5/5

Adobe Photoshop Basis

På dette Photoshop kursus kommer du godt fra start i verdens mest anvendte program inden for grafisk design og billedbehandling.

Med Adobe Photoshop kan du arbejde professionelt med billedbehandling til digitale og sociale medier såvel som til tryk og print. Få det hele vist og afprøv selv, under kyndig vejledning af en Adobe certificeret underviser.

Photoshop bliver bl.a. brugt af grafikere, designere og fotografer til produktion af alt fra bannere og annoncer, produktbilleder, retouchering af fotografier, design af grafiske elementer til hjemmesider og mockups til t-shirt design, 3D grafik og GIF-animationer.

På kun 2 kursusdage i København og Aarhus sørger vi for, at du bliver klædt godt på til at komme rigtig fra start.

Den Adobe certificerede underviser på kurset lærer dig alle de grundlæggende værktøjer og funktioner du har brug for, så du efter kurset kan komme flyvende fra start med produktion af grafik, produktbilleder og retouchering til professionel brug.

Efter dette Photoshop kursus vil du være komfortabel med brugerfladen og vil vide, hvordan du beskærer billeder, ændrer farver, bruger lag, masker og meget, meget mere.

Dit udbytte

  • Du bliver helt tryg ved brugerfladen og kan arbejde med de vigtigste værktøjer.
  • Du får tips til smart opsætning af paneler og funktioner i Photoshop.
  • Du får helt styr på filformater som .jpg, .png og .gif samt eksport.
  • Du lærer at bruge tekstværktøjet i Photoshop til at lave kreative designs.
  • Du får en introduktion til retouchering og fritlægning i Photoshop.

Kursets målgruppe

Dette kursus er til dig der skal udarbejde grafik og layout til online og offline medier og vil lære, hvordan du selv kan justere og lave rettelser i grafik og billeder. Du behøver ingen erfaring i Photoshop for at deltage, du bliver rådet og vejledt af en Adobe Certificeret underviser undervejs i kurset.

Du kan med fordel kombinere din nye Photoshop kunnen med øvrige Adobe programmer. Læs mere om vores InDesign kurser og Illustrator kurser.

Kursusmateriale og øvelsesfiler på kurset er på dansk og du får mulighed for at øve dig med cases efter kurset er slut. På kurset deltager du sammen med dine kollegaer fra de kreative brancher og I får mulighed for sparring, idéudveksling og inspiration på tværs af holdet.

Se også vores andre Photoshop kurser

Se oversigten over alle Photoshop kurser via dette link »

Det vil du lære

Grundlæggende indstillinger i Photoshop

Du bliver introduceret for Photoshops brugerflade, og du får tips til smart opsætning af paneler og værktøjer, så du kommer godt fra start.

Smelt billeder sammen i collager

Med Maske-værktøjer kan du nemt flytte dele af billeder over i et andet billede, så du hurtigt kan lave collager eller manipulere og tilføje ekstra elementer til dit foto.

Lær at arbejde med lag

Du bliver komfortabel med lag (layers) i Photoshop og lærer forskellen mellem baggrundslag, justeringslag og tekstlag. På denne måde kan du langt nemmere arbejde med grafik og billeder, som du vil.

Retouchering og billedbehandling i Photoshop

Med Photoshops store udvalg af retoucheringsværktøjer er det relativt nemt at fjerne fejl, uønskede elementer, rynker og bumser. Opdag Content Aware Fill til automatisk at slette og erstatte uønskede elementer og få instruktørens bedste tips og tricks til bedre billedbehandling.

JPEG, GIF og PNG – hvad er forskellen?

På kurset lærer du forskellen på filformaterne .jpg, .gif, .png og ikke mindst .psd, samt hvordan du eksporterer til de rigtige formater.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!