5/5

Grafisk Design Basis

Dette unikke grafisk design crash-kursus er til dig, der skal udarbejde grafisk materiale til sociale og digitale medier.

Dette kursus i grafisk design er målrettet dig, der arbejder med marketing og kommunikation og som selv skal kunne udarbejde grafisk materiale som bannerbilleder, infografikker, flyers, SoMe-grafik og design til tryk.

Arbejder du med marketing, kommunikation og SoMe, men mangler en grafisk værktøjskasse, så du selv kan producere professionel grafik?

Dette grafisk design kursus giver dig værdifuld og praktisk viden om farveteori, komposition, opsætning og layout, så du sikrer, at dine grafikker får et professionelt, grafisk udseende.

På kun 2 dage lærer du de vigtigste grundprincipper og regler samt hvordan du bruger disse i praksis, ved at forstå farvevalg, kontrast, placering, form og læsbarhed i dine grafiske produktioner.

Du får også en rundtur i et par af Adobes mest populære programmer, hvor vi ser på effektiv og nem produktion af grafik, billeder og elementer ved brug af skabeloner, der kan genbruges igen og igen.

Dit udbytte

  • Du kan udarbejde grafisk materiale med et professionelt udseende
  • Du får styr på grafiske grundregler som kontrast, farveteori, placering og dybde
  • Du lærer, hvad der skaber et godt bannerbillede, infografik, flyer eller plakat
  • Du får en rundtur i Adobes programmer, så du kan komme i gang med hands-on grafik

Kursets målgruppe

Dette kursus er til marketing- og kommunikationsmedarbejdere, SoMe ansvarlige, projektledere, journalister, selvstændige og andre, der skal have en grundlæggende viden om grafisk produktion til sociale og digitale platforme.

Relaterede kurser

Skal du blive fortrolig med de mest populære grafiske Adobe programmer?
Se også vores populære Photoshop kurser, InDesign kurser, Illustrator kurser, Premiere Pro kurser og After Effects kurser.

Det vil du lære

Lær grundprincipperne for grafisk design

Du får styr på de vigtigste regler og principper for grafisk design. Denne viden sikrer, at det grafiske materiale, du udarbejder, får et professionelt udseende. Du lærer også betydningen af kontrast, placering, form og dybde i grafiske elementer.

Godt design i praksis

På kurset ser vi konkrete eksempler på godt design i praksis og grafik til forskellige formater, formål og platforme. Hvad fungerer, hvad fungerer ikke – og hvorfor?

Typografi og læsbarhed

Få et indblik i typografiens verden og lær grundreglerne for, hvad der kendetegner rigtig brug af typografi, der sikrer, at din tekst er læsbar og let forståelig.

Lær vigtige do’s and dont’s i grafikkens verden

Ved at kende do’s and dont’s vedrørende layout og komposition af grafiske elementer vil du opleve, at dine grafikker og billeder bliver bedre til at få dine budskaber frem.

Få en rundtur i relevante Adobe programmer

På kurset kigger vi sammen på, hvordan du bedst kan løse konkrete grafiske opgaver, og du får prøvet din nye grafiske viden i relevante Adobe programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign.

Gør dit arbejde nemmere med skabeloner

Vi viser dig, hvordan du ved brug af skabeloner kan arbejde mere effektivt med grafisk design. Du får også overblikket over, hvor du kan hente grafiske skabeloner til sociale medier, brochurer, bannere og flyers og lærer, hvordan du genbruger disse i dit daglige arbejde.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser