5/5

Adobe InDesign Basis

På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign – et af de mest populære programmer til grafisk design.

På dette grundlæggende InDesign kursus får du en solid introduktion af vores Adobe certificerede underviser til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer. 

Efter kurset har du fået det fulde overblik over InDesigns brugerflade og kan oprette grafiske dokumenter til både print og online medier.

Med InDesign i din værktøjskasse bliver du i stand til at producere visuelt materiale til trykte og digitale medier. Du får en grundig indføring i brug af InDesigns vigtigste værktøjer og funktioner. På kurset lærer du at opsætte plakater, annoncer, flyers og andre layouts til online og print. Desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af dokumenter til eksport.

Kursusmateriale og opgavefiler på kurset er på dansk og du får muligheden for at øve dig videre, når du vender hjem fra kurset. Tilmeld dig InDesign kurset i dag og kom godt fra start med produktion af visuelt materiale.

Dit udbytte

  • Du kommer godt fra start i InDesign og lærer de vigtigste værktøjer og funktioner
  • Du lærer at opsætte dit dokument korrekt, så du kan sende det til et trykkeri
  • Du lærer at justere margener, spalter, typografi og farver
  • Du får fuldt ud styr på at arbejde med grafik og billeder i InDesign
  • Du bliver i stand til at importere tekst fra f.eks. Word ved hjælp af smarte værktøjer
  • Du lærer at udnytte InDesigns værktøjer og funktioner til at skabe designs, der imponerer.
  • Du lærer at integrere billeder og tekst på en måde, der øger din kommunikations effektivitet og engagement.
  • Du lærer at tilpasse dine designs til forskellige formater, der hjælper dig med at nå ud til en bredere målgruppe.

Kursets målgruppe

Dette InDesign kursus er for dig, der skal udarbejde annoncer, foldere, plakater og mere. Du behøver ingen erfaring i InDesign for at deltage, da du får træning og supervision af en Adobe certificeret underviser.

Se også vores andre InDesign kurser

Se oversigten over alle InDesign kurser via dette link »

Det vil du lære

Kom godt fra start i InDesign

Du bliver introduceret i InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Opsæt dit dokument rigtigt med det samme

Du lærer at arbejde med margener, spalter, sidetal, lag og typografi. På denne måde kan du arbejde mere effektivt i programmet.

Grafik og billeder i InDesign

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former og ser andre kreative metoder til tekst og billeder.

Import og redigering af tekst

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte tekst fra f.eks. et Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af formater.

Eksport: Send til tryk

Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Du lærer, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk eller skal benyttes online. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af vores Adobe certificerede underviser.

Kom nemt i gang med et projekt

Mangler du lige et skub til at komme i gang? Med InDesigns indbyggede skabeloner er det nemt at blive inspireret og videreudvikle med egne ideer. Vi afprøver nogle af disse.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!