5/5

Adobe Photoshop Rutineret

På dette hands-on Photoshop kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Photoshop ekspert.

Kurset er for dig, der vil lære Photoshop på udvidet niveau, optimere dit workflow og få tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel.

På Photoshop rutineret lærer du smarte og hurtige genveje, der kombineret med effektive arbejdsmetoder, sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet i det populære grafiske program.

Kom med på 2 sjove og intensive dage og få dybere kendskab til mange af de smarte metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere samtidig med, at du har plads til kreativiteten.

Du får også mulighed for at hente masser af inspiration og sparring på tværs af holdet, ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver og sikrer dig også at få den rette viden med supervision fra en Adobe Certificeret underviser.

Dit udbytte

  • Du lærer nye værktøjer til design af kreativ grafik, som skiller sig ud
  • Du bliver mere effektiv med Smart Objects og Actions
  • Du kan opsætte skarpe billeder så de fungerer til både web og print
  • Du mestrer tidsbesparende arbejdsmetoder i programmet
  • Du kan retouchere og fritlægge med et professionelt resultat
  • Du lærer at fremhæve dine budskaber med imponerende billedmanipulation, der rammer din målgruppe.
  • Du lærer at fremhæve vigtige elementer ved hjælp af farvejustering og kontrastforbedring, hvilket gør din kommunikation mere effektiv.
  • Du lærer at tilpasse og optimere billeder til forskellige digitale platforme, hvilket sparer dig tid og øger din effektivitet.

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der vil blive endnu mere effektiv i Photoshop og vil opdateres i de mange muligheder, du har til rådighed i programmet. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Ikke det rette kursus?

Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Relaterede kurser

Er du nybegynder i Photoshop?
Se introduktionskurset Photoshop Basis her »

Du kan læse mere om Photoshop hos Adobe »

Det vil du lære

Smart opsætning af Photoshop

Der er mange muligheder for at tilpasse programmet bedre til dit behov. Ved at opsætte Photoshop, så det passer til dine grafiske opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.

Professionel fritlægning

Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser instruktøren dig, hvordan du med avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge objekter, du ikke regnede med kunne klares.

Avanceret retouchering

Photoshop har i de seneste opdateringer fået en række smarte funktioner, der gør retouchering nemmere og hurtigere. Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder.

Arbejd smart med Smart Objects

Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.

Effektivt workflow med Actions

Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante. På kurset lærer du, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med denne metode.

Effektiv eksport til web med få klik

På kurset lærer du, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billeder og grafik til web med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde og eksportere flere bannere på én gang. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af en Adobe certificeret underviser.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!