superrelevant. Meget vidende og velforberedt instruktør. Gode sociale kompetencer. Maden var helt forrygende.
Webbanner kursus
Webbanner kursus
Martin, Bauhaus
Læs mere
Helt suveræn underviser. Super god kemi og god til at lære fra sig. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
UX design kursus
UX design kursus
Karen, KAB bolig
Læs mere
Jeg glæder mig til at komme til at bruge det i praksis. Underviseren var meget engageret og kom med spændende anekdoter og viden. Lækkert mad og lokalerne er rigtig fine.
WordPress kursus
WordPress kursus
Merete, Sjællandske Medier
Læs mere
En underviser der var kompetent og god til at undervise. Underholdende og meget tålmodig. Over al forventning.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Pernille
Læs mere
Genial underviser – så begejstret, så det smitter af. Han kan få selv en skrifttype til at lyde übercool. Så fine lokaler og skøn forplejning.
Adobe XD kursus
Adobe XD kursus
Signe, Lomax A/S
Læs mere
Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lær. Dygtig underviser der var god til at forklare. Rigtig fin mad.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Ronnie, Forsyning Helsingør
Læs mere
Det var godt at få nogle af “grundelementerne” på plads vedr. grafisk design og dermed muligheden for at gå hjem og fordybe sig endnu mere. Jeg oplevede underviseren som meget kompetent, pædagogisk og rigtig god formidlingsevne. Rigtig god forplejning i løbet af dagen med snacks, kaffe/the og vand.
Infografik kursus
Infografik kursus
Asger, Kiropraktorernes Videnscenter
Læs mere
Instruktøren var meget vidende, medlevende og villig til at dele ud af sin viden. Og altid meget hjælpsom, når der var behov for det. Topkarakter til maden. Bliv ved med at arrangere gode kurser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

indhold
Det vil du lære på WordPress Basis

Få en grundig introduktion til WordPress

På kurset gennemgår vi brugerfladen i WordPress og du får et godt overblik over struktur, opbygning og grundlæggende funktioner i systemet.

Vælg et grundtema

På kurset får du overblik over, hvordan WordPress-temaer fungerer og hvordan du vælger et tema, der passer dit formål og er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.

Lær at arbejde og indsætte indhold

På kurset lærer du, hvordan WordPress er bygget op af sider og indlæg. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så tekst og billeder opsættes bedst muligt. Vi får også styr på forskellen mellem sider og indlæg, samt hvordan du laver en speciel startside til forsiden.

Tilføj ekstra funktionalitet

På kurset ser du, hvordan du nemt kan indsætte nogle af de mange smarte Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress. F.eks. kalender, Facebook-integration, søgefunktion, sprogversioner og meget andet.

Tilpasset layout

Lær alle de nødvendige funktioner, når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.

Menu og undermenu

Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld