5/5

Canva – Online Design og Bannere

På dette 1-dags Canva kursus vil du lære at designe smukke designs til både print og digitale medier ved hjælp af Canva.

På dette 1-dags Canva kursus vil du lære at designe smukke designs til både print og digitale medier ved hjælp af Canva.

Canva er et utroligt alsidigt designværktøj, der kan hjælpe dig med at skabe grafik, flyers, plakater, sociale medieindlæg og meget mere.

Canva er et af de mest populære cloud-baserede programmer til design til print og digitale medier, og med Canva er det let at samarbejde i teams, også selvom ikke alle er grafiske designere.

Du får en grundig indføring i brug af Canva’s vigtigste værktøjer og funktioner, og desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af designs til eksport.

Efter vores kursus vil du være i stand til at skabe professionelle designs ved hjælp af Canva, uanset om det er til sociale medier, marketingmaterialer eller personlige projekter. Du vil have en solid forståelse for Canva’s hovedfunktioner og hvordan du bruger dem til at skabe fantastiske designs, der vil gøre en forskel.

På kurset arbejder vi med kursusmateriale og opgaver på dansk. Du får adgang til ekstramateriale, spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring. Alt sammen på dansk.

Dit udbytte

  • Du har fået forståelse for brugerfladen og værktøjerne i Canva
  • Du kan oprette designs med tekst, billeder og grafiske elementer
  • Du bliver i stand til at skabe professionelt udseende designs til både print og digitale medier
  • Du kan samarbejde i teams og med klienter
  • Du har fået tips og tricks til optimering af din arbejdsproces

Kursets målgruppe

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren designer, så vil denne workshop hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale ved hjælp af Canva.

Det vil du lære

Kom godt fra start med Canva

Du bliver introduceret til Canva’s brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at finpudse designs ved hjælp af Canva’s færdige skabeloner og benytte Canva’s omfattende biblioteker af grafik og elementer.

Effektivt design

Du lærer at skabe professionelt udseende designs til både print og digitale medier enten ved hjælp af skabeloner eller ved at starte helt fra bunden.

Færdigt arbejde

Du lærer at eksportere dine designs og kan benytte Canva’s samarbejdsfunktioner til at arbejde i teams eller med klienter.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!