5/5

Adobe Illustrator Rutineret

Bliv mere rutineret i Illustrator. På dette kursus løfter du dine færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Dette hands-on kursus i København og Aarhus er til dig, der ønsker at få endnu bedre kreativ kontrol over dine produktioner i Illustrator.

Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de kreative, effektive og tidsbesparende metoder, der faktisk er til rådighed i Illustrator. Metoder der vil gøre dit daglige arbejde med programmet lettere – og sjovere. Alt sammen demonstreret af vores Adobe certificerede underviser.

På kurset får du en række tips og tricks til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende, kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

At arbejde i Illustrator på rutineret niveau kræver, at du f.eks. kender til symboler og effekter, der giver dig mulighed for at gennemføre større justeringer af former og farver på tværs af gentagne objekter i samme dokument. Alt dette får du styr på og den certificerede Adobe underviser giver dig de bedste tips og de smarteste arbejdsgange.

Dit udbytte

  • Du kan ændre en jævn tegning til et kunstværk med få klik og effekter
  • Du kan designe avancerede infografikker
  • Du kan arbejde med farver på et højt – og kreativt – niveau
  • Du får styr på mange avancerede muligheder du har i Illustrator
  • Du opnår ubegrænsede muligheder med din kreativitet i programmet
  • Du lærer at designe visuelle identiteter, der skiller sig ud og styrker dit brand.
  • Du lærer at udnytte eksisterende grafik til at skabe imponerende designs, hvilket gør dig mere tidseffektiv.
  • Du lærer at skabe visuelle elementer, der understøtter dine præsentationer og gør dine projekter mere overbevisende.
  • Du lærer at udnytte Illustrator til at producere grafik, der kan øge din omsætning.

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der allerede kender Illustrator på brugerniveau og/eller har deltaget på kurset Illustrator Basis.

Relaterede kurser

Er du begynder i Illustrator?
Se kurset Adobe Illustrator Grundlæggende »

Du kan læse mere om Illustrator hos Adobe »

Det vil du lære

Hurtige Illustrationer

Hvis du ikke er specielt god til at tegne, så har Illustrator flere funktioner, der alligevel kan skabe professionelle illustrationer. Vi kommer med tips og tricks til, hvordan du kan skabe smukke tegninger – uden at kunne tegne.

Forløb og mønstre

Med Illustrators mønstre og metoder til at arbejde med farveforløb kan du skabe illustrationer på et niveau, der kan virke fotorealistisk.

Symboler

Illustrator kan arbejde med symboler, hvilke er illustrationer, du kan benytte igen og igen. Ved at arbejde med symboler sparer du tid, filstørrelse og får større kreative muligheder ved bl.a. at benytte Illustrators Symbol-værktøj.

Farver, farver og atter engang farver

Illustrator er dit ”go-to” program, når du skal arbejde med farver på tværs af Adobes programmer. Programmet indeholder mange smarte metoder til at skabe harmoniske farver, så du med sikkerhed kan skabe et farveudtryk, der passer til din eller dine kunders identitet.

Effekter

Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekter i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et foto, og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug

Biblioteker

Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Illustrator dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks. InDesign og Photoshop. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser