softworld.dk

Illustrator Rutineret kursus

Adobe Certificeret kursus
4.3/5
Bliv mere rutineret i Illustrator. På dette kursus løfter du dine færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Bliv mere rutineret i Illustrator på 2 dage

Dette hands-on kursus i Aarhus og København er til dig, der ønsker at få endnu bedre kreativ kontrol over dine produktioner i Illustrator.

Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de kreative, effektive og tidsbesparende metoder, der faktisk er til rådighed i Illustrator. Metoder der vil gøre dit daglige arbejde med programmet lettere – og sjovere.

På kurset lærer du en række tips og tricks til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende, kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

At arbejde i Illustrator på højt niveau kræver, at du f.eks. kender til symboler og grafiske formater, som giver dig mulighed for at gennemføre større justeringer af former og farver på tværs af gentagne objekter i samme dokument. Alt dette får du styr på og den certificerede Illustrator-instruktør giver dig de bedste tips og smarte arbejdsgange.

Dit udbytte:

  • Du kan ændre en jævn tegning til et kunstværk med få klik og effekter
  • Du kan designe avancerede infografikker
  • Du kan opsætte Illustrator, så dit workflow optimeres
  • Du får styr på de mange avancerede muligheder du har i Illustrator
  • Du opnår ubegrænsede muligheder med din kreativitet i programmet

Kursets målgruppe

For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Illustrator til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Relaterede kurser

Er du begynder i Illustrator?
Se kurset Adobe Illustrator Grundlæggende »

Skal du blive superbruger i programmet?
Se Illustrator: Fra Begynder til Mester »

Du kan læse mere om Illustrator hos Adobe »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
Aarhus28. & 29. august 2023
ledige pladser
København 30. & 31. august 2023
ledige pladser
København 23. & 24. oktober 2023
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Illustrator kursus
Illustrator kursus
Jeppe, Siemens
Læs mere
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lasse, Jobcenter Hjørring
Læs mere
En af de bedste instruktører jeg har oplevet i mit liv. Opmærksom, hjælpsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Kunne hele tiden variere fra kursist til kursist så det man lærer bliver sat i kontekst til specifikke projekter, man hver især arbejder på. Jeg er meget imponeret over indholdet og den måde vi er blevet undervist i værktøjerne på. Indholdet kan anvendes lige efter kurset med uendelige muligheder for brug.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Preben, Ken Hygiene Systems
Læs mere
Super relevant. Der er flere ting som jeg vil kunne bruge fra kurset. Men ikke mindst er jeg blevet mere nysgerrig på de muligheder, som der er i programmet. Vi havde en instruktør som var underholdende og sjov. God til at forklare og tage fat i spontane spørgsmål. Jeg synes det er et hyggeligt setup og godt med snacks og drikkevarer dagen igennem.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Ronen, Forenede A/S
Læs mere
Jeg har fået et grundlæggende kendskab til Adobe Illustrator, som gør at jeg føler mig mere sikker i forhold til at kaste mig ud i brugen af programmet. Underviseren var inspirerende, sympatisk og havde god energi. Tempoet var passende og jeg hentede masser af læring.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Maria, Dent
Læs mere
Meget brugbart i mit daglige arbejde. En instruktør der var virkelig dygtig til at undervise, og gør at man kan holde fokus på undervisningen. God til at forklare ting og svare på spørgsmål.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lars, Total
Læs mere
Kurset og instruktøren var over al forventning. Han var meget vidende og levende i sin undervisning. Maden var rigtig fin og lokalerne var glimrende. Rigtig godt kursus.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Malene, Jobcenter Horsens
Læs mere
Vores underviser var meget dygtig, god til at lære fra sig, meget tålmodig og meget underholdende. Det var præcis det jeg skal bruge i mit daglige arbejde.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Illustrator Rutineret kursus

Rigtig opsætning af Illustrator

Der er utallige muligheder for at ændre på Illustrators opsætning, så du kan tilpasse programmet bedre til dit behov og slippe for at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. I Illustrator kan du også definere dine egne værktøjskasser.

Samle de vigtige værktøjer i brugerfladen

At du på den måde kan få alle de vigtiste værktøjer samlet foran dig er vigtigere end du tror. Det sparer dig for tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv. Vi viser dig hvordan.

Symboler og mønstre

Illustrator kan arbejde med symboler, hvilke er illustrationer, du kan benytte igen og igen. Ved at ændre disse til symboler sparer du tid, filstørrelse og får større kreative muligheder ved bl.a. at benytte Illustrators Symbol-værktøj.

Effekter og formater

Ønsker du, at dine illustrationer skiller sig ud for mængden? Med de mange effekter, der er til rådighed i programmet, kan du hurtigt ændre en middelmådig tegning til et kunstværk. Bruger du ofte de samme effekter, så er det smart at gemme dem som grafiske formater, der, med et enkelt klik, kan tilføje flere visuelle elementer til din tegning.

Appearance Panelet

Appearance-panelet er et ofte overset, men smart panel, der giver mulighed for hurtigt at ændre på hele udseendet af en illustration. Det giver desuden mulighed for at tilføje flere streger til din illustration på en nem måde.

Biblioteker

Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Illustrator dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks, InDesign og Photoshop.

Har du brug for fælles emner som standard-farver, tekstformater og ens grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Introduktion til infografikker

Infografikker er populære, og med god grund. De lader dig præsentere data på en simpel og let forståelig måde. På kurset kigger vi på, hvordan du kan designe avancerede grafer og diagrammer med Illustrators smarte værktøjer til infografik.

Få fuld kontrol over farver

Adobes programmer indeholder masser af muligheder for at arbejde med og oprette farver. Har du behov for hurtigt at skabe farver, der harmonisk passer sammen, så er Illustrator dog det program, der giver dig de fleste muligheder. Vi gennemgår programmets smarte Color Guide panel og de muligheder, du har i dette panel.

Se nogle af de nyere funktioner i Illustrator

I de seneste opdateringer af Illustrator har vi fået flere nye smarte metoder at arbejde med. Eksempelvis er måden, der arbejdes med forløb ændret, så det er blevet meget nemmere at oprette avancerede forløb, og Penne-værktøjet er blevet forbedret betydeligt.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld