5/5

Adobe InDesign Rutineret

Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus lærer du at optimere dit workflow og får tips til effektive metoder, der gør dine projekter mere kreative og spændende.

På dette InDesign kursus lærer du at optimere dit workflow og får en række tips af vores Adobe certificerede underviser til effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i InDesign.

Vi arbejder med større produktioner og gennemgår, hvordan du nemmest holder styr på layout, bibeholder en ensartet typografi og farver gennem produktet, og du lærer også, hvordan du opretter en indholdsfortegnelse – på den rigtige måde.

Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser, hvordan andre InDesign brugere løser deres opgaver.

Tips og tricks
Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette rutineret kursus under kyndig vejledning af en Adobe certificeret underviser.

Dit udbytte

  • Du lærer effektive arbejdsgange i InDesign
  • Du får tips til at producere kreative designs, som skiller sig ud
  • Du kan udarbejde dokumenter med indholdsfortegnelser
  • Du lærer at benytte InDesigns smarte bogfunktion til større dokumenter
  • Du kan med få klik ensrette dine InDesign-formater ved hjælp af automatiske funktioner

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der allerede kender InDesign på brugerniveau og/eller har deltaget på kurset InDesign Basis. Deltag her og bliv godt vejledet af vores underviser, der er certificeret af Adobe.

Relaterede kurser

Skal du lære InDesign fra bunden af?
På Softworlds certificerede InDesign Basis kursus kommer du godt fra start i programmet. Se mere om kurset Adobe InDesign Grundlæggende »

Se alle vores InDesign kurser
I kursusoversigten over InDesign kurser kan du se alle vores kurser i InDesign.

Det vil du lære

Smart opsætning af brugerflade

Du kan tilpasse InDesigns opsætning lige til dit behov og slippe for, gang på gang, at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. Vi gennemgår de mest interessante og smarte muligheder for brugeropsætning af InDesign.

Object Styles

En rigtig smart funktion i InDesign er Object Styles – objektformater – der giver dig en række nye effektive muligheder til dine grafiske elementer. Med få klik kan du få et ensartet udseende på faktabokse, billedrammer og tekstrammer. På kurset lærer du, hvordan du udnytter formaterne mest effektivt.

Bogfunktionen i InDesign

Arbejder du med store dokumenter? Så er InDesigns bogfunktion et uundværligt værktøj. Med funktionen kan du holde styr på adskillige InDesign-dokumenter, som evt. er oprettet af flere brugere, og synkronisere disse, så layoutet er ens gennem alle dokumenter.

Genbrug

Har du brug for at bruge og dele standard-farver, tekstformater og grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. På kurset ser du mange smarte funktioner, som du har til rådighed med dit Creative Cloud-abonnement.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!